Skip to content
20 reacties
2380 weergaves

G-spot vibrator??

Hoi ,
Ik las op Internet dat er ook g-spot vibrators bestaan . Ik zou er graag eentje willen ,maar heb er hier iemand ervaring mee ?? Kom je dan nog heftiger spuitend klaar ??? Of toch gewoon je vingers blijven gebruiken???

15 jaar
2 jaren geleden

20 Reacties

  • @m20. Hihi, wat zijn wij erg. Dat heb ik nog niet precies zo gevonden. Maar er kan heel veel. Hij kan ook op de maat van muziek en op de microfoon. Als je dan wat zegt voel je dat trillend. Dus als je je phone zo naast je wekker zet moet dat lukken. Kijk wel uit want als iemand tegen je begint te praten ook. Dubbel uitkijken want je hebt sochtends een bomvolle blaas.
    Maar ik moet veel mogelijkheden nog uitzoeken. Zo kun je ook je vriendje bij hem thuis hem laten bedienen. Spannend lijkt me dat alleen ik heb geen vriendje.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zoiets nog nooit in het echt gezien. Dus ik heb hem even op internet opgezocht, en ja, nu snap ik waarom hij "flamingo" noemt.

    Vraag: kan je daarop ook een tijd instellen waarop hij moet afgaan? Zoals een wekker? En hoe lang hij moet afgaan, hoe lang hij moet spelen (of hoe moet je dat noemen)?

    Lijkt mij een veel interessantere manier om gewekt te worden dan die afschuwelijk luide tuut-tuut-tuut van mijn echte wekker. :-)

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik moest hem nu toch ook. Besteld bij bol.com en hij komt nog begin van de avond. Wel mijn moeder de halve waarheid verteld dat het een vibrator is. Niet wat voor een.
    In bed maar beter niet proberen. We hebben hier een ligbad maar dat wordt bijna niet gebruikt. De eerste keer in mijn broek is niet zo heel erg maar dat kan niet 3 keer in de week maken. Hoe lossen jullie dat op? Ik hoop maar dat ik hem makkelijk aan de gang krijg op mijn smartphone. Tips graag.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er ook eentje gekocht nadat ik dit gelezen had.
    Elke keer als ik em gebruik is mijn skinny jeans (ik kom al staand plassen klaar) of mijn bed drijfnat.
    Ik zorg elke keer dat ik al nodig moet plassen, des te meer komt er hihi.
    Echt heel geil om een natte broek te krijgen.
    Ik ga em nog vaak gebruiken!!!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb inmiddels ook de flamingo .moet alleen nog een beetje uitvogelen hoe tie werkt heb hem al 1x gebruikt wist niet wat ik meemaakte wow ! Kwam nog heftiger als nu en wat is squirten toch lekker mmmmmm.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @m16. Nee ik juist niet, want dan wordt het alles verschonen. Dan is het nog wel lekkerder dus bij jou mogelijk goed maar kijk uit.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @M17 bedankt voor de tip misschien daarom dat het bij mij niet lukt.
    doe jij het dan ook altijd met een volle blaas ?
    Ga ik zeker proberen dan dit weekend.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @m16. Je kunt het proberen met een volle blaas, maar kijk uit, doe het op een plaats die je kunt dweilen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog iemand tips om kunnen te squirten wil het heel graag maar lukt maar niet please help.
    Heb wel een plasgevoel maar als ik dan klaar kom komt het niet.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @m17.van ts.Vaak wat en soms veel. Maar het lekkerste gaat het als je niet stopt om te plassen. De school was vandaag dicht, dus ik kon even het goede moment vinden om met mijn moeder te praten. Ze lag helemaal dubbel en had al het idee dat ik aan het experimenteren was. Toen vroeg ze er verdacht veel over, zelfs wat hij kostte. Pa is vaak weg voor zaken. Ik neem er voortaan een oude wat dikkere broek voor en die kan dan als het nodig is in kort wasprogramma. Dat hoef ik dan ook niet te vragen, want dat is hetzelfde als zeggen dat ik het weer heb gedaan.. dus dat ben ik kwijt, zucht. Leve de Flamingo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het grote voordeel van een g-spot virbrator als de flamingo is dat je hem zelf niet hoeft vast te houden omdat je onderbroek hem op zijn plaats houd dus je kan gewoon ontspannen gaan zitten of liggen waardoor je er veel intenser kan van genieten waardoor je gegarandeerd in je broek plast als je klaarkomt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18. Dat is voor buiten een goed idee, maar daar mag het ook niet te erg worden. Ik heb dat nog niet geprobeerd, lijkt me wel hyper spannend. Binnen in mijn kamer is de natte broek niet zo heel erg, maar hij moet natuurlijk gelijk in de was. Mijn moeder denkt nu dat ik te lang gewacht heb bij een spannende serie. Dat kan niet nog een keer. Ik moet haar gewoon vertellen wat ik heb, niet de details. Dat kan bij haar gewoon, niets is bij haar gek, maar bij mij wel, maar goed ik kreeg nu alwaar een rode boei, maar ik ga het doen. O ja mij lukt het met vingeren maar moeilijk. Die Flamingo is superdesuper, maar soms te veel een watervogel’haha.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M17 Probeer eens een donkere jeans aan te trekken als je het de volgende keer doet door die donkere kleur zie je niet dat je broek nat is en je kan je dus gewoon lekker doorgaan tot je klaarkomt in plaats van te stoppen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er ook eentje en werkt prima maar blijft toch het leukste om gewoon mijn eigen vingers te gebruiken zodat ik op mijn eigen hand plas wanneer ik spuitend klaarkom dat vind ik veel geiler dan met een g-spot virbrator.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @m16. Heb jij hem ook? Bij mij is het soms veel erger dan alleen mijn slip. Toen moest dus voor de tweede keer mijn broek in de wasmachine. Mijn moeder weet niet dat ik hem heb denk ik, maar misschien ook wel. Hij ligt in een wit doosje in een la, niet echt verstopt. Ik verzamel moed om het te vertellen. Dat zal de volgende keer dat het zo erg is ook wel moeten.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @M17 dat is natuurlijk wel net de bedoeling van een g-spot virbrator dat je er plassend van klaarkomt want daar zijn die dingen juist voor gemaakt dus is normaal dat je je slip natplast als je deze aanhoud

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb sinds kort een Magic Motion Flamingo. Die bedien ik met mijn smartphone. Je kunt dat ook je vriendje met zijn smartphone laten doen, maar dan moet ik eerst een vriendje vinden. Als ik die heb, heb ik hopelijk dat ding niet meer nodig. Hij werkt best goed en het voordeel is dat ik hem er in doe en dan slip en broek gewoon aan en dan zit ik op mijn stoel of op bed alsof er niets aan de hand is. Je zou ook in de bus of trein kunnen gaan zitten., maar dan moet je het niet tot het eind laten komen. Ook een nadeel is dat je er soms ontiegelijk nodig door moet plassen en als je dan niet stopt dan moet je broek in de was. Ik dacht dat dat eenmalig was, maar nee en de tweede keer kwamen er wat vragen van mijn moeder, dus nu moet ik uitkijken. Het gekke is ik kan best tegen haar vertellen dat ik dat ding heb, maar krijg het mijn strot niet uit. maar goed aanrader, niet duur en het leren besturen was heel leuk hihi.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat bedoel je juist met heftiger spuitend klaarkomen , dat je meer gaat spuiten of dat het een intenser gevoel geeft ?
    De hoeveelheid gaat niet veranderen door een g-spot virbrator te gebruiken want aangezien dat spuitend klaarkomen gewoon plassen is wat je doet hangt dit dus enkel af van hoe dringend je op dat moment moet plassen.
    Het gevoel kan wel intenser zijn door de extra trillingen van de g-spot virbrator waardoor je sneller gaat klaarkomen en spuiten dan met je vingers alleen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • hey ik heb er eentje gekocht omdat ik in het begin niet spuitend kon klaarkomen door mij gewoon te vingeren en met de g-spot virbrator lukte dit wel maar nu kan ik zowel plassend klaarkomen door mij gewoon te vingeren als door mijn g-spot virbrator te gebruiken dus maakt weinig verschil voor mij.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beter een satisfyer

    Intern doet mij weinig behalve vingers van iemand anders

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten