Skip to content
12 reacties
994 weergaves

Graag eerlijke raad van meiden

Het probleem is dat ik soms slap een belachelijk kleine piemel heb. Ik heb al wat weken een heel lief en leuk meisje als vriendinnen die vindt dat we elkaar wel eens naakt kunnen zien en met seks kunnen beginnen. Dat vind ik ook hoewel nog geen ervaring en zij een keer. Daar ligt het probleem niet, ook niet bij mijn piemel als die eenmaal stijf is. Dat houdt niet overmaat goed 14cm gaat er mee door en ze heeft daar met knuffelen en zoenen altijd heel leuk op gereageerd als hij in mijn broek stijf wordt. Ze zegt dan ook altijd eerlijk als ze nat wordt. Geen geheimen dus tussen ons behalve nog dat kleintje. Het is niet alleen bij koud water maar ook zomaar of na sporten of vooral hardlopen. Dan wacht ik met douchen en mijn broekje uittrekken tot hij een beetje bijkomt en wrijf ok hem wat groter. Uiteraard ongemerkt. Dilemma is nu zij komt dit weekend hier omdat mijn ouders bij een bruiloft zijn, dus ik moet of regelen dat zij hem zo niet ziet en dan vertel ik zo tussen alles door wel dat hij soms bijna weg is. Dan weet ze het vast want eens ziet ze het toch.. Of ik kom er gelijk mee voor de dag, maar wat zeg ik dan. Het gaat er om dat zij niet afknapt maar ook me niet oneerlijk vindt. Daarom vraag ik het alleen bij meiden hier. Mogelijk heeft ze ook al bekeken dat mijn bobbel soms bijna weg is.

17 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Bedankt meiden en natuurlijk J20. Het was ook voor jongens en je tips zijn heel goed. Ik ga zeker deze week al alles netjes trimmen. Mijn vriendin had dat al gedaan. Hier dus ts nog even.
    De eerste 5 reacties had ik nog zaterdag gelezen en jullie hadden gelijk dat mijn vriendin er ook zo over denkt. Het duurde wel tot laat zondagmiddag dat mijn piemel het rustig aan deed. Dat was weer na wat rondjes hardlopen. Ze probeerde haar lachen in te houden maar dat lukt haar nooit.
    Ze lacht de hele dag. Jullie hebben gelijk maar iedere jongen voelt zich lullig als hij met zo’n kleintje staat, dat houden wij niet tegen al zeg je duizend keer dat het handiger is. Toch hebben we van begin tot eind een geweldig weekend gehad en veel van elkaar geleerd. En ik van jullie op het forum. Bedankt!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik mocht niet kiezen meisje 18. Hij zat erbij, maar dankzij jou ben ik er toch wat blijer mee. Mijn zus heb ik vanmorgen al uitgelegd dat het geen klein pikkie (haar woorden) maar een smartpiemel is.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja. Een smart piemel wordt klein als je hem niet gebruikt. Een dumb piemel blijft tot aan je knieën hangen of draait bij het fietsen in je achterwiel. Je mag zelf kiezen welke je het liefste hebt ;-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bedankt voor het woord smartpiemel meisje 18. Daar kan ik wat mee. Heb je het zelf verzonnen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het ook met iedereen eens. Zelf heb ik een vriend en het belangrijkste zijn de hersens en het gevoel in zijn hoofd. Wat er in zijn broek zit is veel minder belangrijk en zeker niet dat dingetje waarmee hij plast. Toch keek ik altijd wel wat jongens daar hebben. Ergens is dat toch voor mij belangrijk en ik heb op zo’n moment wel het gevoel gekregen dat ik met hem wel verder wilde. Niet dat hij een grote heeft, maar ik zag wel duidelijk dat hij een jongen is. Dus geef ik ook J20 gelijk dat je als jongen het best wat voordeliger mag laten uitkomen. Doen wij soms toch ook. Als je eenmaal zo ver als ts bent, is het niet belangrijk meer.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts, ik hoop dat je het inmiddels door hebt. De dames hier zijn het er behoorlijk over eens dus grote kans dat je vriendin er ook zo over denkt. In werking heeft hij een prima maat en als hij buiten werking is maakt het ons niet zoveel uit. Is het veel belangrijker wie er aan die piemel vast zit. Wat is dat toch met jongens dat ze allemaal denken dat hun piemel voor ons het enige belangrijke is?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry meiden en ts er stond duidelijk dat alleen meiden mochten reageren, maar ik doe het toch. Ik ben lotgenoot van ts en wat jullie zeggen is helemaal juist en ook nog ontzettend lief. Wat meisje 18 schrijft is ook zo en als mijn kleintje voelt dat er seks aan kan komen dan werkt dat inderdaad snel door.
    Maar toch zijn er van de momenten dat je broek uit moet en dat je er zo bij staat dat het niet gelijk te zien is dat je een jongetje bent. Er even aan wrijven en trekken via je broekzak of met je rug naar anderen onopvallend in je onderbroek helpt dan wat. Er bij denken aan de vorige keer dat je heerlijke seks hebt gehad nog net wat beter. Wat het best helpt is optisch. Scheer of liever trim je schaamhaar. Vooral rondom je piemel. Met trimmen blijft het wat mannelijker dan bij scheren en hij lijkt toch ook een paar cm langer. Scheelt echt.
    Dan nog een tip voor je bobbel. Koop een soort push up boxers of slips. Die zorgen dat je hele zaakje wat meer naar voren staat en dan lijkt het of er wat meer in je broek zit. Ik raad je aan om niet de stap naar echt nep te maken. Dus geen vullingen of pouches, die zitten ook letterlijk klote en kunnen je vreselijk voor schut zetten.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou me er niet druk over maken. Hij werkt toch als hij moet werken? Meisjes zijn echt minder met de grootte van een piemel bezig dan jongens. Als hij het doet is het allang goed.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze heeft ervaring dis dan weet ze ook hoe piemels werken namelijk verschil tussen slap en stijf helemaal bij groeiers

    Plus het zijn vooral jongens die zich druk maken over lengte

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jullie zijn al weken samen en zoenen en knuffelen. Ze zal er wel al op gelet hebben. Ze is overal positief over dus dat zal hierover ook wel zo zijn. Ga je er geen zorgen over maken maar laat alles gebeuren. Veel seks plezier.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Eigenlijk heb jij een veel betere piemel dan de meeste anderen. Het heeft geen zin dat hij groot is als ie niet gebruikt wordt, of slechts om te plassen. Dan hangt ie alleen in de weg. Jij hebt eigenlijk een soort van smart piemel, zo moet je het bekijken. Dus zou ik me hierom niet zoveel zorgen maken. De momenten waarop je vriendin je pik te zien krijgt zal meestal in een seksuele situatie zijn, waarbij zij vaak ook kleren uitspeelt, je al een beetje aan elkaar hebt zitten frunniken, je wordt dan minstens al een beetje opgewonden dus wordt ie sowieso groter. Als een pik gemeten wordt voor vergelijking, dan is het in stijve toestand, geen enkele kerel pocht met de omvang van zijn lid in rust! Je wil toch geen slang die tot aan je knie hangt als het niet nodig is?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij zijn hier altijd eerlijk tegen jullie jongen van 17. Daarom staat hier ook zo vaak dat het veel belangrijker is wat je met je piemel kan dan hoe groot hij is. Eigenlijk is het belangrijkste wat voor jongen er aan zit en of hij bij je past. Dat laatste zit bij jullie wel goed want julie zij eerlijk en open bezig.
    Hoe groot hij slap is is dus al totaal onbelangrijk.
    Een heel andere tip. Bepraat met haar hoe je haar het lekkerste kunt verwennen, dat weet ze zelf door het vingeren of spelen met haar speeltje. Daar bij is het clitje vaak belangrijker dan het gaatje maar daar moet je nog voorzichtiger mee zijn.
    Het knuffelen gaat zo te zien al goed haha.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten