Skip to content
16 reacties
1924 weergaves

Slips

Hoi zijn er nog meer meiden die strings haten? Ik vind ze vershrikkelijk zitten en ook niet mooi. Ik draag alleen slipjes of soms een hipster. Ik vind het echt totaal niet erg als je soms beetje randjes ziet in mijn legging of broek. Voor mij altijd een slip

16 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik vind strings juist lekker zitten.Daarom draag ik ze altijd.
    Maar iedereen moet dragen wat ze lekker vinden zitten.

    Verlegen meisje

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin haat ze. Ik vind het zelf ook niet persee mooier of sexy. Ze draagt gewone slipjes met leuk printje of hipsters.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb string ook nooit fijn gevonden. Draag altijd gewone slipjes.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Haten....tja ik vind string niet fijn. Draag altijd bikini rio slipjes. Ik vind het niet erg als je randjes van mn slipje ziet door legging of broek of jurkje. Gaat er om wat ik zelf fijn en comfortabel vind zitten. Vind gewoon slipje ook sexy staan bij mij. Ik kan er ook niet tegen dat gevoel tussen mn billen van een string.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag zelf persoonlijk het liefste strings , en voor onder een strakke legging of jurkje heb ik van die dunne naadloze strings dan zie je geen naad en is het mooi glad . soms in de zomer als het warm zonder . ik heb een paar gewone slips maar draag ik bijna nooit meer . maar het is ieder zijn eigen keuze en wat vind je mooi en wat zit lekker .

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mij juist weer andersom. Ik vind strings echt niet fijn! Voor mij juist weer alleen slipjes. Heb lage rio slipjes, brazilian en een paar hipsters. Vind persoonlijk strings ook niet mooi en het gevoel in mn bilnaad verschrikkelijk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee sorry, ik vind strings gewoon veel fijner dan slipjes. Toen mijn moeder ze de eerste keer voor me mee bracht vond ik het maar stom. Ik wist ook eigenlijk niet van vriendinnen die ze al droegen, maar toen ik ze eenmaal een keer had gedragen was ik om. Voor mij geen slips meer.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag het liefste brazilians. Strings vind ik ook echt niet fijn.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als mijn vriendin een string draagt steken er aan de zijkanten toch wel behoorlijke plukken schaamhaar uit. Ik vind dat niet een probleem, maar zelf vindt ze dat niet mooi staan. Maar goed, als ik haar al in een string zie, dan gaat die string vaak toch snel uit!

    Maar als ze nieuwe lingerie koopt, dan eigenlijk altijd met een slipje, zodat alles een beetje bedekt is. Dat vindt ze zelf mooier. Ze heeft een behoorlijk harige poes, want ze scheert niet en ze werkt ook niks bij, maar de meeste slipjes bedekken vrijwel alles wel.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ook liever slips. Vind strings niet fijn. Heb ook best wel veel schaamhaar en met string komt het er toch meer onderuit dan met een slip. Maakt mij niet zoveel uit dat schaamhaar er onderuit komt. Maar string vind ik gewoon niet fijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin draagt ook vooral slipjes en hipsters. Ze heeft een paar strings die ze draagt onder een strakke broek als ze echt geen lijntjes wil laten zien, maar dat is dan ook de enige reden. Ze vindt ze minder fijn zitten en ze bedekken ook niet al haar schaamhaar. Slipjes en hipsters vindt ze mooier staan.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag liever ook slip. Heb wel een string maar draag bijna niet. Vind niet fijn tussen mn billen. Nooit gevonden ook. Die eventuele zichtbare lijntjes van slipje vind ik totaal niet boeiend. Maakt me niet uit.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind strings ook oncomfortabel, vies, lelijk, ze kunnen nul-komma-nul opvangen, en je kan er geen inlegkruisje in doen. Ze accentueren alle pukkels en andere imperfecties van je buik en billen. Ik vind het afknappers, geen opkickers. Dus doe mij ook maar een gewone strakke onderbroek. Bij andere meisjes vind ik het sexy als je de randjes van haar onderbroek door haar jeans of legging ziet schijnen. Maar ja, ieder zijn smaak.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin draagt ook alleen slips. Net als ik eigenlijk. Maar strings vind ze ook echt niet fijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het ook niet voor strings. Ze kruipen in mijn *crack* en ik voel ze trekken. Ik vind ze nutteloos. Geef mij maar gewone slips.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Weet nie wat het gevoel is wat je hebt wou je graag helpen maar ik draag onderbroeken en dat is nie t zelfde gevoel sry dat ik nie kan helpen hoop dat er iemand kwa de meiden is die je gaat helpen

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten