Skip to content
6 reacties
1571 weergaves

Doen of niet?

Ik heb een dilemma. Ik heb een soort fetisj dat ik opgewonden wordt van meiden die plassen en in hun broek plassen. Ik zocht daar tot voor kort ook video's enzo over op. Ik denk dat dat op zich niet veel kwaad kan en dat iedereen wel zoiets heeft/doet, maar nu heb ik sinds kort een vriendin. We doen nog niks seksachtig ofzo (we hebben nog niet eens gezoend), maar sinds dat wij iets hebben ben ik er toch mee gestopt, omdat ik dacht dat dat niet kon aangezien ik nu een relatie heb. Nu is dus mijn vraag of ik daar gelijk mee heb en inderdaad moet stoppen met dat soort video's kijken, of dat dat gewoon kan en ik het vooral moet blijven doen? En wanneer ik door moet blijven gaan, wanneer is dan de grens om wel te stoppen (als die er überhaupt is)? Graag adviezen van meiden wat zij ervan zouden vinden en jongens wat zij zouden doen. Alvast heel erg bedankt!

16 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik vind het niet raar als je door zou gaan met dat kijken aleen een beetje een raare fetisj maar iedereen zijn eig mening ga gwn door met wat je will

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS heb dezelfde fetisj als jij vind het geil als een meisje expres in haar broek plast of over mij heen.
    Je hebt gewon een plassex fetisj als ik jou was zou ik het gewoon eerlijk tegen je vriendin zeggen dat je dit geil vind en misschien wil ze het dan wel voor jou doen als jullie ooit zo ver zijn om sex te hebben.
    Ik heb het ook destijds ook eerlijk aan mijn vriendin verteld en eerst vond ze het raar tot ze het een keertje heeft geprobeerd om mij een plezier te doen en nu vind ze het zelf ook geil om te doen en doet ze het zonder dat ik er om vraag.
    Als voorspel is dit ook echt heerlijk om te doen om dan met je hand in je vriendin haar natgeplaste onderbroek te zitten is zalig.
    De plas van een meisje is in mijn ogen echt het geilste wat er bestaat en wat betreft de filmpjes die je hier over zoekt ik zou zeggen deel ze met je vriendin en kijk er samen naar zo kun je aangeven wat je graag ou willen doen.
    Succes ermee.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het zij eigenlijk twee dingen. Je kijkt en wind jezelf op met het kijken naar andere meiden terwijl je een vriendin hebt. Tja het blijft niet echt maar video. Zoals m19 zegt je moet toch masturberen.
    En je hebt een plas fetisj. Ik heb ook een soort plas fetisj. Ik doe met een vriendin samen het peeorgasm en zo dat we proberen om op dat moment ook nog gewoon klaar te komen door clitje vingeren. Dat doen we alleen zomers op het strand als het rustig is, want geeft heel veel rotzooi. Ik heb nu een paar weken een vriend en heb dat maar niet verteld omdat ik me er wel voor schaam. Dat zul jij ook wel hebben. Ik ben niet lesbisch of bi, dus ik doe het niet met haar en als ik het straks weer een keer doe vind ik dat niet vreemd gaan. Porno kijken ook niet, maar dat doe ik niet meer.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat meer jongens dat hebben. Mijn vriend heeft dat ook dat hij wil kijken als ik onderweg moet plassen. Dat lijkt een beetje op squirten en dat windt op bij hem. Een jongen zien plassen windt mij helemaal niet op, krijg er eerder de slappe lach van. Zolang jullie nog geen seks hebben zul je toch jezelf moeten helpen en daarna ook nog wel, tenminste ik wel en mijn vriend ook.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet doen

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor nu zou ik er mee stoppen. Ik denk niet dat je vriendin het erg leuk vindt als je naar andere meisjes/vrouwen kijkt terwijl je een relatie met haar hebt. Ik weet niet of je van plan bent om haar jou fetish te vertellen. Als dit wel het geval is, dan kun je het daarna hebben over dit soort filmpjes bekijken en hoe zij daar tegenover staat. Dus ik vrees dat communicatie de enige oplossing is voor jou, hoe awkward het ook zal zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten