Skip to content
5 reacties
721 weergaves

Vragen

Mijn zusje heeft veel vragen over dat ik vriend heb. Mijn bff heeft/had ook. Is het raar of juist niet om erover te praten?

14 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Ze is 12 en een half en ze vraagt niet echt naar seks dingen maar meer hoe alles voelt bij een jongen, gewoon en.
    Ze weet dat we meer doen maar daar vraag ze niet naar.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zelf een vriendin en mijn vrienden en familie willen er veel over weten en ik weet de vriendinnen en familie van haar ook. Is vrij normaal in mijn ogen. Ikzelf vind het op zich wel leuk en ze mogen van mij ook best veel weten. Bij de vertrouwelijke dingen en de seksachtige dingen ligt de grens, daar praat ik niet met anderen over en ik hoop/denk zij ook niet. Maar dat zal wellicht ook per persoon verschillen. Ik zou als ik jou was dus gewoon delen wat je wilt delen en de rest houd je gewoon voor jezelf. Ik denk dus ook niet dat het raar is dat je zusje vragen stelt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het ligt ook altijd aan hoe oud je zusje is en wat ze wil weten en wat jij zelf natuurlijk wil vertellen. Je moet natuurlijk alleen vertellen wat je zelf wil en blijf eerlijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee het is leuk om dingen te vertellen die ze nog nuet weten

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • ligt eraan of je er zelf over wilt praten, in principe kan je alle vragen beantwoorden zonder dat ze raar zijn, want je moet heel blij zijn dat je iemand hebt:)

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten