Skip to content
25 reacties
2037 weergaves

Me aan mijn woord houden of niet?

Na alle ellende met lockdowns en beperkingen hebben we met onze vriendengroep en alles wat daar aan hangt komend weekend weer ons eerste feest. Nu had ik ooit op sociale media geroepen dat als dat eindelijk weer zou kunnen ik dan naakt op dat feestje zou komen. Nu heb ik afgelopen dagen al een paar berichtjes gehad waarin ik daaraan word herinnerd en dat ze me daadwerkelijk naakt verwachten. Wat doe ik nu? Aan iedereen uit gaan leggen dat het een grap was, of al mijn moed bij elkaar rapen, me niet laten kennen en daar echt naakt zijn?

19 jaar
2 jaren geleden

25 Reacties

  • Dank voor jullie positieve reacties. J21, dat kun je wel denken, maar dan heb je het toch mooi mis. Dit was eenmalig en alleen omdat ik een domme uitspraak had gedaan. Het heeft me een week de zenuwen gekost want eigenlijk ben ik helemaal niet zo van het naakt. En dan mag het meegevallen zijn, het was apart voor 1 keer, ik heb het nu beleefd en het hoeft niet meer. M21, zoals altijd, ze denken zich wel te kunnen beheersen, dat lukt niet, dus ze schamen zich. Maar het was ook voor mij reuze opwindend, zeker toen ik over mijn zenuwen heen was en me niet meer geneerde.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had toch verwacht dat gaandeweg iedereen uit de kleren zou gaan uit solidariteit. Als ik er geweest was, had ik zeker weten het beste van mezelf laten zien. Verder denk ik dat je hiermee een precedent geschapen hebt voor de volgende feestjes. Zoniet zal de teleurstelling enorm zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed hoor. Waren de heren open over hun stijve of een beetje beschaamd?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt onwijs dapper van je! zeker met zo'n grote groep. Ook heel fijn dat het toch meegevallen is, ik ben zelf verre van preuts maar weet niet of ik het op die manier gedurfd had. Ik ben een soort van trots op je terwijl ik natuurlijk je helemaal niet ken haha

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar ben ik dan voor de mensen die wilden weten hoe het gegaan is. In ieder geval heel anders dan ik had gepland. Ik was zo nerveus als ik nog nooit geweest was. Mijn moeder bracht me weg, ik dus met alleen een jas aan over mijn blote niksie. Die ook uit bij de deur en met de tas met kleren opgehangen en bibberend van de zenuwen naar binnen. Daar kreeg ik een flink applaus, terwijl de aanwezige heren stuk voor stuk stijf gingen. Nu dacht ik nog even naakt te blijven en me dan aan te kleden maar iedere keer kwamen er weer mensen naar me toe om me een compliment te maken en te vragen hoe ik me voelde. Ineens was er al een uur of zo voorbij en had ik nog steeds niets aan. Maar inmiddels was ik ook niet meer zenuwachtig, het ging steeds"normaler" voelen. Natuurlijk wel veel aandacht en dat was wel fijn, dus stelde ik het moment om me aan te kleden steeds verder uit. Ik ging ook gewoon zo dansen. Toen was er ook nog een ander meisje dat haar kleren uit had gedaan en dus bleef ik ook naakt. Later op de avond toen de mensen wat op hadden moest ik weleens een hand weg duwen, maar verder geen last gehad. Het is dus heel erg mee gevallen en een feest geweest dat ik nooit meer vergeet al zal ik voortaan wel oppassen met zulke uitspraken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Schaam je niet voor je tieten kom op je kan t

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dapper besluit. Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe het gegaan is. Wil je ons op de hoogte houden. Geniet er ook van! Gaaf hoor, om naakt aan te komen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier nog een keer. De beslissing is gevallen na nog een avondje nadenken en ik wil jullie bedanken voor het geven van jullie mening. Zeker degenen die zeiden dat ik niet de hele tijd naakt hoefde te zijn, want daar had ik even niet aan gedacht. Ik ga het dus doen, zolang het me niet tegen gaat staan. Ik ga me ook weg laten brengen zodat ik naakt binnen kan komen. En me er vandaag de zenuwen over maken. Ik twijfel alleen nog of ik hakjes met stay ups aan doe of mijn hoge laarzen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • m21 , niks om je voor te schamen hoor kleine tietje en kleine of uitpuilende schaamlipjes ik heb ook kleine en ook mijn bineste schaamlipjes komen een beetje naar buiten ... lekker en gevoelig ...en ze moeten jou en mij maar nemen zoals we zijn ... toch ...

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een weddenschap verloren en toen moest ik ook naakt. Dat heb ik gedaan. Vrienden weten dat ze dan geen foto mogen maken. Niets vervelends aan overgehouden. Maanden later had ik iets met een van de jongens die daarbij was. Al gauw ging ik een avondje alleen naar hem, dus hoopte dat we seks zouden hebben. Ik vond het toen wel prettig dat hij me naakt had gezien. Hoefde me geen zorgen meer te maken wat hij zou vinden van mijn kleine borstjes en uitpuilende schaamlippen.. Dat vond hij kennelijk wel goed.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je niet veel moeite met de camera's hebt, zou ik het gewoon doen. Gewoon met je kleren aan aankomen en zodra ze erover beginnen doe je een striptease. Je blijft even naakt en doet daarna je kleren weer aan. Iedereen een leuke avond, jij je belofte gehouden. Prima toch? Zo erg is het nu ook weer niet om even naakt te zijn op een feestje.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ts nog een keer. Ik schuif de beslissing nog steeds voor me uit, maar erg lang kan dat niet meer. Voor de mensen die vinden dat ik het niet moet doen, die angst voor de camera deel ik niet zo. Er zijn al wat uitdagingen geweest en nog nooit is iemand er op internet mee voor schut gezet. Het gaat er meer om of ik me er voldoende mee op mijn gemak kan voelen om ook een leuke avond te hebben. Als ik het niet doe zal daar begrip voor zijn, maar ik zal er ook mee geplaagd worden, dus dan geldt hetzelfde. Ik zal dus hoe dan ook er wat voor over moeten hebben, maar dan had ik ook maar niet zo impulsief moeten zijn om te roepen dat ik naakt zou komen. Dat was op zijn zachtst gezegd niet handig.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS 19 even kort door de bocht ... dat je daar tussen mensen naakt gaat omdat je het beloofd het in een bui van opwinding tja ...Mijn advies is ge re heen in normale kleding en als er imand iet van zegt ... kan je zeggen dat het een grap was en je niet naakt gaat en dan door de telefoontjes van tegenwoordig overal op internet te zien bent ...mooi niet . mijn advies niet doen je zal er altijd op een negatieve manier mee geconfronteerd worden . geef je niet bloot in een vrienden groep fout ... het is je eigen beslissing en niks moet ... maar ga je het toch doen zal je er altijd spijt van hebben ...zal ik je vertellen .

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat je zegt TS alleen naakt terwijl anderen helemaal aangekleed zijn. Dat zou ik zeker niet doen. Ik zou het nooit doen omdat ik een kleine piemel heb, Maar daar heb jij geen last van hahaha..

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hoeft je ouders toch niet in te schakelen. Gewoon daar naar toe in iets luchtigs, op het toilet uitkleden en dan omgekeerde striptease en je kleren weer aan. Je hoeft toch niet de hele avond naakt.
    Spannend, vertel je hier hoe het ging?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier. Iedereen bedankt voor de reacties tot nu toe. Op zich ben ik niet zo bang voor camera's, op het feest komen alleen mensen die ik ken, en die zich niet met zulke dingen bezig houden. Het is meer het idee om naakt te zijn terwijl alle anderen volledig gekleed zijn. Gisteravond heb ik het er met mijn ouders over gehad. Daar kan ik het inderdaad overal mee over hebben. Ze vinden niet snel iets gek en erg preuts zijn we thuis ook niet. Hun reactie was nogal onverwacht. Mijn moeder zei dat ik een belofte had gedaan en dat als ik een echte (volgde onze familienaam) was, ik me niet zou laten kennen en het zou doen. Ze zouden me dan ook brengen en halen, of zelfs later kleren komen brengen. Ze kennen mijn vriendengroep ook en denken niet dat er gekke dingen gaan gebeuren. Alles bij elkaar twijfel ik nu nog meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Neen, dat moet je niet. Ik denk dat iedereen weleens zo'n beloftes maakt. De anderen zullen dat wel begrijpen, of ze hebben geen begrip voor jouw gevoelens. Er zal wel wat mee gelachen worden, maar als het vrienden zijn zal dat bij lachen blijven. Jij kiest zelf wat je doet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou het op zich wel tof vinden als je het zou doen. Gewoon naakt arriveren, daarna kun je gewoon wat aandoen natuurlijk. Maar alleen als je je zelf er goed bij voelt in de groep! Je zou bijvoorbeeld als een van de eersten kunnen arriveren, dan is de groep nog niet zo groot, daarna aankleden, en dan heb je gedaan wat je zei hadden de anderen maar eerder moeten komen :p Overal altijd camera's vind ik wel een dingetje: 100% dat iemand het filmt natuurlijk.
    Optie 2 is misschien dat je de dresscode vraagt: en dat jij je aan die dresscode houdt natuurlijk. Dan kun je ook zonder gezichtsverlies gekleed komen vind ik.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt het toch gezegd? Ik zou er gewoon een leuk moment van maken en op het hoogtepunt van het feest even je kleren uitdoen. Van te voren wel afspreken dat niemand zijn mobiel zichtbaar heeft. Daarna gewoon weer je kleren aandoen. Dan heb jij je woord gehouden en is iedereen blij. Lijkt me wel een spannende ervaring als iedereen naar je kijkt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze zullen je wel plagen dat je je woord niet houdt maar ook wel begrijpen dat je niet naakt zult gaan. Wel een goed idee van m18 om die jongens die uitdagen zelf uit te dagen. Zelf zou ik er op ingaan en dan kun je niet meer weigeren. Maakt wel het feest nog leuker.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten