Skip to content
7 reacties
644 weergaves

Geen kinks hebben normaal?

Hai hai
ik heb een vraag, maar ik leid het even in. (ik ben niet zeer in details gegaan because idk of ze op dit forum zitten)
Ik ken vrienden met kinks, voor mensen die niet weten wat kinks zijn google zegt niet-conventionele seksuele praktijken, concepten of fantasieën.
maar de kinks die mijn vrienden hebben zijn heftig zoals vastgemaakt worden of negatief behandeld te worden (dus vooral bdsm stuff)

ik had er laatst met hun over kinks en een zei dat iedereen kinks heeft.

ik heb geen kinks voor mijn gevoel en zou ook niet weten of ik ze heb
(als dit onduidelijk is moet je het aangeven :) )

is het erg dat ik op mijn leeftijd geen kinks heb of geen idee heb wat mijn kinks zijn.

dankjewel alvast voor het antwoorden UwU

17 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • allereesrt: natuurlijk is het niet erg als je geen kinks hebt (of het nog niet weet) Niet iedereen heeft dat, sterker denk het merendeel niet. belangrijkste is dat jij van sex geniet zoals jij het zelf wil, alleen of met je partner m/v/x/y/z.q.t.b. etc. Ik denk alleen dat wel meer mensen iets van een kink hebben zonder daar bij stil te staan, of te denken dat het een kink is. Ikzelf bijvoorbeeld ben best exhi, vind het leuk als mensen mij zien als ik naakt ben. Heb er zelf geen moeite mee en zie het niet als een probleem maar somigen zullen dat ook kinky vinden...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoewel ik eerst m17 een hart onder de riem wil steken, nee het is niet abnormaal als je geen behoefte hebt aan kinky seks, je moet het beleven zoals jij het fijn vindt, wil ik ook even kwijt dat ik het volstrekt niet eens ben met j23. Mijn idee is dat in de seks er niets gek is, zolang je het er maar samen over eens bent. In dat geval bezorg je elkaar ook een fijne tijd, en het is ook niet moeilijk je voor te stellen dat niet iedereen gelukkig wordt van alleen recht op en neer in de slaapkamer. En de stelling dat mensen die aan kinky seks doen pervers zijn en geen liefde kennen is al helemaal niet waar. In de bdsm bijvoorbeeld moet je elkaar volledig kunnen vertrouwen, dat heeft toch alles te maken met vriendschap en liefde. Wat dat betreft maakt j23 zich schuldig aan hetzelfde als waar zijn post mee begint. Hij houdt niet van kinky seks dus moet iedereen er zijn tegen zijn. Iedereen moet zelf weten wat hij of zij wel en niet doet en wie ben ik om dat af te keuren als het iets is wat ik zelf niet doe.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, dat is heel normaal. Ik heb zelf ook geen kinks. Ik heb met vrienden eens zo'n online bdsm test ingevuld en ik was 100% vanilla. In mijn ogen is er niets beters dan romantische liefdevolle vanilla seks en horen vreemde kinks als elkaar vernederen, domineren en pijnigen niet in een gezonde relatie thuis.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou “ google zegt niet-conventionele seksuele praktijken”. Als iedereen ze zou hebben dan zouden het conventionele seksuele praktijken zijn hè? Dus maak je vooral geen zorgen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks ergs of abnormaal aan, iedereen gaat evht niet op hoor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste meid, Iedereen die besneden is vindt dat iedereen zich moet laten besnijden, Iedereen die moslim is die vindt dat iedereen moslim moet worden. Iedereen die van Andre Hazes houdt vindt dat iedereen van Andre Hazes moet houden, enzovoorts.
    Als je van kinky seks houdt dan vind je het natuurlijk niet leuk dat anderen denken dat je gestoord bent. Dus zeg je dat iedereen kinky seks wil.
    Volgens mij zijn mensen die aan kinky seks doen mensen die uitgekeken zijn op de normale seks en op zoek zijn naar kicks en uitdagingen. Dat kan heel ver gaan. Je noemt die bdsm, dat gaat om meester slaaf spelletjes. Vastbinden, onderdanigheid, sadisme, mishandelen, elkaar bepissen, noem maar op. Als jij dat leuk vindt dan moet je vooral je gang gaan maar ik vind iemand die slaaf wil zijn en zich laat mishandelen een idioot en wie meester wil zijn heel eng. Een creep. Ze noemen het een spel. Ik hou van andere spelletjes.

    In mijn visie heeft seks te maken met vriendschap, liefde en elkaar een fijne tijd bezorgen. Kinky seks is iets voor mensen voor wie dat te soft is. Mensen die niet weten wat liefde is.
    Het kan best zijn dat er iets is wat jij wel spannend vindt en wat ongewoon is, maar dat hoeft helemaal niet. Je bent zeventien, je begint pas en laat je geen onzin aanpraten. Kinky seks is niet normaal, het zijn perversies en niet iets dat je zou moeten hebben of leuk zou moeten vinden.
    Die vrienden van jou zijn in mijn ogen de weg kwijt en eerder heb ik medelijden met ze dan dat ik er jaloers op ben. Ik hoop dat je ook normale vrienden hebt!

    Als jij een relatie met iemand hebt, beleef dan jullie liefde zoals de natuur het bedoeld heeft. Alleen mensen zijn in staat tot perversies, dieren nooit.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, ik denk dat dat helemaal niet vreemd is. Ik heb er ook geen en ben het ook echt niet met hen eens dat iedereen dat zou hebben.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten