Skip to content
19 reacties
1106 weergaves

Eerste vriend

Het is niet geloven maar ik heb op 19 jaar mijn eerste vriendje. Er zijn hier meiden die op 12 jaar alles al hebben gedaan maar ik nog nix.
Wel olympisch kampioen solovingeren en ik weet alles van anderen, internet en porno en zo doe ik ook heel open over seks.
Dat vriendje begon dus in de kersttijd, eigenlijk dus meer Corona tijd en dat gaat heel leuk. We praten over alles, hij is gezellig, we zijn pas gaan eten en toen hebben we gezoend en geknuffeld. Voor mij dus voor het eerst. Maar als ik het gesprek richting seks stuur, stuurt hij het weer terug.. Hij heeft eeen appartementje en nou ga ik daar vanavond alleen bij hem eten.
Ja en ik weet niet wat verder. Ik wil graag seks met hem, maar als hij langzamer wil begrijp ik dat ook. Ik wil het alleen weten. Nu pies ik eerlijk echt in mijn broek van de onzekerheid.
Ik denk er aan om hem straks als ik hem zie gewoon te vragen of ik mijn nachtspulletjes mee moet nemen, maar dat is onverstandig. Wat moet ik doen?

19 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • M19
    Dank je voor de update, nu begrijp ik het helemaal. Je hebt nu dus een gezonde spanning naar het einde van de week. Leuk dat hij er een mooie dag voor jullie maakt. Vanavond dus nog even spelen met de schaar en trimmer. Ik hoop dat je ons nog wat verteld na afloop hoe jullie ontmaagding is geweest. Misschien komen jullie het bed niet meer uit ;)
    Veel plezier

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat ligt aan mij M15. Ik vind aan elkaar zitten en elkaar klaar laten komen wel al seks elkaar. Dat hebben we dus al heerlijk gedaan. We zij dus alletwee nu nog steeds officieelmaagd. Eind van de week is hij een hele dag in elkaar aan het zetten met eten champagne en leuke dingen en dan gaat het zeker gebeuren. Voor hem betekent het meer dan voor mij, maar ik kan je wel zeggen dat ik smelt als ik er aan denk. Niet de spanning dat ik het weer in mijn broek doe. Ik ben nu niet ook zenuwachtig dat het niet goed zal gaan. Dat is trouwens helemaal eerlijk maar 1 keertje gebeurd, maar wel heel vaak bijna vorige week. Het leek er voor mij even op of hij het onderwerp seks ontweek, maar dat is nu helemaal niet zo. Langzaam en rustig opbouwen zoals jij ook wilt dat vind ik ook prima.
    Vanavond gaan we trimmen en scheren en weer stapje verder. Ik hoop dat ik nu duidelijker ben, maar voor mij natuurlijk heel bijzondere weken van mijn leven. Loop inmiddels wat achter met studie, geef Corona wel de schuld.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M19
    Oh Dan heb ik het verkeerd begrepen of niet goed gelezen misschien.
    Hebben jullie dan wel wat aanelkaar gezeten of alleen gezoend? Ik vind het wel verstandig om het rustig op te bouwen. Dan loopt de spanning meer op naar dat ene moment ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat hebben we nog niet gedaan M15, hij wil het rustig opbouwen en dat gaat lekker. Vanavond weer een stapje verder.
    Ik denk wel eind van de week. Dan kom ik wel even hier terug.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M19
    Hoe was het om nu een echte piemel erin te hebben in vergelijking met je dildo? Je schreef dat het geen pijn zal doen omdat je wat gewend was. Ik ben zelf nog maagd, dus ik heb geen ervaring. En hoe vond hij het? Was hij ook nog maagd? Ik hoop dat je nu niet meer in je broek plast van de zenuwen. Veel plezier morgen en misschien schrijf je nog het vervolg hier

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Bedankt M22, vanaf nu durf ik hem daar wel mee te verrassen omdat ik nu weet dat dat een verrassing voor hem is. Hij is nu los. Of dat morgen al is weet ik niet. Jurkjes heb ik niet, rokjes wel, maar dan zonder slip met wind en kou.. Ik maak er wel grapjes over maar ik heb echt een gevoelige blaas. Dat mag pas een keer gebeuren als we elkaar nog beter kennen..
    Stretch jeans late best wat zien, maar uiteraard minder dan rokje zonder. Ik heb nooit ontkend dat ik vinger, wel eens die vraag of opmerking gekregen van iemand die daar niets mee te maken heeft. Die krijgen geen antwoord. Of wel als ik in de stemming voor een praatje seks ben. Ik ben blij met de de reacties die ik hier en van vriendinnen heb gekregen.. wat je zegt de voorspanning was af en toe groot. Ik ben dol op hem en vind hem heel opwindend, maar we kwamen niet over de hobbel die voor mij de makkelijkste is. Leuk, ik begin nog wel eens een andere topic.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • jij hebt een levenservaring erbij alle voorspanning was leuk maar de avond was dus zeker geslaagd ... . een strakke jeans .. lijkt me niet veel n te zien maar goed wie weet morgen avond in een rokje als verrassing .. en over trekken ja dat doen jongen net als dat meisjes vingeren ... maar als je het vraagt zal iedereen ontkennen .. veel plezier morgen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is geweldig gegaan M22 en J17. Ik ben nog maar net thuis, hij is naar zijn bijbaantje dus we hadden ook vanmorgen nog gezellig en een beetje spannend. Samen onder de douche.
    Het was niet meer te spannend voor me nadat hij mij gevraagd had. Wel lekker spannend dus ik heb steeds veranderd wat ik aantrok voordat ik naar hem ging. Uiteindelijk strakke jeans die toch wel veel laat zien. Wel slipje geen BH, maar topje ( ik heb kleine borsten dus dat kan). Het was samen met waar we het over hadden genoeg om elkaar goed op te winden. Alles ging toch uit. In het begin was het voor hem wat ongemakkelijk, voor mij dus lekker spannend en ja toen we eenmaal bezig waren was dat terughoudende bij hem helemaal weg.
    Het onderwerp seks was bij onze relatie erg achtergebleven en dat is nu ingehaald. We kunnen het nu overal over hebben. Vandaag doen we niets en morgen weer wel. Het leukste geheimpje vertel ik hier, toen ik vroeg hoe hij het lekkerste rukte gaf hij eerst met wat schaamte toe dat hij rukte. Volgens mij rukt iedere jongen. Daar hoef je je tegen niemand over te schamen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • hoe heb je het aangepakt ?? en wat had je aangetrokken en wat niet ... een mooi jurkje of rokje ...zonder slipje ?? altijd spannend de eerste date en ik had bij de eerste echte afspraak een rokje aan zonder slipje en ik moet zeggen ik heb er nog steeds geen spijt van het was zeg maar super

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Logisch toch dat hij dat me moeite vraagt. Het is niet niks. Hij vraagt waarschijnlijk voor de eerste keer van zijn leven aan een meisje of ze met hem naar bed wil. Heel goed dat hij dat doorgezet heeft. Jij had de voorzet gegeven hij heeft hem er ingekopt. Beter kan niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS nog even. Hij belde net weer. Meestal praat hij erg vlot maar nu was het haperend dat hij ook veel zin in mij had en dat ik dat ook had, ja dat en nog wat zinnen het leuk was en handiger als ik vannacht bij hem bleef slapen. pfff. Ik had ondertussen weer in me broek staan piesen maar dat geeft helemaal niet. Jipppiiiieeeeee. Rest komt morgen ( niet zo vroeg)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, J17 en J18 jullie hebben gelijk ik stond te heet. Ik moet het op me af laten komen.. ik heb ruim 19 jaar zonder gedaan dus kan het nog wel even.volhouden. Hij weet inmiddels dat ik heel veel zin in het eten heb maar nog meer zin in hem. En daar kwam een rij smileys op terug.. Hij ook in mij. Ik ben nu een beetje rustiger en hij zal toch ook wel een beetje zenuwachtig zijn. Ik kom hier om te zeggen hoe het verder gaat

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien is hij ook wel onzeker? met dubbelzinnige apps weet je ook niet waar je aan toe bent. en te direct is ook niet altijd alles, hoeweel ik dat leiver doe. Zeg gewoon dat je best zin in hem hebt, maar zijn wensen respecteert. dan kan hij aangeven wat huij wilt. Jezelf aanbieden als toetje vind ik ook een goeie opmerking: dat is duidelijk!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent daar beneden aan het overkoken ts. Dat hebben we allemaal wel eens. Als zijn kleintje bij het knuffelen ook ging steigeren zit het met zijn gevoelens voor jou wel goed. Zijn tempo zal anders zijn en jullie zijn door al die regels waarschijnlijk nog niet vaak bij elkaar geweest. Hij zal wel ontdooien vanavond en is toch ook erg bezig om dingen speciaal voor jou te doen. Er een dubbelzinnige opmerking uitgooien kan waarschijnlijk geen kwaad en meer nog, je bent zo dus ooit moet hij dat minimaal accepteren of liever die opmerkingen door zijn lichaam voelen gaan. Doe het wel lachend.


    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik wens je heel veel suc6 vanavond / vannacht als je je spulletjes mee neemt . om nu zenuwachtig te zijn en in je broek te doen is niet nodig . je zal merken dat het loopt vanavond zoals het loopt dat kun je niet forceren ... leet het lekker op je af komen . Trek eventueel een mooi jurkje of rokje aan en misschien geen slipje . je kan altijd zeggen dat je het door de spanning bent vergeten . nou veel plezier en we horen het morgen wel wat er van is gekomen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Allemaal reacties van jongens, maar dat lijkt me prima. Ik heb nog niets gedaan. Ik vind twee maande toch wel zo lang dat je dan best seks met elkaar kunt hebben. Ik was nooit echt naar een jongen op zoek, vandaar dat het er nooit van gekomen is. Het maagd zijn en ontmaagden betekent helemaal niets voor me. Er zal ook niets gebeuren dat heeft mijn dildo al gedaan. Het maakt mij ook niet uit of hij er vier voor me heeft gehad of ook maagd is. Als dat bijzonder voor hem is wil ik dat weten en dan hou ik rekening met hem.
    Ja, het minimale kan ik voor de zekerheid meenemen inclusief condooms uiteraard (slik ook pil) Het is wel one size fits all en ik denk dat hij geen grote heeft, maar bij het knuffelen werd het behoorlijk meer. Ik wet waar ik op moet letten j17. Maar ik wil het liever weten. Voorpret is ook belangrijk. Ik wil er net als hier met hem over praten en dan behalve lieve dingetjes ook ondeugende dingetjes heen en weer sturen. Dan begint hij weer over het eten en ik vind het echt geweldig dat en wat hij gaat koken, maar ik hou het dan niet meer op.
    Misschien moet ik hem grappig zeggen dat hij geen toetje moet maken omdat ik dat wil zijn. Eigenlijk heb ik al besloten om dat botweg maar te appen. Dat moet toch kunnen als je al twee maanden in elkaar geïnteresseerd bent? Zegt hij nee of nu niet dan heb ik recht op waarom toch?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nacht spullen en een condoom zijn handig om voor de zekerheid mee te nemen!

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet niet hoeveel nacht spulletjes je hebt, maar kun je die niet gewoon in je tas doen? Komt het er niet van dan hou je ze daar. Mocht je met de auto zijn dan is het helemaal makkelijk. Jullie zijn ook nog niet zo lang bij elkaar, dus ik zou de eerste keer misschien bewaren totdat je zeker weet dat dit een blijvertje is.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zitten hier ook wel dreamers hoor, zo gek is het niet op met 19 nog geen seks te hebben gehad.
    Er zij twee mogelijkheden.
    1. Je zegt hem het open en eerlijk zoals je het hier zegt.
    2. Jullie hebben al geknuffeld, dus dat vindt hij goed. Begin daar vanavond mee en verleidt hem. Gewoon hem over het dode punt heen knuffelen. Je ziet aan zijn kruis of hij er overheen is.

    In je broek plassen lost het niet op haha.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten