Skip to content
10 reacties
849 weergaves

Wat zoeken jullie in een jongen ?

Wat vinden jullie belangrijk, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik heb het er vaak met vrienden over, hoe zien wij onze “ideale” vriendin. Maar nooit hoe meisjes hun “ideale” vriend zien. Natuurlijk is ideaal een groot woord en zal dat ook niet realistisch zijn maar ik ben benieuwd

16 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ts hier. Wat mijn “ideale” meisje is? Ik ben niet zo kieskeurig vind ik zelf. Qua innerlijk: ik vind het belangrijk dat je lekker kan praten met elkaar, over onzin maar ook over serieuze dingen, daarnaast niet alleen met jou maar ook met je ouders bijvoorbeeld. vertrouwen vind ik ook belangrijk ook al zou dat voor zichzelf moeten spreken. Wat ik niet aantrekkelijk vind is jongens achtige vrouwen, arrogantie en dom. Qua uiterlijk: verzorgd, leuke kledingstijl en het liefst kleiner dan dat ik ben maar dat zal niet zo’n probleem zijn aangezien ik 1.87 ben. Sportief zou samen met dezelfde muziek smaak ook wel leuk zijn. Haarkleur, huidskleur ect interesseert mij niet, het gaat dus in mijn geval om het bovenstaande.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen16. Dat een jongen lief is en een goed karakter heeft. Verder niet een lijstje met punten. Dat eerste is het allerbelangrijkste voor mij.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn ideale jongen is blond, mooi diepblauwe ogen, beetje breed, mooi postuur. Hij moet lief en eerlijk zijn en mag best een beetje verlegen zijn. Verlegen jongens vind ik erg lief. Als ie dan ook nog een mooie piemel heeft is het compleet. Bij dit laatste gaat het niet om de grootte!!!! Wie voldoet aan deze kaders?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Oke mijn ideale boy: donker haar met krullen. Bovenop wat langer en korte zijkanten. Geen blauwe ogen. Langer dan ik ( maar ik ben ieniemini dus dat is niet moelijk).
    Grappig, en mij ook grappig vinden want ik ben best week sarcastisch en sonnige mensen vinden dat dus niet grappig. Sportief. Niet te stoer doen als zijn vrienden er zijn, maar ook niet te klef. Ik ben bij als ik zijn hoodies mag lenen ;) maar vooral belangrijk: ik ben echt moeilijk dus hij moet wel wat moeite doen

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • En nou ben ik dus ook benieuwd wat je ideale meid dan is

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Tuurlijk!

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Mogen jongens ook zeggen water mooi vinden aan jongens?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Geïnteresseerd in je leven, niet arrogant, behulpzaam, rustig maar wel stoer, niet te veel aantrekken van wat anderen vinden. Uiterlijk: tja, minder belangrijk, wel goed verzorgd en geen tatoes, piercings en kettingen. Wat vindt jij belangrijk aan een meisje dan?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Humor, intelligent, interesse, verzorgd in de zin van schoon, maar geen fratsen als tatoeages, baardjes, snor, sieraden, opvallende kleding enz. Liefst lang, slank, halflang haar of krullen en een niet te grote piemel.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Lang, normale bouw, slim, geen roker en ben zelf niet snel fan van blond of rossig

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten