Skip to content
12 reacties
825 weergaves

Witte afscheiding

Ik krijg de laatste tijd last van een soort afscheiding vooral bij het vrijen,het is heel heftig en heb zelfs een luier broekje voor gekocht,ik ben bang dat ik ga doorlekken want het luierbroekje gaat zelf bollen van de nattigheid,ook ben ik nog niet ongesteld geweest wat kan en moet ik hiermee wie weet raad?

14 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • ×Meisje 15×heftig voor jou ik snap helemaal wat jij bedoelt ongeveer wat jij zegt had ik ook op jou leeftijd,was ook best bang daarvoor om door te lekken had letterlijk en figuurlijk een broek vol ervan ik had toen een rubberen broek van 's.g.a.aan véél keer heb ik zelf luiers erbij moeten instoppen ik snap best dat jij dit erg gênant vind maar er komt een eind aan als je een paar keer ongesteld ben geweest zo was dat bij mij,sterkte en (nog)even geduld meisje.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @M.15,bij je apotheker kan je vragen of ze plastic broekjes hebben van surprima deze sluiten goed af bij de bovenbenen je hebt ze in diverse kleuren.
    Je kan er ook goed een luier in doen of zonder gebruiken maar dan opletten als je naar de w.c gaat bij erg veel "witte vloed"succes meisje ik hoop je op weg geholpen te hebben!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey je hoeft echt geen zorgen te maken je lichaam maakt het schoon misschien kan je deze web-site bezoeken voor meer xx [ thuisarts.nl ] byee moppie hoop dat je hieraan iets hebt.xx

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @m.18,snap wat je bedoeld ik ben nog niet ongesteld geweest maar ik heb wel erg veel last van witte vloed en ben ervoor bij de huisarts geweest,het enigst wat ik ermee kan is een incontinentie broekje aan doen en eventueel maandverband erin doen,zonder maandverband gaat het wel want het is een transparante broek je kan ermee zien hoeveel je van dat vocht aanmaakt maar ik ben bang dat het gaat doorlekken want het is best wel veel witverlies wat ik heb.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben in de pubertijd ervoor in behandeling geweest omdat ik exorbitant veel vloeide tot zelfs de urologie toe in het ziekenhuis,om na te gaan hoeveel ik vloeide had ik een plastic broekje aan waarin het vocht opgevangen werd dat was niet fijn en ik schaamde mij verrot als ik het zo zeggen mag.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij seksuele opwinding begint het vloeien bij mij en niet te weinig ook.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 18 jij bedoelt waarschijnlijk dat dit melkachtige vocht uit jou vagina loopt en niet uit je broekje dat heb ik zelf ook zo ervaren toen ik dertien was dus had dit al heel jong toen,in deze periode had ik uit voorzorg ook een incontinentie broekje aan maar deed er een luier in dat nam best veel van dat vagina vocht op,het is ook een tip aan de topic schrijfster met dit probleem.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt fris is het niet om te zien,ik ben eveneens 14 jaar en vloei ook heel erg vooral met opwinding dat verergert het,ik heb zo'n transparant plastic broekje om mezelf te beschermen het loopt er gewoon uit eerst is dit wit en even later geelachtig.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je al echte sex met een jongen? Het kan toch ook opwindingsvocht zijn. Maar als het ook vies ruikt heb je misschien een infectie. Wel raar dat je nog niet ongesteld bent, maar het kan wel

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Is een teken van pre ongesteldheid soms, doe je het wel veilig

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is kutvocht dat is meestal voor dat je ongesteld word

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje veertien gefeliciteerd je wordt binnenkort ongesteld,dit is normaal deze afscheiding,handig dat jij ervoor heb gekozen om een luierbroekje aan te doen je hoeft echt niet bang te zijn dat je gaat doorlekken die broekjes sluiten goed af bij de benen ik snap wel dat het raar is voor jou en het eng vind had ik ook de eerste keer,succes verder.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten