Skip to content
6 reacties
1342 weergaves

Leuke lingerie

Hallo allemaal,
Tot mijn 16de droeg ik eigenlijk vrij basic ondergoed (dus gewoon een standaard bh met slip of string) maar toen vroeg mijn moeder (die zelf helemaal gek is op mooie lingerie) of ik geen leuke setjes wilde gaan dragen. Dus nu heb ik een la vol met mooie lingerie setjes met jarretels stringbody’s en dat soort dingen (en dat draag ik dus ook gewoon dagelijks). Zijn er meer meiden die dat soort lingerie hebben en hoe oud was je toen je dat begon te dragen?

17 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • M 14 dan moet je Social deal in de gaten houden daar zijn kado bonnen terwaarde van 100 euro dan betaal je maar 50 euro.
    Ik heb alles van Hunkemöller nu bodies sexy kant hou er zo van

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M18, ja ik voel me daadwerkelijk anders als het onder mijn kleren ook gewoon klopt en mooi is. Vrouwelijker, mooier, meer zeker van mezelf. Het is alleen wel een dure hobby, waarbij ik het geluk heb dat ik al een paar keer model heb gestaan voor een lingeriewinkel. Dan mag ik weleens iets meenemen wat ik aan heb gehad of van de collectie die er uit gaat. Zo ben ik aan een flinke collectie gekomen, waardoor ik altijd iets leuks draag.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb wel wat bijzondere liggen maar mooii comfort draag ik het liefste. Zonder beugel maar wel zwart en goede pasvorm, teveel tierelantijnen vind ik niet meer mooi.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb basic strings en bh's maar 2 weken geleden heb ik bij Hunkemöller echt lingerie gekocht met kant alles beetje doorschijnend strings qua stof enzo en toch als je het aan hebt voel ik me anders op 1 of andere manier gewoon meer vrouwelijker ook al ziet niemand het .
    Ik heb nu 2 setjes en volgen er vast meer maar eerst sparen want zo goedkoop is het niet vergeleken met basic bh's en strings

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik 15 was kreeg ik een vriendje en ben toen matchende setjes van beha en slipje of string gaan kopen zodat ik niet voor gek zou staan als er kleren uit gingen. Toen ik 18 was ben ik uitgedaagd om in lingerie op een feest te verschijnen. Ik wilde me niet laten kennen en toen kocht ik mijn eerste setje met jarretels, kousen en zo. Inmiddels heb ik er meer dan genoeg van. De speciale setjes draag ik alleen bij gelegenheden, maar vind het wel belangrijk om lingerie aan te hebben waar ik me goed in voel.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Sommige van mijn vriendinnen dragen dat bij speciale gelegenheden. Ik heb geen speciale setjes. Voel je je anders als je iets speciaals draagt in vgl met basic ondergoed?

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten