Skip to content
23 reacties
6788 weergaves

Zonder ondergoed

Hoi dames . Ik heb echt een hekel aan onderbroeken maak niet uit welk type het is slip boxer hipster of string maak niks uit hèb al van kleins dat ik het niet fijn vind.
Dus soms stap ik zo m'n broek in ga ik zonder de deur uit behalve tijdens m'n maandelijks periode dan niet maar dat is logisch en soms plak ik inlegkruisje in m'n broeken .
Zijn er nog meer die dat hebben of doen of ben ik de enige op deze planeet aarde .
Ik ben benieuwd

14 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik draag soms geen ondergoed en het zit super chill onder broek of legging en toch niemand weet het

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben wel eens zonder slipje of stringetje onder mijn rokje op stap geweest en ook bij het shoppen .ik zal het zeker nog wel eens doen en zeker lekker in de zomer .

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In de zomer, onder een rokje, soms wel zonder slipje of string, maar niet naar school ofzo, dan ben ik te bang dat iemand het doorheeft.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind zonder slipje echt niet fijn zitten in mn broek. Moet echt wel een slip dragen. Onder mn jurkje zomers heb ik wel eens gedaan zonder slipje. En als het warm is wil ik ook wel naakt slapen. Maar verder altijd wel ondergoed. Ik vind die lijntjes die je dan eventueel ziet van mn slipje echt totaal niet erg, maakt me totaal niet uit.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Onder m'n sportegging of Skinnyjeans draag ik niks want lijnen zijn echt lelijk op je billen en als nr boxer draagt op je benen die lijnen dat is niks vind ik .

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag vaak ook geen ondergoed, maar dat is vooral onder jurkjes. Ook tijdens mijn ongesteldheid draag ik er geen, gewoon tampon erin en klaar!

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M14 Volgensmij ging het onderwerp over zonder ondergoed onder kleding en niet in bed .
    Ik draag dus nooit een onderbroek onder kleding het zit gewoon niet zo lekker en eenmaal kleding aan merk je niks zit heerlijk

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik slaap zonder ondergoed al heel mijn leven behalve als ik ongesteld ben. Ik heb niet altijd een bh aan maar dat is alleen thuis of bij mijn bff thuis.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 16: ik heb dit inderdaad al van kinds af aan dat ik het lekker vind ruiken.
    Het plassen in mijn broek komt doordat ik als kind een keer van angst in mijn broek heb geplast toen er een hond achter me aan zat (wilde gewoon spelen denk ik) en dat gevoel vond ik lekker toen ik me seksueel begon te ontwikkelen. Vanaf toen plas ik expres in mijn broek

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is alleen als je een wijdere broek aan hebt. Een strakke broek zit bij mij wel tegen mijn vagina aan. En daar heb ik er veel van

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M17 ik moet inderdaad toegeven dat het een sterk seksueel prikkelende geur is wanneer je broek naar je eigen plas ruikt zeker wanneer je geen onderbroek draagt zoals in een pyjamabroek vind ik dit super opwindend.
    Ik dacht dat ik de enige was die er zo over dacht maar blijkbaar is dit dan toch niet zo raar.
    Had jij dit zelf als kind ook al want ik heb het al zo lang als ik mij kan herinneren ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb wel is dat ik het ook doe dat ik gedoucht heb en zo m'n broek in spring kleren aan en klaar lekker boeiend je moet geen ondergoed alleen je weet soms niet beter en nu is het ja en je afscheiding of als je opgewonden ben nou dan gooi je einde dag toch je broek in de was dat doe je met je onderbroek ook maar vergis je niet je broek maakt bijna geen contact met je vagina in het kruis en je onderbroek altijd dus het valt allemaal reuze mee

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M17 eindelijk nog eens een meisje dat gewoon eerlijk toegeeft dat ze het zelf lekker vind wanneer haar broek een beetje naar plas ruikt.
    Sommige jongens vinden het misschien raar maar ik vind het heerlijk wanneer een meisje haar broek naar haar plas ruikt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het lijkt mij wel opwindend, maar het idee dat mijn broek vies wordt houd mij tegen. Ik heb soms last van afscheiding of ik ben erg vochtig. En ik denk dat ik nog natter wordt als mijn broek ertegenaan wrijft ;)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het meisje dat reageerde op meisje 15.

    Ik vind het op 1of andere manier wel lekker als mijn broek een beetje naar plas ruikt.
    Het voordeel is dat ik zelf mijn kleding was en voordat ik een was aanzet plas ik vaak expres in mijn broek en tijdens het fietsen laat ik zowiezo vaak mijn plas lopen in mijn fietsbroek ??

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • m15 ik heb weinig last van afscheiding en dus nee bij mij blijft het schoon .onder een rokje of jurk in de zomer is het soms een beetje vochtig maar ook dat valt mee en verder geen vlekken . wel opletten met gaan zitten als je het gaat proberen en ook bij trap oplopen en een roltrap . suc6

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt meisje 15.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jullie niks dragen, wordt jullie broek dan niet vies door wat afscheiding, urine of opwindingsvocht?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Onder fietsbroek, skinny jeans en leren legging draag ik nooit ondergoed.
    Bijna nooit dus ??

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Vorig jaar was ik met een vriendin gaan zwemmen maar was een schone onderbroek vergeten en stapte zo m'n jeans in maar ik ging niet naar huis maar was bij haar nog en zo de hele dag gelopen maar je merkt niks en zat echt gewoon fijn en pas als ik ging plassen dacht ik ojaa geen onderbroek en nadien ben ik wel is vaker zonder gegaan zeker met strakke broeken of leggings dan tekent er niks af

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten