Skip to content
4 reacties
774 weergaves

Kleine piemel

Hoi meiden,

Ik ben eigenlijk benieuwd of er ook meiden zijn die liever een kleine piemel zouden willen?

Dus wat moet de piemel minimaal en maximaal zijn?

19 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • @M19. Die 15cm drijf haal ik bijna dus daar ligt geen groot probleem en daar heb ik van meisjes geen klachten over gekregen. Maar dat slappe pinkje van me is niet alleen om te plassen. Als we straks hopelijk weer veilig gaan sporten en daarna douchen dan moet hij weer te voorschijn komen. Erger volgende zomer als we met een groep naar het strand gaan verkleden we ons weer open en bloot en daar sta ik dan vooral na een duik in de kouwe zee weer te kijk. Daar zijn ook meiden bij, ik moet ze maar vragen om een vergrootglas mee te nemen, anders denken ze dat het een klitje is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben gay dus ik mag ook reageren xd, ja ik hou van kleine piemels, klein en normaal is mooi, dus zeg maar 8cm stijf tot 15 cm stijf is mooi en lekker om een voorbeeld te geven, als hij kleiner is ook goed xd, 16 cm misschien nog net maar daar zal ik eerder toch al een week moeten voor nadenken vooraleer ik date met een 16 cm, is al serieus op het randje, vanaf 17 kan je het helemaal vergeten, te groot, groot is helaas te lelijk, dus alles tot 15cm is goed

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nu mijn nieuwe ( tweede) vriendje en het belangrijkste is dat hij geweldig lief is. Ook intelligent en niet macho zoals ex. Zijn piemel heb ik nog niet gezien ( wel in zijn broek en ook gevoeld). Die is groot, maar ik weet dat hij voorzichtig met me zal zijn dus dat is prima. We komen er wel uit. Een midden maatje vind ik het beste, dus 15cm stijf heb ik hier begrepen. Wat hij slap is doet er niet toe, dat is om te plassen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is geen algemeen moet zowel minimaal als maximaal verschilt per persoon, niet ieder meisje heeft er een sterke mening over. Sommige willen groot andere liever klein.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten