Skip to content
12 reacties
1424 weergaves

Nieuwe vriend krijgt geen stijve bij zoenen

Ik heb een beetje een nieuwe vriend. Ik heb hem ontmoet met kerst, maar kende hem al van vroeger. Toen had ik een vriendje, maar dat is ruim een jaar geleden uitgegaan. Hij had nooit eerder een vriendin, maar wat hij al gedaan heeft weet ik niet.
We hebben veel contact en zien elkaar elke dag 1 of meer keer en dan wordt er even gezoend. Dat doet hij heerlijk en ik raak ook beneden goed opgewonden.Dat weet hij natuurlijk niet, maar ik hou hem daar in de gaten en daar gebeurt niet veel.
Hij heeft een behoorlijke bobbel. Denk dus dat er niets mankeert, maar hebben jullie een idee of ik anders moet zoenen of is dit normaal? We hebben wel afgesproken om het rustig aan te doen dus ik kan hem niet gelijk daar grijpen. Ik weet dus niet wat een handig klein stapje verder is waarbij hij wel een harde krijgt.

19 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • En nog stappen gezet?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. klopt voor hem wel ander meisje 19. Hij brengt het onderwerp niet op seks. Als ik dan zeg dat ik geil of zo van hem ben geworden reageert jij wel blij lachend en gaat hij er nu op door. Nou dan smelt ik helemaal. Toen ik kennismaken was met zijn ouders en even zijn moeder in de keuken hielp zei die dat het een hele verandering voor hem was. Dus tegelijk een hint en dat zij mij zag zitten. Ik zet er geen druk op, maar heb het open over alles. Toen ik samen in zijn kamer over masturberen begon moest hij even slikken, maar kwam gauw die lach en een eerlijk antwoord. Tja welke jongen niet. Ik ook natuurlijk en hij was er nieuwsgierig naar dus dat komt wel goed. We zien uit naar het weekend.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor jongens zijn sex en liefde soms twee aparte dingen, helemaal los van elkaar.

    Ik heb van sommige jongens al gehoord dat ze bij het meisje waarop ze het meest verliefd zijn, net geen sex willen. Ze vinden dat gevoel van liefde zoveel mooier en puurder dan sex, dat sex afbreuk zou doen aan al die schoonheid en puurheid.

    En tegelijk kunnen ze perfect sex hebben met eentje waar ze helemaal niet van houden. Dan is het gewoon hevige lust en primitief genot, maar geen liefde. "Hun zak leegschudden" zoals zij het noemen.

    Dus je kan de liefde van jongens niet meten aan de sex. Soms verwarren ze dat zelf: ze voelen lust en willen sex, maar denken dat het liefde is.

    En hun speelgoedje is als een mechanisch pompje: je zwengelt eraan, en hops, het spuit. Daar hebben ze zelf dikwijls niet veel controle over. Moet je ook mee rekenen.

    Dus ik vind het wel goed dat hij niet meteen een stijve krijgt: dan weet je dat het niet in de eerste plaats om sex is. Maar dat hij meer om jou geeft, dan om zijn eigen lust.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. Het is prima gelopen. Wat Jongen 22 zei, eerst bij het zoenen daar tegen hem aan drukken en langzaam schuren en toen voelde ik hem al hard worden Toch nog ook gefluisterd dat ik steeds natter van hem werd en toen zei hij wat ik allang had gevoeld. En dat is geen kat in de zak Jongen 21. Hij is een jaar jonger dan ik en heeft geen enkele ervaring dat weet ik nu ook. We kunnen nu wel open over seks praten. Hij heeft geen broer of zus dat maakt hem denk ik ook wat verlegen. Inmiddels weten mijn ouders dat we wat hebben. Die van hem komen het vandaag te weten. Hoeven we niet meer buiten in de kou te zoenen en de rest is buiten nog moeilijker hh.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou me er niet druk over maken. Er zijn niet veel jongens met erectieproblemen op die leeftijd. Als hij jouw heerlijke naakte lichaam ziet en er gebeurt dan nog niks, zou ik me wel zorgen gaan maken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Kijk uit dat als je zijn hand richting je borsten of verder naar beneden doet dat hij niet dat je seks met hem terwijl je dat niet wil (als je wel wil gewoon doen ;))

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Best vreemd dat er daar niets overeind komt wanneer jullie zoenen. Mss wat achterdochtig maar zou een nepbobbel kunnen zijn. Mss toch maar gelijk ff checken voor je een kat in een zak koopt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zou kunnen proberen meer tegen hem aan te gaan staan, voel je misschien ook gelijk z'n bobbel.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, lijkt me een heel goed idee van jullie. Misschien doet hij zelfs wel moeite om geen stijve te krijgen of moet er net iets meer gebeuren. Ik ga straks tegen hem zeggen dat ik nat door hem wordt. Dat windt hem mogelijk op en dan weet hij gelijk dat hij zonder enig probleem stijf kan worden. Lukt dat niet dan is het beter dat ik zijn hand er bij mij aan laat zitten en ik het niet doe.
    We moeten langzaamaan ook een keer bij elkaar thuis gaan komen en wat uit doen. Ben er erg benieuwd naar, zo ga ik dat niet nog een maand volhouden, maar goed vandaag nog rustig.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan hem ook even bij jou laten voelen. Je geleidt zijn hand tijdens het zoenen wel waar je het hebben wil, naar je borsten of ergens down there haha, of je geeft kleurige details over hoe opgewonden je wordt - en dan merk je wel of er iets gebeurt bij hem :-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet elke knul krijgt een stijve bij het zoenen hoor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kreeg van het idee dat ik ga zoenen al een stijve. Ik wordt nu wel wat rustiger maar vroeger was dat heel erg. Ging het wat verder dan spoot ik in mijn boxer. Een beetje tegen hem aan schuren vooral waar zijn piemel zit doet ook wonderen.
    En hem vertellen dat je nat van hem wordt zal hem ook wel opwinden en maakt dat soort dingen bespreekbaar. Ook als je het rustig aan doet wil je toch verder.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten