Skip to content
21 reacties
2688 weergaves

Sexspeeltjes

Ik wil heel graag een sexspeeltje kopen om het is af te wisselen met gewoon vingeren wat ik zelf nogsteeds fijn vind .
Maar ik durf het niet te kopen omdat ik bang ben dat m'n ouders erachter komen .
Hoe oud waren jullie toen je een speeltje kochten welke soort hebben jullie , en waar verstoppen jullie hem dan als je ouders het nog niet weten .
Ik hoor graag van jullie

14 jaar
2 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik heb afgelopen weekend een vibo besteld en ben echt benieuwd . Hij kom vandaag binnen .
    Moet nog wel een goed plekje vinden om te verstoppen

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb vorige week een vibo besteld en heb er geen spijt van . Ik ga er binnenkort nog wat bestellen maar weet niet wat .
    Maar vibo is wel een aanrader

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een gewoone vibo gekregen. Liep met me ma in de kruitvat en toe zag ik er een paar staan en toen tegen me ma gezegd dat ik er ook 1 wil en toen heeft ze die gekocht voor me

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • na lang aarzelen heb ik de stap gemaakt en een Statisfyer Pro2 besteld online . deze is gisteren geleverd en later thuis boven uitgeprobeerd ... ik was best wel zenuwachig of hij veel geluid zou maken en de rest het kon horen in huis ... maar ik heb nu door dat je hem goed moet plaatsen en dan is hij best wel stil . wat een toy ... ik vond hem geweldig en ben ook een paar keer klaargekomen .

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bestellen bij bol.com, laten afleveren bij een AH. Womanizer is top maar duur, satisfyer kan natuurlijk ook. Opbergen is een kwestie van thuis eerst goed kijken naar een geschikt plekje. En ja, moeders gebruiken zelf ook best vaak peeltjes

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • mijn eerste speeltje krijg ik aankomende zondag. ik durf het niet zelf te kopen dus ik heb aan mn beste vriend gevraagd of hij dat voor mij wilde doen, wat hij geen probleem vind hahah. ik ben benieuwd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een Tarzan gekocht vorige zomer bij easytoys met zo een stengel voor je clit dat is echt super en die kom kan draaien echt geniaal.
    Ik verstop hem in de kast want m'n ouders komen daar echt nooit want ze weten het niet

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier tril eitje en vibrator. Maar vibrator gebruik ik niet meer gaat bloeden en pijn bij me doen . Heb pleegmama gewoon mee besteld voor me . En ze wist dat ik graag speeltjes wou .

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M16 klopt hij in 10 voudig instelbaar en hij zuigt en trilt en is echt een aanrader voor iedere meid/vrouw

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben er vorig jaar achter gekomen dat me moeder sekspeeltjes heeft. En kon me toen niet inhouden om het te proberen. Mijn moeder is hier achter gekomen en vond dat niet echt fijn maar zei dat ik voor me verjaardag wat een week later was wel wat speeltjes mocht bestellen. Ik heb daarom een Tarzan, Statisfyer Pro en Butt Plug met diamantje besteld/gekregen. Ik gebruik ze een paar keer per week.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ""zuigt als ware aan je clit " kan je de zuigkracht instellen of is er een stand ??

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb 'm nog niet zelf geprobeerd maar als ik lees hoe die werkt dan moet het idd erg lekker zijn. Kan je meerdere keren na elkaar komen ermee?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • De satisfayer zuigt als ware aan je clit dus het is echt heftig en voor iedereen een aanrader want je komt echt vaker klaar

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • vraagje ...maken ze veel geluid en wat voor gevoel geeft de statisfyer ?? ik heb ze al vaker gezien maat twijfel nog ..kom je er snel door klaar ???

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M18 . Die was een tijd in het arsortiment dat heb ik ook gezien . Ze stonden bij die andere speeltjes .
    Ik heb er zelf ook 1 maar bij easytoys besteld . Echt een geweldig ding

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, de Satisfyer, dat is het! Sinds wanneer hebben ze dat bij het Kruidvat?!?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb inmiddels 5 speeltjes een Tarzan ,vibo , satisfayer pro 2 , trilei , en een vibrerende buttplug haha
    Ik verstop ze niet en liggen in een lade en m'n moeder weet dat ik ze heb want ze heeft ook speeltjes.
    Ik was 13 toen ik m'n eerste speeltje had

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was 13 en bestemde het vrijdag dan kwam het zaterdag binnen want m'n ouders waren toen een weekend weg en dan kan je het ontvangen zonder pottenkijkers.
    Ik vertstop hem in een oude doos van een Nintendo switch want bewaar altijd de doos van een computer en die staat ook nog in m'n kast en m'n ouders komen nooit in dus kast laatstaan in die doos waarvan ze denken dat er niks in zit . Oja heb gewoon een goeie vibo gekocht en die zijn gewoon fijn zowel ik je poes als tegen je clit en je krijgt een goeie orgasme

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er zelf 1 gekocht bij de kruitvat zo een satisfayer pro2 geweldig ding die zeg maar zuigt aan je clit en je een fijne orgasme geeft .
    En ik verstop hem in een bolletje sok in m'n mandje in de kast want daar komt m'n moeder niet en wie gaat bij sokken speuren niemand . En de was word op bed gezet zodat ik m'n kast zelf kan indelen

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • In een oude rugzak, was jouw leeftijd denk ik willie stuurt gewoon anonieme doos die je op bepaald moment kan laten komen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten