Skip to content
82 reacties
12948 weergaves

Meld hier je natte broek anoniem

Er was hier een topic, waarin meiden en ook jongens hun plas ongelukjes toegaven . Uiteraard was het meestal eigenlijk de schuld van Corona, Rutte, de leraar, de buschauffeur, je moeder of het bier wat te snel doorliep. Kennelijk duurde het te lang of werd het te groot, maar het blijft grappig, daarom hier maar weer. Graag erbij je leeftijd toen het gebeurde en hoe erg je je schaamde op de schaal van 1 tot 10.

19 jaar
2 jaren geleden

82 Reacties

  • Anoniem wel. In de metro in Rome met schoolreisje van het voorjaar. Het was heel vreselijk, want ik had veel espresso’s gedronken bij het onbijt en toen was ik te laat toen we wegmoesten en kon niet eerst naar de WC. In die metro kon dat ook nergens en dat duurt daar veel langer dan in Rotterdam. Behalve dat ik zo moest ging het ook heel erge pijn doen en ik wist niet hoe ik moest staan. Iedereen wist ook wat er met me aan de hand was dus die keken steeds of ik het nog wel op kon houden. Dat was een hel. Natuurlijk mijn eigen stomheid maar de straf was wel heel erg groot..

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee hoor jongen 19 dat doe ik niet, je piemel is belangrijk voor jou en ook voor je vriendin. Ik overdreef ook wat over mijn vriend, maar hij stelt het altijd uit, dus eens gaat het in zijn broek. Ik lach me dan echt gek. Ik zal dan hier zeker reageren of hij dat goed vindt of niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat zal ik bij jou dan maar niet doen M22, want dat is vrij pijnlijk en ik heb er veel plezier van dus wil hem niet kwijt.Ik had trouwens geschreven dat ik het zelf ook ongepast vond en het was druk ook met handhavers dus een bon was best een risiko. Mij vriendin vond mij ook een viezerik maar zij wenste mij geen natte broek toe. Het was voor mij heel eerlijk wel een uitzondering hoor, als ik het kan houden wacht ik tot thuis.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je in mijn plantebak stond te piesen dan kwam er gelijk straf. Uitgevoerd door mijzelf met de snoeischaar, viezerik.
    Als de plantebak van de gemeente is dan krijg je boete en nog een tweede voor je piemel(tje). Wat je in je eigen broek doet mag je uiteraard zelf weten. Mijn vriend is er ook zo een als jij. Elke boom tussen het centrum en ons flatje heeft hij al tegen geplast. Ik zou het wel leuk vinden als hij het een keer in zijn broek doet , dan zou ik hem daar heerlijk mee pesten. Maar maak je geen zorgen, op de bank hoeft hij niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het gaat er hier om dat het beschamend moet zijn M19. Ik plaste in mijn broek onderweg van school. Maar toen was ik 7, dus dat telt niet zo. Een paar maanden geleden bijna, maar ik haalde net een plantenbak. Was wel erg ongepast.
    Je hebt wel gelijk, als ik het in mijn broek had gedaan, had ik het gewoon tegen mijn vrienden en mijn vriendin gezegd. Kunnen ze lachen en ik meelachen. En ook weer beter dat zo iets beschamends van mijzelf horen. Straf daarvoor is idioot.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als meisje met jullie eens jongens. Die jongens kwamen daar met koningsdag eerlijk voor uit en kregen toen van m18 een grote preek en straf. Ik heb geen vriend en zoiets is natuurlijk wel kinderachtig, dat begrijpen jullie ook wel. Dus ik zou hem wel uitlachen en er mee plagen maar op de bank laten slapen is nog kinderachtiger. Dit topic is om over te grinniken of te zien dat je de enige niet bent, niet om straf te verzinnen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het lijkt wel jongensbashen @j19. Zoals je zegt soms moet je en is er geen tijd meer. Ik was overmoedig geweest en had dat dus. Natuurlijk stond mijn vriendin heel raar te kijken en met haar hand voor haar mond me uit te lachen. Maar daarna wat jij zegt lachen en ik kon gewoon meelachen. Opmerkingen OK, maar een week straf ik zou het miet gepikt hebben. Zo is ze ook niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18 van 3 dgn geleden: wat een bs. soms kan je het gewoon niet lager ophouden. Ik zou zelf dan gewoon een boom of lantaarnpaal opzoeken of een steegje, maar een week op de bank slapen gaat mij niet gebeuren. maar mocht het mij gebeuren: Nou zou mijn vriendin er gewoon om lachen die zou het probleem niet zien. gewoon leuk verhaal weer voor in de vriendenkring. Ik zou er zelf ook om lacht dus ook al geen probleem. soms moet je en is er geen tijd meer. punt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Eerder omgekeerd. Stoer doen en stiekem bier drinken. We hebben er hier thuis ook zoeen en dan moet stiekem zijn broek gewassen worden. Lullig dat hij zich dan voelt maar de dag erop weer een grote mond. Jongens

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @ meisje 15, dat betekent niet dat jongens dat vaker doen, maar dat ze er eerlijker over zijn.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel veel jongens wat zullen die zich lullig voelen hihi

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Kom op jongens. Wat je er in giet moet er weer uit. En met alcohol gaat dat twee keer zo snel. Dat weet iedere man. En als je alcohol drinkt vind je jezelf een man of vent. Een vent houdt zijn plas op ook als er een rij bij de toiletten staat en zijn blaas vol is ook als dat erge pijn doet. Mijn broer(26) woont samen met bij zijn vriendin en had het ook in zijn broek staan doen volgens hem omdat er te weinig toiletten waren. Die heeft een week op de bank geslapen want een kleuter wilde die vriendin niet in haar bed. Ik zou echt hetzelde doen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan heb je er toch niet hard genoeg in geknepen @J19. Sorry dat was flauw. Kon je er niet per ongeluk een half blikje bier over morsen of zeggen dat dat was gebeurd. Of maar eerlijk uitleggen dat je zo erg nodig moest en de rij net te lang was. Dat begrijpen ze wel en dan voel je jezelf toch minder vervelend.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou, is mij met Koningsdag ook gebeurt.. teveel gedronken, te lang gewacht. Ik was met wat vrienden, we liepen langzaam door de drukte en ik moest echt nodig.. liep al met m'n hand in broekzak wat te knijpen. Door de drukte heen eindelijk bij de pisbakken in de rij maar toen stond ik echt op knappen. Moest toch nog even wachten en voelde af toe al een beetje in m'n boxer gaan, toen ik bijna aan de beurt was echt een paar flinke stralen, die gingen ook echt in m'n broek. Toen ik eindelijk aan de beurt was heb ik echt lang staan pissen, maar m'n broek was aan 1 kany van m'n gulp tot m'n bovenbeen nat. Ik heb maar gedaan alsof er niks aan de hand was maar in een lichtblauwe jeans kon iedereen die het zag wel raden wat er gebeurt was, ik schaamde me echt enorm

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, @allemaal. Ik ben het meisje dat zich zorgen maakte over de reakties van mijn vriendinnen als zij de kleine piemel van mijn vriend op het strand zien. Dat is nu over. Dus helemaal anoniem ben ik niet.
    Ik moest ook heavy plassen en durfde niet op straat te gaan. Toen hield ook ik het niet meer op en plaste in mijn broek. Ik was al 19 dus dat vond ik vreselijk. Mijn vriend begreep dat dat kon gebeuren als je zo nodig moet. Mijn moeder zei dat ze dat ook wel eens had gedaan en na het douchen zaten we gezellig aan de nespresso. Dankzij die twee was de ergste schaamte toen al weg. Het blijft stom, maar zo kan het toch ook.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J22. Een kwartier is niet zo lang om je plas op te kunnen houden. Als je al op knappen staat en veel gedronken hebt is dat hel.. J20 was daar eerlijk over.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Eens is het de schuld van de organisator meisje 20. Ik heb wel eens een kwartier in de rij moeten staan om te kunnen plassen. Toen zat het in mijn schoenen. Daar kon ik toch niet veel aan doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19. Bij mij 3 jaar geleden toen ik net 17 was. Het blijft altijd je eigen schuld. Is mij toen door mijn moeder ingepeperd. Ze had gelijk. Ik wist dat er weinig toiletten met lange rijen waren en ieder glas had ik zelf leeggedronken. Uiteindelijk begreep ze natuurlijk ook dat als je lol met elkaar hebt dat je daar minder op let en dat kan ook die jongen van 20 overkomen. En dan voel je ineens vol=vol.. Kan een keer gebeuren J20.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Schrale troost jongen van 20, maar je zult vast de enige niet zijn. Met carnaval heeft een vriend van ons in zijn broek geplast. Hij deed ook of er niets aan de hand was en natuurlijk deden wij dat ook. Eigenlijk nog netjes van jullie want de mannen die op de raarste plaatsen ineens stonden te plassen waren niet te tellen. Kun je nagaan wat wij meiden het soms moeilijk hebben.
    Er zijn vooral voor ons veel te weinig toiletten, maar dat is nog steeds geen reden om het midden op straat te doen. Alles weer fris en droog? Niets tegen je moeder/vriendin gezegd?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gisteren Koningsdag in Amsterdam: Wij jongens konden overal terecht in die mobiele pisbakken dus helemaal geen probleem. Maar meiden moesten in de rij, soms zelf 2 euri betalen. Denk dat er daar wel flink wat mis gegaan is... en wat te denken als je op 1 van de 1000 bootjes zat :p

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten