Skip to content
18 reacties
1912 weergaves

Sokken

Vraagje. Ik draag in de zomer net als de meeste enkelsokken of sneaker sokken. Maar herfst en winter draag ik toch echt wel lange gewone sokken. Of soms kniekousen. Toch zie ik de meeste meiden nog steeds met blote enkels en korte sneaker of enkel sokken. Maar ik vind dat dus echt niet fijn in laarsjes, schoenen of zelfs sneakers als het wat kouder is. Vind het grappig en leuk om happy socks of vergelijkbaar te dragen. Dragen de andere meiden nou korte sokken omdat ze dat mooier vinden of niet anders hebben of mee willen doen met de rest. Aks ik het aan een aantal vriendinnen vraag dan zouden ze liever ook hogere sokken dragen, maar doen dit niet omdat de meeste meiden dat ook niet doen. Sorry maar dat is toch gek?

19 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik heb wel enkelsokjes, maar draag ze bijna nooit. Vind vrolijke hoge sokken veels te leuk. Kniekousen heb ik 1 paar. Wel leuk. Meestal draag ik happy achtige socks of mis match sokken. Panty draag ik ook veel maar dan ook wel met sokken en dan sneakers of dr martens

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het niet zo met enkelsokjes. Onder een broek liever gewone sokken. Onder een jurkje of rokje meestal een panty, of liever nog blote benen. Er zijn wel uitzonderingen. Als ik schoolmeisje doe horen daar natuurlijk witte kniekousen bij en onder echt korte rokjes draag ik soms van die kousen die over de knie komen. Die dingen zakken altijd af, maar als ze toevallig wel goed zitten is het een heel mooi gezicht.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Had gisteren blauw rokje, witte sport kniekousen met blauwe randjes, blauwe canvas sneakers en wit blauw gestreept shirtje. Aan gedaan. Kreeg leuke reacties.
    Vind wel leuk kniekousen en gewone sokken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Vandaag nog zwart jurkje met witte sport kniekousen en gympen gedragen. Vind ik juist leuk. Korte sneaker sokken draag ik in de zomer. Maar nu toch meestal wel hoge sokken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry ben jongen maar ik vind dus meiden met gewone sokken echt super opwindend. Zoals in de sportschool, sportleggings en dan die sportsokken. Vorige week had een klasgenote een rokje en kniekousen aan met sneakers. Wat je wel ziet met school uniform in amerika en engeland. Ze wist volgens mij echt wel dat ze aandacht kreeg zo. Ik moest mezelf op het toilet even afzonderen als je begrijpt wat ik bedoel. Ik hoop dat er nog meer meiden ook in het straatbeeld zo er bij gaan lopen met hoge sokken. Denk toch dat het een soort van fetish is van mij dan.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Vandaag uit eten geweest en daar droeg de vrouwelijke bediening een jurkje, panty en dan sportsokken erover in sneakers. Zooo leuk!!! Zo loop ik er ook wel vaker bij. Of rokje en kniekousen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag graag sportsokken en dan sportlegging. Of mn broekspijpen opgerold zodat je mn sokken ziet. Heb geen happy socks maar wel met leuke printjes. Vandaag in Breda met nicht wat wezen drinken en daar droegen echt bijna alle meiden die we zagen normale sokken over legging of broek.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag nu ook gewoon hoge sokken. Hier in Amsterdam zie ik veel meiden in gewone sokken, printjes, happy socks, mis match sokken, sportsokken, kniekousen. Vooral in combi met legging. Doe ik zelf ook. Juist leuk

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier, inmiddels hebben mijn vriendinnen nu ook gewone sokken. Leuk dat er nog meer zijn die nu gewone , grappige en leuke sokken dragen. Ik vind het ook super fijn om in legging te lopen en dan sportsokken erover heen. Of leuke happy socks.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag nu echt veel vrolijke sokken van bijvoorbeeld dedoles. 2 verschillende sokken die bij elkaar horen. Of happy socks. En dan mn broekspijpen omhoog zodat het goed zichtbaar is. Krijg altijd leuke reacties. Zomers ook wel sneaker of enkelsokjes maar dan ook vaak vrolijke. Witte ook wel. Vind ook leuk om nu met sportlegging en dan sportsokken van adidas of nike te combineren. Tuurlijk met sporten maar loop er ook in mn vrije tijd in.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Toch leuk! Ik draag graag sport kniekousen onder rokje of korte broek in de zomer. Nu jeans met leuke sokken eronder of legging met sokken daarover en dan sneakers.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het super chill om hoge sokken te dragen. Legging, sportsokken en sneakers. Ook met rokje, panty en dan sokken erover of rokje/jurkje en dan kniekousen. Heb ook wel paar met leuke printjes erop. Spijkerbroek en dan zichtbaar happy socks. Is toch super leuk. Zomers draag ik ook wel korte sneaker sokjes. Maar ook nog zeer regelmatig hogere leuke sokken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het juist leuk als je sokken ziet bij meiden. Niet enkelsokjes maar juist normale, happy socks, kniekousen, met leuke printjes of leuke kleurtjes. Mn vriendin draagt nu juist hoge sokken, met de kou. Zomers draagt ze wel enkelsokjes maar ook wel gewoon hoge in haar sneakers

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon hoge sokken nu. Heb ook leuke printjes. Als het warmer word doe ik wel weer enkelsokjes aan

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Zomers wel altijd enkelsokjes. Nu gewoon hoge sokken. Vind wel leuk met motiefjes en verschillende kleurtjes. Als ik nu enkelsokjes draag heb ik blote enkels en vind dat nu echt te koud

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag persoonlijk alleen maar enkelsokjes maar ik zou zeggen draag wat jij graag draagt en trek je niks aan van andere!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag nu ook gewone hoge sokken hoor. Heb een paar leuke happy socks. Ik draag wat ik fijn vind.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Draag ook gewoon type sokken die ik zelf wil en vriendinnen doen dat ook. Geen meeloop gedrag in mijn omgeving

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten