Skip to content
17 reacties
2547 weergaves

"Van mij mag.mijn vriendin gewoon behaard blijven"

Hoi meiden, ik ben 19 en heb een vriendin van 17. Ik ben gek op dr, We wilden beiden graag intiem gaan. Ze zei dat ze me eerst wat wilde vertellen, ze is "Beneden" nogal flink behaard, dan wist Ik dat. ik kende dus enkel kale vagina' s. Toen we intiem gingen zag ik dus wat ze bedoelde.Ze is idd super behaard, bijwerken en zo vind ze niet nodig, het hoort er te groeien en ze vind het mooi bij dr staan. Oksels doet ze ook niks aan. Ik moest wel wennen hoor, een vriendin met zo veel schaamhaar, maar ze kiest er zelf bewust voor, ik vind het prima zo. Ach, Ik vind het wel Ok en ze is erg blij dat ik het echt niet erg vind. En meiden, als een jongen over je schaamhaar zeurt, als hij ECHT verliefd op je is neemt hij je echt wel zoals je wil zjjn, hoe harig je ook bent. En hij is de enige die je vagina ziet. Van mij mag ze alles "Down there" zo harig laten als ze wil. Zijn er hier nog jongens en meisjes die ook zo denken?? Of krijg ik straks allemaal berichten dat t Echt kaal moet?? Zou toch jammer zijn. Ik hoop op positieve reacties!!
Bedankt,!



19 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Mijn vriend vind beffen lekker en doet het graag. En ik vind het natuurlijk heerlijk. Hij vind het juist super geil om zn gezicht in mn schaamhaar te hebben. Hij vind het dus juist niet erg. Hij heeft zelf ook veel schaamhaar en met pijpen voel ik dat natuurlijk ook. We vinden het allebij niet erg om heel af en toe een haartje in de mond te hebben. Hoort erbij.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @Meisje 21: Lekker makkelijk toch, als je zelf toch geen last hebt van al dat haar, om er niks aan te hoeven doen? Je kunt alles gewoon laten staan zoals het is en hoeft je ook niet druk te maken om hoe het er daar beneden uit ziet. Scheelt een hoop gedoe, en een klein vermogen aan scheermesjes.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @Meisje21, op zich vind ik het ook wel mooi en ik laat het vaak ook staan, maar hoe is dat voor jouw vriend tijdens het beffen?
    Mijn vriend vind kale schaamlippen dus wel zo prettig. Dus die scheer ik wel.
    Heb jij trouwens ook haar in je bilspleet? Ik heb dat dus helaas wel en dat scheer ik wel weg.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ Jongen23 nee ik knip mn schaamhaar niet bij en ik heb ook haar op mn schaamlippen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @Meisje 21: Wat leuk om jouw verhaal te lezen, fijn om te weten dat er knappe leuke meiden zijn waarvan je het niet zou verwachten maar die toch een harige poes hebben! Jij knipt je schaamhaar ook niet bij en je laat het ook op je schaamlippen gewoon staan?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 23, tja ik ben best knap hoor ik vaker. Krijg altijd wel aandacht. Juist omdat ik er zo uitzie verwachte jongens dus niet dat ik zoveel schaamhaar had/heb. Zie er verder ook vrouwelijk uit qua make up enzo. Kleding meer sportief, sneakers vaak. En met uitgaan soms ook hakken. Dus als je mij ziet, denk je niet onder de kleren zit een harige meid. Bij mij zit ook overal schaamhaar op mn vagina, ook klein doorlopend lijntje naar mn navel. Mijn oksels scheer ik momenteel niet. Maar in de zomer soms wel en soms Knip ik het weer kort. Ik heb gewoon een hekel aan dat scheer soort van verplicht gedoe omdat iedereen dat doet of wil dat je er kaal bij loopt. Mijn vriend vind het gelukkig geweldig. Hij heeft ook best veel schaamhaar. Vind ik ook best

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @Meisje 21: Leuk om jouw reactie te lezen. Altijd bijzonder als een meid waarbij je het totaal niet verwacht een volle bos schaamhaar blijkt te hebben!

    Mijn vriendin is een iets ander type dan jij. Altijd nette kleren aan, vaak ook merkkleding. Vaak op hakken en altijd make-up en lipstick op, en lekkere parfum, en lang haar dat altijd mooi zit. Op en top vrouwelijk, en, zo op het eerste gezicht, altijd op en top verzorgd.

    Alleen, dat is toch even iets anders als we samen in bed liggen en ik haar slip uittrek. Want op haar poes staat een flinke dot schaamhaar en je kunt duidelijk zien dat ze er nooit wat aan doet. Gewoon een natuurlijke bos, ook niet bijgeknipt, ook harig op de schaamlippen. Juist bij zo'n op en top verzorgde meid zou je niet verwachten dat ze zo'n harige poes heeft, daar lijkt ze het type niet voor. Maar toch is het zo. Elk plekje van haar lichaam wordt tot in de puntjes verzorgd, haar oksels en benen scheert ze ook altijd glad, maar haar poes... daar komt geen scheermes of schaar in de buurt, dat laat ze gewoon zoals het van nature is.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Mij boeit het niet zo, ik laat het meestal staan anders krijg ik stoppeltjes die gaan irriteren. Maar ja ik heb geen vriend.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik maak er dus echt helemaal geen probleem van hoor, en mn vriendinnen zijn meestal al flink km behaard als we wat krijgen. En ze hebben nog nooit gezegd de dat ze het liever kaal hadden. Nou en, dan heeft je meisje een flinke behaarde kut, het is wel je vriendin hoor!! Een beetje meer respect voor haar mag wel hoor!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben behaard. Mijn vagina is helemaal bedekt en best lang schaamhaar. M'n vriend vind het fantastisch en erg opwindend. Eerder wel kaal gehad omdat iedereen het kaal had. Maar ik was er klaar mee. Wel grappig dat niemand het verwacht bij mij...slank blond blauwe ogen. Juist nu verwacht iedereen dat je dan kaal bent. Maar ook de bed partners voor mijn vriend vonden het nadat ze verbaasd waren juist erg geil.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin laat alles gewoon groeien. In het begin van onze relatie schoor ze zich altijd, maar ik was wel eens benieuwd naar hoe het met schaamhaar zou zijn en toen heeft ze het laten groeien. En nu vindt ze het wel lekker makkelijk. Een tijdje geleden vroeg ik haar of ze het voor de verandering weer eens kon scheren. In eerste instantie had ze er niet zoveel trek in, op een gegeven moment heeft ze toch haar schaamlippen geschoren en daarna zelfs nog een keertje helemaal kaal. Bij die ene keer scheren bleef het ook, daarna heeft ze alles weer laten groeien en nu heeft ze weer een harige poes. Zelf zegt ze dat ze het kaal of met een streepje mooier vindt, maar een volle bos vindt ze een stuk makkelijker omdat ze er dan niks aan hoeft te doen en geen jeuk/irritatie krijgt.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mij moet iedereen dat zelf beslissen, maar dan moet het wel van beide kanten komen. Als een jongen aan een meisje vraagt haar schaamhaar te scheren, Dana mag een meisje dat ook aan een jongen vragen. Liefst laat je iedereen gewoon zijn zoals hij of zij is. Ik laat het allemaal gewoon staan omdat dat handiger is, en ik denk wel dat anderen dat zouden moeten accepteren. Dus ja, ik ben het helemaal met je eens, als je vanaf iemand houdt dan accepteer je die zoals die is.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen hier boven, ik ben een Turks meisje. Het is aardig van je dat ze dat van je "Mag", maar eigenlijk heb jij echt niks te bepalen of vinden over de kut van je vriendin hé? Zij is met een behaarde kut geschapen, en het is geen kleuter meer. Snap wel dat schaamhaar van een meisje een trotse vrouw maakt. Wel lief van je hoor!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mooi kort behaard prima, maar ruige bossen vind ik onsmakelijk, maar dat is ieders eigen wens!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nu geen vriend. Ik heb mijn vagina altijd kaal geschoren. Maar sinds ik geen vriendje heb, laat ik alles staan. Nu 1 jaar. Ik had het niet gedacht, maar het bevalt me zo goed. Geen scheer of hars gedoe meer. Pfff. Ik hoop echt als ik weer een vriend krijg dat hij het accepteerd, want ik ben eigenlijk niet meer van plan om het te gaan scheren.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey ik ben dan homo en proud off it!!
    En mijn vriendje van 17 vind dat ik hem moet nemen zo als hij is.
    Haar of geen haar en dat vind ik ook dat mooie laagje mos om zijn stam staat mannelijk en dat vind hij bij mijn ook. Dus wij laten het bede staan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als we al zover zijn dat ik een meisje bloot kan zien is alles goed voor mij.
    Soms een probleempje als ik een meisje bef die kort getrimd is, de stoppeltjes prikken onaangemaam op mijn tong en lippen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten