Skip to content
6 reacties
573 weergaves

Erotische droom na slaappilletje?

Een heel rare ervaring waar ik graag jullie mening over wil hebben. Ik slaap al een tijd slecht en kreeg van mijn vriendin wat pilletjes om te proberen. Het heet tryptofaan en je hebt er geen recept voor nodig.
Gisteravond heb ik het voor het eerst genomen en ik ben er heel duidelijk van gaan dromen maar iets te erg.
Ik was ergens, iets tussen een hotel en een sporthal en liep in een badjas mijn kleren te zoeken om onder de douche te gaan en toen kwam er een jongen uit mijn practicum groep ook in een badjas gezellig met mij praten. Hij was ook zijn kleren kwijt. Pakte me al lopend bij mijn middel en toen bij mijn kont.
Ik ging alsof het vanzelf was zijn badjas in en hij bij mij. Toen we bij de douches waren zei hij dat we nu toch best samen konden en daar hebben we het gedaan.
Maar niet helemaal want toen hij zoende werd ik wakker. Heel jammer eigenlijk want het was heerlijk. Ik was ook behoorlijk nat. Mijn vriendin droomt wel meer van die pilletjes maar niet zo en ze zegt dat het diep toch in me zat met die jongen.
Met die jongen heb ik niets, maar we hebben wel goed contact en hij is aardig. Het enige is dat met ontgroenen we elkaar naakt hebben gezien, maar dat was in een grote groep en al maanden geleden. Nooit meer aan gedacht en hij was niet de meest opvallende. Dus waarom? En vanwege covid zien we elkaar nu niet vaak, maar eens kom ik hem weer tegen. Die droom vergeet ik nooit meer. Het liefst zou ik hem vandaag zien en verder gaan waar we gebleven zijn, maar hij weet van niets.
Dat pilletje neem ik maar niet meer, maar is dat normaal. Hebben er meer zoiets? En hoe verder?

18 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Een natte droom heerlijk lekker ontspannen wakker worden maar mijn zus vind het het maar niets moet mijn.laken en slip uitspoelen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS voor meisje 19. Dat klopt helemaal, dat zie ik dan wel even voor me, maar ja so what. Er waren meer naakte jongens en ik was ook naakt. Eigenlijk meer lachen toen. Ook niet als ik met hem iets samen moet doen op het practicum. Ik stond echt niet te soppen en nu gaat dat zeker wel gebeuren. Of het gaat over wat jongen 16 zegt. Nee hij is niet gay en niet bezet, zo goed ken ik hem wel. Ik hield het trouwens niet meer. Ik heb hem net een mailtje gestuurd, dan kom ik maar raar over. Gewoon een geïnteresseerd mailtje, mijn vriendin wist dat hij niet naar huis was met kerst.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS voor jongens 16 en 20. Ik had al een vermoeden dat jongens dat eerder zo hevig hebben. Het is helaas geen goede vriend van me. Ik zit met hem in eenzelfde practicum groep en tijdens onze ontgroening moest mijn meidengroepje naakt met zijn groep met jongens. Meer niet, maar we hebben wel contact als we elkaar tegenkomen. Vertellen dat ik in mijn droom intiem seks met hem had kan echt niet. Ik zou het heel onprettig vinden als zomaar een jongen me dat kwam vertellen. Ik zou denk ik wel klaar gekomen zijn als ik niet wakker was geworden. Ik heb al de hele dag hetzelfde gevoel als toen ik bij mijn ex na seks niet was gekomen, dus ik zat er wel tegenaan. Ik wacht maar even met contact zoeken totdat ik weer rustig ben, maar dat wil nog niet erg. Nu zou ik heel raar bij hem overkomen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat je vriendin zegt. Dat pilletje verzint het niet, dat maakt het alleen maar los. Je zegt dat hij van al die naakte jongens niet het meeste opviel, maar dat doet die met de grootste lul of soms die met een heel kleintje. Maar heb je die van hem onthouden en als je met hem practicum doet zie je hem dan in je gedachten wel weer eens naakt? Hij maakt dus gewoon iets erotisch in je los. Dus nu onderzoeken of hij niet bezet of gay is en dan alles in de strijd gooien. Gewoon zorgen dat je bij hem in de buurt komt, dan gaat de rest bij jou vanzelf.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan heb je meisjes natte droom gehad ;-). Alleen jammer dat je net te vroeg wakker werd. Ik ben benieuwd of je anders echt klaar zou zijn gekomen. Ik heb ook wel eens dat type dromen en dat is dan ook wel met meiden die ik ken. Worden meestal geen echt natte dromen omdat ik regelmatig ruk. Ik heb wel eens gehoord dat jongens zulke dromen vaker hebben dan meiden. Het is denk ik wel uit je onderbewustzijn gekomen. Niet alleen dat hij de hoofdrol speelde maar ook gezien wat je zou willen. Is er kans dat hij dat ook wil? Heb je een nummer of id van hem? Prettige kerst wensen en laten merken dat je aan hem denkt. Misschien kun je verder gaan en even herinneren dat jullie dit jaar elkaar naakt zagen. Suc6.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is niet heel raar denk ik, dat komt bij mij ook wel eens voor. Enkel heb ik daar geen pilletje voor nodig. Maar soms kan ik door een droom mij opeens heel erg tot iemand aangetrokken voelen, dit duurt vaak maar 1 a 2 dagen. Maar tot dan is het gevoel wel heel sterk. Hoe die dromen gingen weet ik al niet meer maar heel af en toe heb ik er dan weer èèn. Wat ik zou doen, het even afwachten, waarschijnlijk is het tijdelijk. Gaat het gevoel niet weg dan weet ik daar niet precies een antwoord op, jij hebt de droom gehad, hij niet. Maar je zegt dat hij een goede vriend is en jullie elkaar hebben ontgroend (zoiets). Je kunt het er vast wel met hem over hebben in dat geval.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten