Skip to content
9 reacties
1043 weergaves

Welke panty’s

Hoi dames, ik vind ontzettend mooi een panty bij dames staan, bij deze wil ik er een mooie voor mijn vriendin kopen. Welke panty’s kan ik kopen en merk? Wil mijn vriendin verassen er mee!

22 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • @jongen 22, ga gewoon naar een speciaalzaak. En vraag een verkoopster om advies. Zeg dat je een mooie panty zoekt voor je vriendin en dat jij je wilt laten adviseren. Ze helpen graag hoor, en kijken ook niet raar op als je een panty voor je zelf koopt. 1/3 van de panty's worden door mannen gedragen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier, heb er nog niets gedaan, durft eigenlijk niet om te kopen, zelfs niet via online bestellen, en ik weet echter niet hoe ik deze moet oppakken? Iemand meer tips?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Panty’s draag ik best vaak, maar als je kwaliteit panty’s wil hebben, koop dan wolford merk, ik doe er best een tijdje mee, mijn vriend vind ook leuk en draagt ze ook samen met mijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 20, zou het maar niet proberen zelf panty's te gaan dragen voor je het weet ben je eraan verslaafd. Ik kan er namelijk niet meer zonder. Mijn favoriete panty is de oroblu deze zakken niet af. Maar of je nu een dure panty koopt of een goedkope, stuk gaan ze allemaal. Het prijs verschil zit hem vaak in hoe ze zitten. Een dunne glanzende zwarte of huidkleurige panty vind ik bij een meisje of vrouw heel mooi staan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mijn vriendin heb ik ook wel eens lingerie gekocht maar daar bij ook bij behorende holdups, maar het lijkt me wel leuk om eens zelf te gaan proberen om een panty te dragen. Ts heb je al gekocht en welk soort panty’s je hebt uitgekozen? Ben nu wel even benieuwd naar.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend koop voor mijn ook panty’s, hij is er zelf een die leuk vind om te dragen,

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben overgestapt van panty's naar hold up kousen van de hema. meestal 15 of 20den. vond het broekje bij een panty altijd super irritant bij het naar de wc gaan. kousen hebben ook wel wat erotisch natuurlijk zonder dat het echt zichtbaar is in het dagelijks leven. worden ook vaak gedragen in de slaapkamer uiteraard

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, het is inderdaad handig als je een panty koopt maar groter dan haar kledingmaat. Een panty met een verstevigd 'broekje' en versteviging bij de tenen is handig, zo scheurt de panty minder snel. Ook is het handig om te letten op de denier (de dikte van de panty) Een panty met een lager nummer is dunner dan een panty met een dikker nummer.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hou goed rekening met de maat, je moet ze vaak flink te groot kopen willen ze niet scheuren bij aantrekken. Bij de Hema verkopen ze vaak goede, je hebt ze ook met een extra lijntje over het achterbeen dat kan fraai zijn.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten