Skip to content
26 reacties
8663 weergaves

vriendje wil steeds dat ik slik

mijn vriendje van 18 pusht steeds dat ik zijn sperma doorslik. wat vinden jullie daarvan? het lijkt me stiekem wel geil maar ik wil graag weten of dat normaal is

17 jaar
2 jaren geleden

26 Reacties

  • Je partner pushen om iets te doen is sowieso fout. Je mag je partner wel laten weten wat je fijn, lekker of opwindend zou vinden, maar zij of hij die het moet doen beslist. Ik ga sperma zeker geen delicatesse noemen, maar vind het - zoals M17 het goed beschreef - op het moment wel lekker opwindend om sperma in mijn mond te krijgen en in te slikken. Als je dit doet moet je wel zeker zijn dat je partner "clean" is. Sperma in de mond en slikken verhoogt het risico op een eventuele soa. Het is ook best om hier duidelijk over te zijn voor je gaat pijpen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is niet normaal dat hij je pusht maar wel normaal dat jij het geil vind.
    Ik vind sperma niet lekker van smaak maar vind het wel lekker in de zin van geil om het in mijn mond te krijgen en in te slikken.
    Ik kom zelf ook vaak spuitend klaar als mijn vriend mij beft en hij vind het gelukkig ook lekker om mijn plas in zijn mond te krijgen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Sperma smaakt wel degelijk, behoorlijk uitgesproken vaak juist. En nee, dat vinden gewoon niet alle meiden lekker. Scheelt wel of je opgewonden bent, want als je goed geil bent vind je vanzelf meer lekker, wat de drempel om sperma te proeven en door te slikken lager maakt. En al vind je het niet lekker, wellicht doe je het wél graag voor hem, hij weet het in elk geval te waarderen als je slikt. Oh enne, tegeneis mag echt wel zijn dat jij van hem verwacht dat hij je beft tot je klaar komt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Sperma heeft niet echt een zeer uitgesproken smaak. De smaak kan verschillen van persoon tot persoon en is ook afhankelijk van voeding en drank. Het is een wat zilte smaak, soms wat zouter, zoeter of wat bitter.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben maagd en heb geen ervaring met jongens maar naar wat smaakt het eigenlijk? En hoe ruikt het?

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Je vriendje kan van alles willen, maar of je slikt bepaal je helemaal zelf. De gedachte kan geil zijn, maar veel meiden vinden de smaak van sperma niet zo lekker. Je bepaalt zelf of je het wil, en als je het een keer hebt geprobeerd betekent het niet dat je altijd zou moeten slikken. Als je liever niet slikt is dat ook goed. Jouw vriendje zou dat moeten respecteren.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben niet vies van mijn eigen sperma, ook niet in mijn mond of om in te slikken. Maar ik begrijp best dat een vriendin dit niet wil of het vies vindt om sperma in haar mond te krijgen. Je kan dit jammer vinden, maar je moet dit wel respecteren. Je kan als jongen aangeven dat je dit leuk of opwindend zou vinden, maar je vriendin beslist hoe verxze wil gaan bij orale bevrediging. Als zij dit niet wil moet je ook niet blijven aandringen, vind ik.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet doen waar jij je goed bij voelt, maar zeker niet omdat je vriend iets van je eist. Als jjij je vriend bij orale seks - op eigen initiatief - in jouw mond laat komen, kan je eens overwegen om te slikken. Er is eigenlijk niets mis me om dit te doen, maar uiteraard enkel als jij dit zelf wil. Veel mannen vinden het inderdaad heel intiem dat je hun sperma slikt. en opwindender dan uitspuwen. Je kan dit, zoals hier al werd gesuggereerd, ook samen beleven. Je vriend kan veel willen, maar zo kan hij jou initiatief tonen en samen genieten van zijn orgasme.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ik laat hem ook meestal in mijn mond spuiten of soms om mijn gezicht. als we echt geil zijn allebei kus ik hem dan met zn sperma op me. als ik moet slikken mag die zelf ook wat meekrijgen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Opdringen is niet goed je moet er zelf achter staat. Je kunt hem ook ern keer aftrekken en op zijn buik laten komen dan lik je het er af om een béétje te proberen Hoe het smaakt. Ik zelf vind het niet érg als hij in mijn mond komt. Persoonlijk vind ik het ook geil dan heb ik het weer goed gedaan en vies vind ik het niet. Zoveel is het ook weer niet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Puchen is niet goed , het zal wel een grote droom zijn van je vriend dat jij zijn sperma door slikt. Ik doe het graag bij mijn vriend, ik maak hem echt gelukkig er mee en vind het echt een geile gedachten. Wat ook gel is dat als hij net voor dat hij klaarkomt terug trekt en over mijn gezicht klaar komt. Je voelde het dan zo over je gezicht heen lopen. Hij zegt dan tijdens het klaar komen dat ik zo'n mooi ogen en gezicht heb , ik voel mij dan zo bijzonder en ge waardeerd . ??

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Pushen vind ik sowieso fout. Als jij dit niet wil moet je dit ook niet doen. Je hebt dit nog niet gedaan? Als je dit wel opwindend ( en lekker) vindt hoeft dit geen probleem te zijn binnen een vaste relatie. Sperma slikken is niet schadelijk of ongezond, indien je zeker bent dat je partner geen soa heeft.
    Indien jullie beide dit willen kan het een extra zijn binnen de relatie. ( zie bijv de vorige post).

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • De laatste tijd slik ik het niet gelijk door maar gaan we tongen terwijl ik zijn sperma nog in mijn mond heb het komt dan ook bij mijn vriend is zijn mond dat vinden we allebei supergeil

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M17, de vraag of het normaal is is niet relevant. In de seks is niet snel iets gek, zolang je het maar samen wilt. Als 1 van de 2 niet wil houdt het op. Jij twijfelt blijkbaar en dan is het geen goed idee als je vriendje erop aan blijft dringen. Je moet dit altijd voor jezelf beslissen dat kan een ander niet voor je doen. Je vriend niet en wij op dit forum ook niet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet het alleen doen als je dat zelf wilt. Ik laat mijn vriend geregeld in mijn mond klaarkomen, en ik slik alles door. Ik vind het zelfs lekker en ik word er supergeil van! Als je het nog nooit gedaan hebt, spreek dan de eerste keer goed met je vriendje af wat je wil. Maak er samen een spelletje van. Probeer eerst eens een beetje te proeven en niet meteen de hele kwak door te slikken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou mijn eigen sperma ook niet willen slikken hoor. Lijkt me niet erg aangenaam, dus ik snap wel waar sommige van de andere reacties vandaan komen. Je kan het proberen als je het wil, maar als je dat niet wil moet je vriendje jou ook niet verplichten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • M19 Het valt mij op dat alle meisjes het superleuk vinden om zelf gebeft te worden maar als jullie dan een een jongen pijpen is het van ik wil die viezigheid niet in mijn mond ?
    Als een jongen een meisje beft komen er ook veel slijm en lichaamssappen in zijn mond terecht en wij klagen toch ook niet.
    Oke sperma slikken mag geen verplichting zijn maar als je pijpen echt zo vies vind kan je misschien beter lesbisch worden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je laten dwingen moet je niet doen. Maar, je vindt het spannend maar tegelijk ook best eng. Weet je vriend zelf wel hoe zijn sperma smaakt? Laat hem waar jij bij bent zijn eigen sperma proeven en inslikken. En, heel belangrijk, laat hem eerst jou beffen tot je daarvan klaarkomt. Daarna maak je hem weer stijf en geil en pijp je hem tot hij in jouw mond klaarkomt, het is dan gelijk ook wat minder dan de eerste keer, die hij zelf inslikte. Als jullie daarna nog verder willen en kunnen laat je hem in je kut klaarkomen en moet hij jou nog eens beffen tot je klaarkomt, dan moet hij jouw kutgeil en zijn eigen sperma slikken als dat jouw kutje uitloopt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt lekker is het niet, maar hoort er voor mij bij. Maar ik slik alleen van mijn vriend, als ik sex heb met anderen is het ook oraal enkel met condoom.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Uitproberen mits jij dat zelf echt wil,vergeet ook niet eenmaal iets gedaan betekend niet dat het dan akkoord is voor vaker

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten