Skip to content
5 reacties
988 weergaves

Borsten

Hoi, ik heb dus bijna geen borsten. Alleen grote en lange tepels. Mijn borsten zijn eigenlijk als je van de zijkant kijkt, klein beetje 2 puntjes( weet ook ff niet hoe ik het anders moet omschrijven) tepels zijn gek genoeg wel groter gegroeid. En als ze hard zijn zijn ze ook echt wel lang. Heb dan ook geen bh nodig(helaas) Ook wel makkelijk. Draag altijd hemd of topje. Ik ben er wel vaak onzeker over. Maar borstvergroting hoeft niet van mij. Zijn er nog meer meiden die geen borsten hebben en plat zijn?

20 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Geen of heel kleine borsten maar wél heel grote, lange stijve tepels, soms schaam ik me daar best voor, zo zichtbaar als mijn tepels dan zichtbaar zijn door mijn kleding. Ben verder best aardig bedeeld, zie er vrouwelijk uit. Soms baal ik er best van dat ik niet eens cup A heb, maar met bv hartlopen is het best gemakkelijk. En soms, als een jongen naar mijn stijve tepels kijkt word ik echt bloedgeil wel.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey! Ik ben net hetzelfde. Ik heb helemaal geen borsten, maar wel lange tepels die heel gevoelig zijn. Het heeft ook zijn voordelen. Ik heb nog nooit een bh gedragen. En op het strand ga ik ook altijd topless. Ik heb mijn tepels wel laten piercen, en ik draag grote ringen. Ik heb gemerkt dat heel wat mannen dat superleuk vinden. Ik word echt wel begluurd. Maar mijn vriend heeft er gelukkig ook geen problemen mee dat ik altijd alleen maar een broekje draag. Ik heb me er nooit slecht bij gevoeld dat ik geen borsten heb; en ik denk er niet aan om er iets aan te laten doen. Ik blijf lekker plat!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Het heeft wel iets, mooie kleine borstjes omdat die meestal heel stevig zijn, maar ik heb enkele jaren geleden een borstvergroting van 75B naar 75C en nog altijd heel tevreden daarmee. Topless blijven ze iets meer staan, dus als je goed oplet zie je het, maar valt best wel mee.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben niet helemaal plat, maar hoef ook net geen bh aan. Denk dat er nog wel meer meiden zijn. Ik heb net geen cup a. Dus ik draag ook alleen een hemdje of topje

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben misschien geen meisje dat je kan zeggen dat dat bij mij ook zo is, maar mijn vriendin heeft wel hetzelfde als jij. Zij hoeft ook geen bh te dragen omdat dat bij haar weinig nut heeft. Op geen enkel moment heb ik het jammer gevonden dat ze zo is, en ik denk dat jij jou daar ook helemaal niet onzeker over hoeft te voelen. Grotere borsten gaan je geen betere persoon maken, en als mensen je dan niet accepteren zoals je bent, dan zijn die mensen het niet waard.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten