Skip to content
36 reacties
3662 weergaves

Lichaam vergelijken

Heyy,
Ik en mijn bff hadden het laatst over masturberen enzo. Toen vertelde ze dat zij al speeltjes gebruikt. Nou durf ik die nog niet te kopen dus ik heb gevraagd of ik er een mocht lenen. Dit weekend zijn haar ouders weg en ze zei dat ik wel langs mag komen. Ze vroeg of we mischien elkaars lichaam konden vergelijken, zodat ze ook wat kon laten zien. Ik ben niet lesbisch, maar dit lijkt mij wel leuk en spannend. Is dit normaal of is dat heel raar?? Wat moet ik doen?
Groetjes,
M15

15 jaar
2 jaren geleden

36 Reacties

  • Ik heb ook al best vaak met mn bff samen spannende "Dingen" gedaan hoor, is echt heel gewoon denk ik. De eerste keer was het heel spannend, we waren 12 en mn bff vroeg me of we elkaars lichaam zouden vergelijken. Hi hi, ze schrok wel hoor toen ze
    zag dat ik voor een meisje van 12 al een echte bos schaamhaar had. Zij was nog veel kaler hi hj! Nu we 15 zijn doen we het nog, maar dan beffen en elkaar vingeren.
    Mn bff is kaal op dr kut, en ik heb een grote zwarte bos, dat is dus heel speciaal als. mn bff mij beft, dan vind ze al dat haar erg fijn
    om te voelen hj hi!. Meisje gewoon doen!! X

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Squirten is niet raar. Eigenlijk zou elk meisje of vrouw het moeten kunnen, maar het lukt niet bij iedereen. Bij mij is het pas 1 keer gelukt, maar ik probeer het niet echt meer. Het is toeval als het lukt of je kan het heel vaak. Een ding is zeker.... het is wel overal nat als het gebeurt

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Gaan jullie elkaar ook beffen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS hier,
    Ik denk dat ik dan ben wezen squirten. Het was meer dan alleen een beetje nat worden. Ik zat met de vibo op mijn clit en met twee vingers in mijn kutje en toen kwam er ineens best veel water uit. Binnenkort ga ik weer naar mijn bff en dan gaan we waarschijnlijk samen vingeren. Is dat squirten raar of kunnen meer meisjes dat?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Een dildo beweegt zelf niet, een vibrator wel. De meeste vibrators hebben ongeveer de vorm van een pik, maar luchtdrukvibrator 'zuigen' aan je clitje. De ene doet dat toch wel beter dan de andere, maar zo'n clitvacuümzuiger maakt dat je heel erg makkelijk, en snel, klaarkomt. daar kan best veel geilvocht bij vrijkomen, je eigen smeermiddel zeg maar. En ja, bij sommige meiden komt er veel vocht vrij, dan wordt het squirten genoemd. Maar de meeste meiden komen pas squirtend klaar als hun g-spot, een paar vingers diep je kutje in, zeg maar de onderkant van je clitknopje, wordt betast, bv met een g-spotvibrator. @TS: ga vooral lekker door met experimenteren met je vriendin, zo leer je je eigen lichaam ook goed kennen. En vooral, geniet ervan!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nat worden is gewoon als je vingert. Squirten is toch iets meer hoor dan alleen nat zijn. Dat gebeurt ook niet bij iedereen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je klaarkomt met vocht dan heet dat squirten. Het zou geen plas moeten zijn, maar vocht uit de klieren die in je vagina zitten. Ik heb dat ook maar gelezen dus 100% zeker ben ik ook niet. Je zou het kunnen proeven als je durft. Wat voor kleur en geur had het vocht?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS hier,
    Ik had even opgezocht en ik kwam er achter dat je het dopje van de vibo op je clit moet zetten en dat hij hier dan aan zuigt. Ik kwam daar door heel hard klaar en er kwam zelf wat water uit mijn vagina. Ik denk dat het plas is, maar is dat normaal? Hebben meer mensen dat??

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M19
    Oh, dat wist ik niet. Ik heb maar ff gegoogled en snap wat je bedoeld. Een vibo lijkt mij fijner

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15, je hebt dildo's die op en neer kunnen gaan, de neukbeweging zeg maar., deze heeft batterijen. Dit is toch echt een dildo en geen vibrator.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Likken of gelikt worden is heel erg lekker. En je orgasme is heel intens.
    M15 Een dildo met batterijen is een vibrator. Een dildo is een 'dood' ding, zeg maar

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • zijn jullie wel eens gelikt en hoe is dat

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook wel eens seks met mijn vriendin(en) gehad hoor. Hartstike leuk en lekker! Ook leuk om te zien hoe onze lichamen verschillen en hoe anderen klaarkomen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn ook dildo's met batterijen die kunnen bewegen hoor. Mijn hartsvriendin en ik hebben er 1. Wij voelen ons niet lesbisch, zijn ook ook niet op andere meiden, wel samen op jongens en seks met elkaar vinden we super lekker!!! Denk dat meer meiden wel iets bij elkaar doen zonder dat ze op elkaar vallen. Zijn ook jongens die dat doen maar ook niet gay zijn.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M13
    Een vibo trilt en een dildo niet. Een vibo (of ook wel vibrator genoemd) bevat batterijen of je moet deze opladen.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan op youtube kijken. Ik heb er ook geen ervaring mee. Je moet, volgens mij, het mondje op je clit zetten en dan aanzetten. Er zitten ook verschillende standen op. Probeer gewoon wat. Was het wel een apart gevoel?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts: ik denk dat die vibrator op de clitoris zuigt en blaast, dus waarschijnlijk moet je dat tegen de clitoris houden

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is het verschil tussen een vibo en een dildo?

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Heyy ts hier,
    Gisteravond heb ik geprobeert de vibo te gebruiken, maar ik snap niet hoe hij werkt. Hij gaat wel zachtjes trillen, maar ik weet niet helemaal wat ik er mee moet doen. Het is een satisfyer pro volgens mij. Iemand die weet hoe dat werkt??

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zie bij mij geen verschil. Bij haar is die gevoeliger moet je ernaast wrijven.

    13 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten