Skip to content
35 reacties
3597 weergaves

Stelling: behaard of niet

Hallo, ik ben een jongen van 16. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening.
Wat vinden jullie van een behaarde penis, en wat hebben jullie liever. Behaard of kaal?

17 jaar
2 jaren geleden

35 Reacties

  • bij jongens die niet in de puberteit zijn en dus van nature onbehaard zijn vind ik dat mooi onbehaard bij een niet puber, dat vind ik eigenlijk ook het mooiste eigenlijk als ze natuurlijk onbehaard zijn

    bij jongens die wel al in de puberteit zijn en al haar hebben vind ik het mooier met haar dan, het staat er toch, beter laten staan dan... wie het afscheert dat blijf je zien vind ik, dan krijg je stoppeltjes en dergelijke, dan vind ik het eerder vies worden eigenlijk, dan zie ik toch liever wel een bos haar, ook wanneer ik iemand zijn lul streel en er staat een bos haar op dan merk je dat ze niet 100 maar wel 150% genieten, omdat het haar dan tegen hun ballen en lul kietelt en zo ook meer genieten dan

    dus kort samengevat zie ik liever een natuurlijk onbehaarde piemel van iemand die het nog niet heeft dan is het mooi om natuurlijk kaal te zijn, bij degene die het wel al hebben zie ik liever een bos en geen afgeschoren toestanden

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik en mijn vriendin houden allebei van kaal. Ze helpt mij zelf soms bij het scheren.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik scheer zelf niet. Mijn vriendin alleen beetje bikinilijn. Verder doet ze er ook niets aan. Nu heeft ze er trouwens nog niets aan gedaan. Denk dat ze van de zomer weer beetje haar bikinilijn bij scheert of knipt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • bah ...haar ...doe maar kaal

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Van mij hoeft mijn vriendin zich niet te scheren. Vind het juist mooi en opwindend veel schaamhaar

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind kaal zo kinderlijk en bovendien best smerig, vooral in de zomer zie je het zweet zo op een kale kut of ballen staan en er tussendoor lopen. Haar absorbeert daarentegen veel zweet. Iedere dag even wassen met een milde shampoo (de schaamlippen alleen met water) en alles is weer schoon.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Kaal heb het zelf laten laseren

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat is er vies aan. Ik heb nu 2 jaar veel schaamhaar. En ik was me elke ochtend en avond. Ik vind het fijn om gewoon mn schaamhaar te hebben. Mn vriend ook.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • behaard is gewoon smerig

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je niet druk om wat anderen er van vinden. Er zijn genoeg jongens die misschien wel een voorkeur hebben over hoe een meid haar schaamhaar heeft, maar uiteindelijk zal het voor de meesten geen afknapper zijn als je het anders hebt dan hun voorkeur.

    Geen jeuk, geen ingegroeide haartjes en geen gedoe meer met scheren: mijn vriendin is in ieder geval heel blij dat ze een paar jaar geleden is gestopt met scheren en wil ook niet weer terug. Het is voor mij behoorlijk anders dan toen ze het nog kaal had, want het is best een flinke bos haar omdat ze het ook niet bijknipt. Maar ik ben er inmiddels gewend aan geraakt en ik snap haar goed dat ze niet weer wil scheren.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het beetje zat dat scheren. Laseren vind ik echt niet nodig. Ik ben schoon van mezelf dus ik vind schaamhaar ook niet vies. Heb het nu 3 weken geleden voor het laatst kaal geschoren. Nu groeien er weer kleine haartjes. Ik laat het staan vanaf nu. Vind het ook wel mooi weer om schaamhaar te hebben. Mijn zus heeft het nu ook behaard sinds jaar. Ik had het met haar er over en ze zegt ook dat het zoveel beter is nu. Geen jeuk, ingegroeide haartjes en haar vriend vind het ook nu wel mooi.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Absoluut kaal. Haar vind ik zo ranzig! Ik heb alles weg laten laseren. Mijn been en schaamhaar is bijna helemaal weg. Soms zijn er nog hele zachte pluisjes zichtbaar die ik dan alsnog laat laseren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, absoluut kaal! Haar vind Ik echt vies!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind kaal mooier,mijn piemel en balzak zijn kaal.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Kaal. Ik heb alles laten laseren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen vriendje maar zou het prima vinden als hij harige penis/ ballen zou hebben. Hoeft voor mij niet te scheren, als ie maar zichzelf goed hygienisch onderhoud. Dat doe ik ook en ik heb ook gewoon mijn schaamhaar

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb helaemaal alles kaal, geschoren met mesje. Is niet eng hoor m18 heel af en toe klein snijwondje maar ach dat heb ik met baard scheren ook wel eens. hebb zelf ook een topic over veet gebruiken gezet maar durf dat (nog) niet en waxen kan niet bij ons (zou niet weten waar) Vriendin maakt er vaak een apart modelletje van: streepje - hartje -ook een keer een pijl haha maar wel altijd vrij kort

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij is het redelijk kort rondom mijn lul. Mijn zak heb ik helemaal kaal en glad geschoren. Dat vind ik het prettigst. Mijn vriendin vindt dat ook heerlijk zegt zij. Als zij aan mijn zak en mijn kloten voelt, dan is dat lekker zacht, zegt zij.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zelf alles geschoren daar beneden. Mijn vriendin laat alles juist staan en heeft een flink behaarde poes.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het nu heel erg lang. Al echt since september
    Maar ja niemand ziet me toch bloot dus dan maakt het niet uit en is lekker juist warm in de winter maar meestal heb ik het korter
    En het beste is een beetje in het midden bij meiden

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten