Skip to content
10 reacties
1320 weergaves

Kleine slappe penis

Mijn penis heeft als hij stijf is een gemiddelde lengte. Maar als hij slap is is hij zo rond de 7 cm. Het is echt minuscuul en ik schaam me wel een beetje ervoor. Meestal laat ik liever mijn penis ook niet open en bloot nog voordat hij stijf word tijdens seks of voorspel. Nu zou ik graag uit nieuwsgierigheid weten wat meisjes nou vinden van een klein slappe penis. Hebben jullie ervaring ermee? Waren jullie verrast de eerste keer?

21 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Met een slappe penis hoeven we niks toch? Hij moet toch echt stijf zijn als we er iets mee wille doen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vorige vriend had ook niet echt een grote. 10 a 11 cm stijf. Ik kwam prima en goed klaar hoor. Maakt mij niet uit. Liever een kleinere dan een grote penis die zeer doet

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J16, hoe kwam het dat de vriendin van je vriend jouw penis zag?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • 7cm is een normale lengte maar als ie ook dun is dan lijkt hij wel minuscuul. Ik spreek uit ervaring mijn piemel is 6cm en heel dun. Dus als iemand hem slap ziet maken ze steeds mopjes. Laatste keer had de vriendin van mn beste vriend hem gezien en ze zei: wow heb je het zo koud?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • De mijne is slap ook 7cm hoor. Ik vind het ook klein maar ik zie nog jongens met die lengte in de douche. Dus zo klein zal het wel niet zijn.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja wat de andere meisjes al zeggen en als je een meisje goed nat wil krijgen moet je ze wel laten zien hoe hij van slap naar stijf gaat, dat is echt geweldig. Ook omdat ik daar de oorzaak van ben. Veel lol met de kleine….

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • 7 cm is echt niet heel klein als hij slap is.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • 7 cm slap is heel normaal en niet eens klein hoor, de onzekerheid zit tussen je oren plus het is juist leuk om ze van helemaal slap naar helemaal stijf te zien gaan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • 7cm is niet minuscuul. Ik heb het nooit gemeten, maar denk dat mijn vriendje dat ook heeft. Uit de kouwe zee misschien nog wel kleiner. Ik vind het een leuker gezicht dan een model hangslurf, want kleintjes staan steviger. En hij is zo toch alleen om te plassen. Dat moet lukken met 7cm, veel handiger dan ik. Niet dat ik wil ruilen. Ik had daarvoor een een ex met een slurf en die werd stijf 18/19cm. Daar kon hij niet mee omgaan, dus ik ben nu erg gelukkig. Dus gewoon niet mee zitten en gewoon jebroek uit, niets erger dan een jongen die staat te dralen om zijn broek uit te trekken of er eerst onopvallend nog vijf keer aan moet trekken. Trouwens we letten toch altijd op je bobbel

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mogen jongens ook reageren?

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten