Skip to content
63 reacties
6072 weergaves

Vriendin haar tablet

Hoi. Laats was ik bij een vriendin. We hadden afgesproken en we gingen tiktoks maken. En toen mijn vriendin even naar de wc moest ging ik even in de gallerij van haar tablet kijken, om te kijken of er nog veel foto's van ons in stonden. Maar ik vond daar een paar foto's van haar waar ze voor de spiegel staat in haar blootje. Is dat raar? Ik heb haar niet verteld dat ik die foto's gezien heb? Moet ik het haar zeggen?

11 jaar
2 jaren geleden

63 Reacties

  • Ik doe zeker niet mee met hun. Ik mag haar neef niet echt. Maar op dat gebied luistert ze inderdaad niet naar me, maar naaktfoto's stuurt ze niet. Daar ben ik zeker van

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is echt niet slim want straks wilt hij meer en je vriendin is veel te jong daarvoor. Zeg asjeblieft tegen haar dat ze ermee moet stoppen. En als zij niet naar je luistert ga dan niet met hun meedoen als ze dingen van je vragen of als ze iets met je willen doen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M11
    Hier was ik al bang voor, maar ze luistert toch niet naar jou (of mijn mening).
    Straks sturen ze ook nog nudes naar elkaar of gaat hij veel te ver met haar. Laat haar stoppen voor het telaat is

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ze zegt dat ze dit voor de lol doet. Hij heeft nu blijkbaar ook aan haar poesje gezeten en zij aan zijn piemel. Maar ik weet niet of ik dat moet geloven

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M11
    Natuurlijk is hij wel aardig tegen haar omdat zij zich bloot laat zien aan hem. Zo zijn jongens. Ik maak mij wat zorgen om haar dat zij niet extra gedwongen wordt om meer te doen. Sorry, zo ben ik nu eenmaal. Begrijp jij dat ook?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ze zegt dat haar neef tegen haar wel lief en aardig is

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M11
    Het is dus ook geen aardige jongen omdat hij pest. Je vriendin moet dus ook niks onder dwang doen als hij iemand zo graag pest.
    Jij bent wijs genoeg denk ik om nog minimaal 5 jaar te wachten totdat je snapt dat bloot niet zo gewoon is om te laten zien. Bewaar dat voor je vriend (of vriendin kan ook) tegen die tijd

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 geen idee of ze meer piemels gezien heeft. En ik weet ook niet of ze meer gedaan hebben

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M11
    Het kan wel dat zijn piemel groot is, maar misschien lijkt hij groot voor je vriendin. Het scheelt ook of hij slap was of stijf. Als zij er meerdere heeft gezien, heeft ze ook kunnen vergelijken. Doen ze nog steeds niks bijelkaar? Ik hoop het niet, want zij is nog jong

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ik wil dit sowieso niet met haar neef. Vroeger, toen hij in de basisschool zat was hij een echte pestkop. Nu zou hij zelf gepest worden naar het schijnt. Mijn vriendin beweert dat hij echt een grote piemel heeft. Zou dat wel kunnen?

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • M11
    Dat is niet helemaal oke, maar zij doet het toch ondanks wat wij hier zeggen. Straks wilt haar neef, die ouder is, meer dingen doen. En daar is zij veel te jong voor. Of misschien wilt zij dat jij ook meedoet met hun. Vindt jij dat dan een goed idee? Wacht gewoon nog een paar jaar met dit totdat je goed begrijpt wat het is. En zeg dit ook tegen je vriendin

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M'n vriendin en haar neef zijn nu ook samen in hun blootje geweest. Is dat ook verkeerd?

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • ???? Dat was een duimpje, maar dat kan zeker niet hier

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M11 ???? Dat is erg verstandig van jullie

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • We hebben de foto's op jullie aanraden toch verwijderd.

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel dom! Ik zou zeker proberen om die foto's te verwijderen bij je vriendin en ook bij je zelf. Dit gaat heel vaak mis, en dan kom je er nooit meer van af, dit kan later ook nog gebeuren. Zijn al veel topics over. Dus: verwijderen als het nog lukt!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je er samen op staat, heeft uw vriendin er bv geen baat bij om die fotos te verspreiden. Als je er u niet veilig bij voelt, kan je ook aan uw vriendin vragen die fotos te verwijderen, en afspreken dat jij dat ook doet, of je doet het samen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt slim is het ook niet, maar ik zou ze niet te lang bewaren. Zeker als er bepaalde lichaamsdelen goed in beeld zijn. Waarom hebben jullie het gedaan? Leek het spannend of om elkaar te vergelijken.
    Als zij ze maar niet weer aan haar neef laat zien, want nu sta jijzelf ook erop.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is NOOIT handig om naaktfoto's te maken, je weet NIET wat er mee gebeurt. Ze kunnen op plekken belanden waar je ze niet wil hebben daarom is het handig om ze niet te maken en als ze gemaakt zijn zo snel mogelijk te verwijderen voor ze verspreid worden

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is niet erg dat je het hebt gedaan en het is ook best normaal voor jullie leeftijd. Let wel op dat je vriendin geen misbruik gaat maken van die foto. En zorg er ook voor dat alleen jullie die foto hebben en dat het niet naar andere mensen wordt gestuurd.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten