Skip to content
7 reacties
661 weergaves

afzakkende broeken

Hi, Ik heb echt ontzettend last van afzakkende broeken! Ik draag altijd/vaak spijkerbroeken maar alles zakt van mijn kont af! daarna hijs ik hem weer omhoog maar als ik buk is mijn bilspleet weer zichtbaar, ik heb het vaak zelf niet door dus dan zegt een van mijn vriendinnen het. laatst zakte mijn broek zelfs zo erg af (was in Toverland) in een attractie, dat hij op mijn knien hing! heel beschamend. ik ben al vaak op zoek geweest naar een leuke spijkerbroek maar bij elke heb ik hetzelfde probleem. heeft iemand een goede tip?

14 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Je moet naar een goede kledingzaak gaan en vraag welke maat je het best past. Ik heb altijd lage broeken en ze zitten perfect en zakken niet af, heb ook nooit een riem om.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je koopt best hogere broeken van stretch jeans, dat geeft wat mee. Ze moeten minstens tot aan je navel komen, dus boven je heupbotjes, voor een goede houvast. En een broeksriem natuurlijk: als je een mooie kiest staat dat heel stijlvol.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon een riem omdoen. Dat staat nog goed ook :)

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je draagt de verkeerde vorm maar makkelijkste is uiteraard een riem gaan dragen want zo is het niks lijkt mij

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • misschien is het een idee om een riem te kopen? tenzij je die al hebt natuurlijk :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, misschien je string wat hoger dan zien ze je bilspleet niet. Ik heb liever dat ze me string zien dan me bilspleet. Of gewoon een riem omdoen of kleinere maat broeken dan zakt die niet af

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien kan je een riem aandoen of eens goed de elastiekjes van je broeken aanpassen. Als dat niet helpt kan het zijn dat je broek gewoon te groot of te klein is.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten