Skip to content
8 reacties
1145 weergaves

In broek geplast tijdens school kamp

We waren met de bus net aangekomen op schoolkamp ik liep met wat vriendinnen alleen een vriendin maakte me aan het lachen en ja toen plaste ik in mijn broek

14 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • @jongen 18. Mij overkomt het ook wel eens als ik heel erg de slappe lach heb, dus niet alleen meiden hebben dit.
    @TS Had je echt helemaal in je broek geplast? Als het mij gebeurt zijn het een één of meedere stralen, dus variërend van natte boxer tot pisvlek in m'n kruis, maar niet natte broekspijpen en schoenen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Natuurlijk mag je kijken M22. Z elf ben ik best trots op mijn bobbel. En TS dat is kennelijk een typisch meiden probleem. In de lach schieten en daar niet meer uit kunnen komen en dan gaan plassen met je broek nog aan. Ik heb het nog nooit bij een jongen meegemaakt. Niets meer aan te doen denk ik zo, geniet verder op je schoolkamp. Leuk dat het door kon gaan. Was het leuk? Niet te veel geplaagd er mee?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Met je eens meisje 18, het komt gwn vaker voor en hij had dat niet moeten roepen, maar niet alleen jongens kijken naar kruizen. Wij vonden hun bobbels toch ook wel interessant?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Met je eens meisje 18, het komt gwn vaker voor en hij had dat niet moeten roepen, maar niet alleen jongens kijken naar kruizen. Wij vonden hun bobbels toch ook wel interessant?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoiets ook gehad maar door ekstreem hoge nood. Komt wel vaker voor hoor. Als het beperkt blijft tot een straal of twee dan kun je het verbergen door een shawl ofzo er voor te hangen. Nonchalant uiteraard. Bij mij was het zo, maar kijk uit want veel jongens zijn kruizenkijkers om naar cameltoes en andere spannende dingen te kijken.
    Dus ging er een roepen dat ik in mijn broek had gepist. Dat was toen dubbel schamen, voor het broekplassen en voor het klunzig proberen te verbergen. Ook dat overleef je, wel heb ik die jongen wat later gezegd dat hij een grote vuile lul was, dat hij dat niet voor zich had gehouden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat meisje 19 zegt. De vraag zal wel zijn hoe dat kan gebeuren. Je zult wel een volle blaas na de busrit hebben gehad en als je dan de hele tijd hebt gezeten en je gaat staan en lopen komt het hele gewicht van die plas op je blaasspier. Die spier wordt geholpen door je buikspieren bij het ophouden. Als jij dan de slappe lach krijgt kunnen die niet meer helpen en ga je plassen. Komt vaker voor, douchen en schone broek aan en meelachen als ze grapjes maken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • En wat is je vraag dan exact?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan gebeuren gewoon luchtig over blijven niet teveelaandacht aan besteden zelf, veel plezier op kamp

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten