Skip to content
22 reacties
2489 weergaves

Stijve

Klopt het dat jongens zonder dat ze aan seks denken een stijve kunnen krijgen?

13 jaar
2 jaren geleden

22 Reacties

  • Ja ik heb dat ook niet zo lang geleden gehad. Ik ben zanger in een bandje. We hadden een optreden en stond op het podium met m’n microfoon te zingen voor een paar honden man. Kreeg ik opeens een stijve. Best wel gênant.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • vooral in de puberteid gaat hij snel omhoog, ook als je nergens aan zit te denken ofzo... heb ik een keer tijdens een presentatie gehad en dan hoop je echt dat niemand het ziet.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat kan zomaar gebeuren, ook als je niet aan seks denkt of perongeluk als je n vet lekkere gymlerares hebt. :|

    Worden meisjes ook wel eens zomaar nat en opgewonden?
    En wat doe je er dan mee?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Vooral als ze lang niet afgetrokken hebben wordt hun pik sneller hard

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat kan een stijve krijgen zonder aan seks te denken,als je ergens van geprikkeld raakt bijvoorbeeld kleding kan dat doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Knap vervelend in sommige gevallen is dat ja om een ongewilde erectie te krijgen had het een keer bij de voetbal toen de masseur bezig was met de bovenbenen hij reageerde daar niet eens op.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • @Jongen van 14,dan is er sprake van een ongewenste erectie zeg maar,heb ik ook zo erg als iemand aan mij zit te friemelen zoals de kapper toevallig ben ik net als jij ook een misdienaar snap wat jij bedoelt maar denk jij zelf niet dat ook andere jongens van onze leeftijdsgroep dit niet hebben?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat kan,zo maar ineens kan die stijf worden,dat kan overal en komt vaak ongelegen en op plaatsen waar het niet uit komt.Ik heb het bij de schoolarts gehad.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Vet lastig is dat maar ik denk dat het gewoon bij je ontwikkeling hoort ik snap het best wel dat dat gebeurt,zelf kreeg ik ook zomaar uit het niets een stijve ook bij de kapper was dat gelukkig zag niemand dat want ik zat onder zo,n schort.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat is zo,ik krijg meestal een stijve als iemand aan me zit bijvoorbeeld de kapper,best wel vervelend is het soms als het mijn misdienaarbeurt is en een mevrouw mij helpt met de aankleding ze vraagt mij dan om even mijn hoofd achterover te doen en ze dan een witte boord om doet wat dat nou is weet ik niet maar daar krijg ik een stijve van en soms ook als ik helemaal aangekleed ben met een toog en superplie.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • jazeker ja kan in de wiskunde les zitten en *plop* daar gaat ie

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20, Dat jongens nooit aan iets anders kunnen denken dan seks is een complete leugen. Misschien zou jij eens moeten nagaan of het geen obsessie is bij jou. En om op de vraag te antwoorden. Ja, een erectie krijgen gebeurt heel vaak (de meeste tijd bij mij zelfs) zonder direct aan seks te denken. Waarom het dan gebeurt weet ik niet. Het is gewoon iets natuurlijks dat een jongenslichaam een keer of twee per dag doet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j20 wtf ik denk bij een hoop dingen wel door maar niet elke 5 sec.
    @TS helaas krijgen we op de meest *** momenten een stijve en dit kan gewoon zonder ook maar ergens aan te denken of iets te zien

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dst klopt, een stijve krijgen gebeurt gemiddeld 10 keer op een dag.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Jawel hoor en soms ook op ongemakkelijke ogenblikken of plaatsen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, gebeurt soms vanzelf. Bvb 's ochtends als ze wakker worden erg vaak, ook als ze niet over seks gedroomd hebben. Maar kan elk moment van de dag zomaar eigenlijk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, 's nachts wordt die dikwijls vanzelf stijf, daar maken ze altijd grappen over: hun ODOL (=merk van mondspray) = Ontzettend Dikke Ochtend Lul.

    Overdag kan ook. Het gaat soms ook vanzelf als ze naar billen of borsten kijken schijnt, gewoon van het kijken alleen. En het gaat ook vanzelf bij zoenen, ook als ze op dat moment eigenlijk geen sex willen. Je zal dat wel voelen als je een jongen zoent en je staat dicht tegen hem aan. Het lijkt soms wel een automatiekje.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, soms gaat het gewoon automatisch. Bijvoorbeeld als een jongen wakker wordt is de kans groot dat ie een stijve heeft zonder een sexuele droom te hebben gehad. Maar buiten dat gebeurt het ook regelmatig door iets sexueels

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat kan ja

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jah dat klopt... krijg soms spontaan een stijve... meestal duurt het niet zo heel lang als er niiks sexueels was maar toch...

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten