Skip to content
6 reacties
1590 weergaves

Foto's naar de verkeerde gestuurd

In onze klas doen we al een tijdje aan sexting. Een meisje is daar mee begonnen, toen deden een paar andere meisjes een paar leuke jongens dat ook. ik durfde eerst niet maar heb het toch gedaan. Maar nu heb ik ze per ongeluk naar een ander gestuurd, zij is een vriendin van mijn zus.... Ben bang dat zij het aan mijn zus gaat vertellen en dat mijn zus het weer aan onze moeder gaat vertellen!!! Wat moet ik nu doen???????

14 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Maar TS, heb je iets geleerd van dit voorval?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ik ben TS. Ik heb het meisje gebeld waar ik het per ongeluk naar har had gestuurd. Ze heeft niets tegen mijn zus gezegd en dat gaat ze ook niet doen. Ze vond het ook niet erg dat ze het kreeg maar ze zei ook dat ik op moet passen naar wie ik het stuur. We hebben heel lang gepraat. En als ik ergens mee zit of iets wil weten mag ik haar alles vragen. Gisteren belde zij en toen hebben we ook een paar uurtjes zitten kletsen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • meteen die vriendin van je zus bellen en uitleggen wat er gebeurd is! En ook vragen of ze de foto's meteen helemaal wil verwijderen. Zelf ook alle foto's verwijderen en natuurlijk wat de rest ook al zegt nooooit meer doen!!! Dit kan je leven helemaal verwoesten! Hoop dat het niet te laat al is nu...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Tja, dat is met de billen bloot en bekennen. Kan mij echt niet voorstellen wat er zo leuk is aan sexting. Maar goed ik hoop dat je hiermee leert hoe kwetsbaar je wordt met het rondsturen van dit soort foto’s. Nu zijn het wellicht nog vrienden, maar als de vriendschap voorbij is heb je geen controle meer over deze foto’s!!! Succes dommie!!!!!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat een rare actie met de klas sexting en dan helemaal met foto's jeetje wat onverstandig

    Zelf met een vriend/vriendin moet je daarmee uitkijken maar zomaar rondsturen ja dan krijg je dit soort fouten had nog veel erger mis kunnen gaan. Hopelijk heb je van deze actie geleerd en denk je nogmaals na over meeloop gedrag waarbij je jezelf zo te kijk zet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan sexting doen is over het algemeen al geen goed idee, om redenen net als deze. Maar goed, het is nu toch al te laat. Ik weet niet of jij de foto's kan verwijderen zoals je bijvoorbeeld op WhatsApp kan doen, en anders denk ik dat er niets anders op zit dan het uit te leggen aan die vriendin van je zus. Meer kan je echt niet doen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten