Skip to content
5 reacties
828 weergaves

DIE ENE JONGEN

SOOOO
er is dus een jonge in mijn klas en ik had daar aan het einde van vorig jaar een chrush op. Die jongen heeft me afgewezen. Na een maand was ik over hem. Aan het begin van het schooljaar waren we vrienden en toen beste vrienden en toen begon ik weer gevoelens voor hem te krijgen. Nu dat ik eindelijk over hem ben zeggen mijn vriendinnen dat hij waarschijnlijk op mij is wat moet ik doen helpppp!!!!!!!!!

14 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Kijk ik was dus aan het afs met mn crush en z’n vrienden wten dat ik op hem ben . En z’n vrienden riepen … is op je en ik zei nee dat s niet waar maar ik vind m eigl fk leuk. Mr hij gelooft me niet.. :((

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Praat met hem zonder zijn vrienden dus alleen met elkaar. Jongens doen stommer met vrienden dan ze alleen zijn.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien heeft hij je afgewezen uit onzekerheid. Bijvoorbeeld omdat hij niet wist wat hij moest doen. Of omdat hij nog niet kon wennen aan het idee iets te hebben met een meisje. Jongens zijn daar wat minder vroeg in dan meisjes soms. Veel jongens lopen lang rond met het idee dat het belachelijk is om verliefd te zijn op een meisje. Ze lachen mekaar er soms ook mee uit. Een paar jaar later denken ze daar dan wel anders over, maar de omslag heeft wel wat tijd nodig. Jammer genoeg gebeurt het dat daardoor de ander gekwetst wordt, omdat afwijzing voor iedereen pijn doet. Jammer dat dit met jou moest gebeuren, want het ligt niet aan jou. Op welke manier heeft hij je juist afgewezen? En hoe voelde je je daarbij?

    Waarom denken jouw vriendinnen dat hij verliefd is op jou? Zijn dat gewoon vermoedens (bijvoorbeeld omdat hij vaak naar je kijkt) of weten ze iets dat één van zijn vrienden hen verteld heeft?

    Je kan eens uitzoeken of het klopt dat hij verliefd is op jou. Dat zal wel duidelijk worden als je met hem praat of hem uitnodigt om na school samen een warme chocolademelk of wafel te halen of zo. Als dat zo is moet je eens kijken hoe je je erbij voelt en je gevoel volgen. Als je het gevoel hebt dat het goed is zoals het is en jullie beter gewoon vrienden blijven dan is dat okee. Maar als je hart een sprongetje van blijheid maakt bij van het idee dat het iets kan worden tussen jullie dan zou ik niet twijfelen. In dat geval: geniet ervan!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou lijkt mij prima toch zo, jullie kunnen goed overweg gewoon nog keer proberen en minder stressen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent toch over hem, zeg je? Dus dan heb je toch geen gevoelens meer voor hem? Of toch wel?

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten