Skip to content
10 reacties
4384 weergaves

Zichtbaar nat worden

Worden jullie door zoenen of schuren wel eens zo opgewonden dat je een natte plek kunt zien?
Ik ben met meiden nog niet verder gekomen dan dat en kreeg dan altijd wel een stijve. Dat zagen en voelden ze altijd. Maar ik voelde nooit iets. Een meisje waarmee ik dat vaker doe zei me dat ze nat was geworden , maar dat zag je niet, wel voelde ik het een beetje door haar broek heen. Verder mag ik niet, daarom die vraag.

17 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik ben vorige week nat geworden omdat ik met een jongen zoende en hij over m'n spijkerbroek wreef bij me kruis tijdens het zoenen .
    Wat ik wist is dat m'n string nat werd maargoed dat ziet hij niet en wat ik bij hem wel zag was z'n erectie in die Skinny jeans die hij droeg .

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik transpireer erg in de zon m21, dus mogelijk was het dat. Ik heb ook weleens een beetje voor gek gelegen daardoor. Uiteraard even het water in als je geen reserve slipje hebt dan droog je weer vlekloos op. Trouwens als je geil bent zal dat ook wel werken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij wat meisje 19 zegt. Zonder stimulatie is het wat meisje 15 zegt. Wel was er eens een stel van over de 30 naast ons op het strand met elkaar wat aan het strelen en toen had die vrouw een nat kruis in haar bikinibroekje. Het kan dus meer zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @m15 bij mij hetzelfde hoor.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • sorry bedoelde m14

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij zie je het soms wel een beetje aan mijn onderbroek als ik een grijze of lichtblauwe aan heb, maar nooit in mijn broek hoor.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ik nog kan toevoegen: als het meisje een inlegkruisje (of maandverband) draagt, dan mag ze nog zo nat worden, het inlegkruisje zal het opnemen. Stel nu dat je erg lang doorgaat en ze wordt erg opgewonden en ook heel nat, dan zal ze misschien hoogstens het inlegkruisje moeten wisselen als ze thuiskomt. Dat zal dan wel een beetje zitten soppen in haar slipje maar dat is het dan ook. Je zal als jongen van buitenaf geen vocht voelen en geen natte plek te zien krijgen. Het meisje zal het uiteraard wel voelen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat andere m19 en m20 al zeggen. Je moet misschien ook nog weten dat dat zo veel is en ook niet zo vloeibaar is als water of plas. Dus het is anders dan bij heel hoge nood een straaltje in je broek. Nog een geheimpje. Ik voel het wel snel als of het veel is en dat komt ook omdat het meest nog van binnen zit. Dat is aan de ene kant heel lekker, maar maakt ook weleens bang dat je een donkere vlek laat zien. Ik begrijp best dat je er heel benieuwd naar bent.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee zo nat echt niet daar moet wel meer stimulatie voor zijn

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat zal per meisje heel verschillend zijn, weet ik van vriendinnen. Het gaat veel langzamer dan bij jou een stijve krijgen, zoenen is er een bij mij, maar ook voelen of zien dat vriendje een stijve krijgt. Zo nat dat ook je broek nat wordt heb ik zelden gehad. Dat gebeurt pas als je echt en lang bezig bent en dan heb je geen broek meer aan. Jammer voor jou , maar wij verraden niet zo dat we opgewonden zijn. Leuk dat je meisje dus zei dat ze nat van je geworden was en dat je door haar broek mocht voelen. Dat is al heel wat. Forceer het niet en blijf lekker zoenen en tegen elkaar knuffelen en schuiven en er open over praten als zij. Zij wordt vast ook nieuwsgieriger.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten