Skip to content
22 reacties
2434 weergaves

Iets spannends organiseren

Het is nog geen weekend, maar dan zijn mijn ouders weg en ik wil iets spannends organiseren. Dus met mijn vriendinnen. Een vriendin heeft een tweelingbroer en die komt ook met zijn vrienden. Ik zoeken dus spelletjes waarbij veel bloot moet of je aan elkaar moet zitten.

19 jaar
3 jaren geleden

22 Reacties

  • TS@j18&j22. Ik had al gereageerd maar het forum hapert. Nee geen verkering maar wel dik aan. Dat zat toch te komen maar het orgietje heeft wel geholpen. Geen echte orgie hoor, maar er zij nu wel vijf mensen die je heel anders kent, ook mijn vriendinnen. Het was heel bijzonder maar voor mij echt aan het randje.we gaan de groepjes niet mixen maar wel een keer alles doen met de grote groep. Zodra dat weer mag uiteraard.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS, hoe is het nu afgelopen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nu ben ik razend benieuwd hoe het geweest is! Hoe was het feestje en heb je verkering met je crush?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook wel naakt geweest in stripspelletjes Ts. No problem want ik heb het alleen gedaan met vertrouwde mensen. Met die handelingen erbij om opwinding te maken snap ik dat je daar tegenop ziet. Dat je zichtbaar van onderen staat te glimmen omdat je net met een bepaalde jongen hebt gezoend geeft toch wel erg veel van jezelf bloot. Wel succes met de ene na afloop, dat is een heel ander verhaal daar hoeft de rest niets van mee te maken. Vergeet de zelftest niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS@m18. Ja dat lijkt me wel nodig. Ik weet het bijna zeker, want ik ben zelf met mijn favoriete jongen bezig elkaar uit te dagen. Aan de andere kant doe ik het in mijn broek dat ze me zo gaan zien. We hebben wel een duidelijke afspraak dat er die avond zelf geen seks hebben en dat we niet aan seksdelen inclusief borsten van elkaar zullen komen. Maar als de avond afgelopen is rond 1 uur dan is het anders. Wie met wie nog mee gaat moet iedereen zelf weten toch.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik het zo leses, toch voor de zekerheid condooms voorzien

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@j22. Bedankt, dat masseren bij opdrachten nadat alles uit is hadden we nog niet. Buiten zoenen hadden we al allerlei bewegingen en poses die moeten zorgen voor zichtbare opwinding om het zo maar te noemen. I hou dat zeker niet tegen, daarom wilde ik ook niet zo ver gaan, maar ik moet maar over die schaamte heen. Het valt ook weer mee nu we in mijn huis maar met 6 in totaal zijn. Ik weet dat dat 1 te veel is, maar mijn vader heeft een doos zelftests gegeven. Ze weten dat we wat gaan doen, maar niet hoe erg. Zover als jij hebben we afgesproken om het hier niet te doen dus geen seks en een paar meer regeltjes. Na afloop mag iedereen natuurlijk wel alles. Jullie horen het eerlijk zondag.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit hebben we voor corona ook wel eens gedaan met een groepje. Eerst brave opdrachten met een beetje drank (echt niet teveel doen!). Dan opdrachten met tongzoenen óf iets uittrekken van kleding.
    En als iedereen naakt is opdrachten zoals een massage van 5min waar geen van beide zichtbaar opgewonden van mag worden.
    Ofwel wat hand- of mondwerk verrichten als je verliest.
    Tot echte seks is het pas gekomen toen we nog maar met 4 waren.
    Veel plezier, denk aan corona, en laat weten hoe het geweest is!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@j22. Je hebt gelijk en we hebben het gespitst in twee groepen. We zijn allemaal twee keer gevaccineerd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@j20. Haha, ja ben ook wel benieuwd wat er bij de ander gebeurt, maar we gaan behoorlijk gek doen dus beslist geen smartphone of video. En we doen verschillende dingen en mixen de groepen volgende week dus dan zie je weer anderen.
    We hebben de ontbrekende jongen gestrikt, de broer van een vriendin. Hij wil alleen niet in de groep van zijn zus, dus het hele schema is omgegooid en nu zit mijn favorite jongen toch bij mij.
    Haha zei hij al ik zit bij jou….ik lach zaterdag wel. Ik ga hem nu tot zaterdag opnaaien en onzeker maken. Zijn er nog mensen die leuke ekstra opdrachten weten?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan je het niet gelijktijdig op twee locaties laten doorgaan en via video verbinding volgen wat er in de twee huizen gebeurt. Gewoon een paar webcams en twee schermen voor nodig. Oké, het is behelpen maar lijkt me toch spannender dan uitstellen. En je kent de uitdrukking 'van uitstel komt afstel'.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j16, als je volwassen gedrag wilt vertonen dan had je m18 onderschreven. Het aantal COVID-19 patiënten stijgt schrikbarend en met name de groep -20 is hieraan debet. Dus TS, ik zou als ik jou was maar eerst goed nadenken of je de hele groep doet uitnodigend het dit keer bij alleen je vriendinnen houdt, wel zo wijs! Jullie tijd komt zeker nog!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@ iedereen. Bedankt voor jullie aanraders. We doen het nu in twee huizen anders zijn we met te veel vanwege de maatregelen. Dan mixen we het volgende week of later als dat zo uit komt. We bereiden nu truth and dare en een stripspelletje voor. Er zijn wat afvallers dus we missen nog een jongen om het gelijk te maken . Helaas zit de jongen die ik toch wel erg graag naakt zou willen meemaken in de andere groep.. graag nog wat heel gewaagde dares die net wel kunnen. En na het naakt zijn moet het stripspelletje verder met wat opdrachten tot de allerlaatste naakt is.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts @m18. Ja je hebt gelijk, daar kwamen we ook achter. 4 personen max buiten mezelf en mogelijk tellen mijn vriendin en haar broer voor 1. Alles voor zaterdag moet nu toch verspreid worden. Bij mij nu strip spelletjes. We moeten dat nog wel in elkaar zette, dus ideeën graag.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarheid durven of doen is altijd een aanrader

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Veel plezier. Respecteer je eigen en andermans grenzen!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Mischien kan je zoiets doen als Strippoker

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Spin the bottle tot iedereen naakt is en daarna twister. Geeft gelijk een heel andere kijk op je vrienden. O ja, meisje hier boven heeft gelijk : alles met mondkapje uiteraard.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zit niet zo te zeiken m18, mogen we geen lol meer hebben? Wat die spelletjes betreft, ik weet er geen. Maar misschien dat het in de loop van de avond te binnen schiet, dan is iedereen wss ook wat aangeschoten wat het leuker maakt. Zo denk ik er tenmiste over, het zal sws wel worden

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • je kan het spelletje draai de fles spelen.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten