Skip to content
34 reacties
5780 weergaves

Vriendin heeft veel schaamhaar, ben het zat

Een paar jaar geleden heb ik mijn vriendin gevraagd om haar schaamhaar te laten groeien, omdat ik dat mooi vond. Zij vond het geen probleem en stopte met scheren. Ze werkte verder ook niks bij, dus al gauw had ze een volle bos. Die heeft ze nu al een paar jaar, en ze vindt het nu wel lekker makkelijk om er niks meer aan te doen. Maar na een paar jaar begin ik het nu een beetje zat te worden, vooral bij het beffen, als ik weer aan behaarde schaamlippen lig te likken. Ik zou graag willen dat ze weer eens gaat scheren. Helemaal kaal mag maar hoeft niet, maar ik zou het wel fijn vinden als ze de boel eens een keer gaat bijwerken. Of op z'n minst de schaamlippen weer eens gaat scheren, zodat het beffen weer wat makkelijker is. Gewoon, even weer iets anders na zoveel jaar, want het is nu gewoon een grote ongetrimde bos. Hoe kan ik dat vriendelijk vragen? Want zij vindt het zelf zo wel best. Het is ook wel een beetje mijn eigen schuld natuurlijk, ik heb het haar gevraagd en ik vond het heel lang leuk. Daarom voel ik me ook wat ongemakkelijk om het nu te gaan vragen.

23 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • does normaal joh balhaar

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier. Jongen van 19, bedankt voor je mooie reactie!

    Ook is er weer een update. De afgelopen weken heeft mijn vriendin haar schaamlippen glad gehouden, elke keer bij het douchen heeft ze weer geschoren, maar de rest liet ze staan. Tot gisteren, want toen verraste ze mij ineens met een kale kut! Ik heb er de afgelopen weken helemaal niet om gevraagd, ik had het dus ook niet verwacht. Maar ze vertelde dat ze gisteren toen ze haar schaamlippen aan het scheren was het ineens in haar opkwam om ook de rest maar weg te scheren. Dat was volgens haar nog een behoorlijke klus omdat ze een flinke bos had, maar het resultaat mag er zijn! Het was voor het eerst in lange tijd dat ze weer een kale kut had. Ik heb haar gisteren natuurlijk ook lekker gebeft en ik heb er erg van genoten, het was zo glad en zacht.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wilde me hierin eigenlijk niet mengen maar doe het nu toch. Want het valt me op dat iedereen zo egoistisch is en duidelijk zijn/haar mening als punt ziet. Ik heb juist geleerd dat het samen praten over wat je wilt veel beter werkt. respect voor elkaars mening en wensen, maar dan wel 2 kanten op. On topic: ook aan mijn vriendin gevraagd wat zij er van vond. Antwoord: Ze kan het toch gewoon weer 1 keer weer eens scheren, groeite vanzelf weer aan . iedereen blij. hoe simpel kan het zijn. precies hoe ik er in sta!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • He ts, ik ben ook meisje dat 4 jaar geleden bewust de keuze heb genomen om me nooit meer te scheren. 2 jaar later kreeg ik wat met mijn huidige vriend.
    Bij onze 1e keer intiem zag hij al snel dat ik dus een flink behaarde kut heb,
    na 2 jaar niets scheren was het echt veel schaamhaar geworden. Het is mijn eigen keuze en ik vind al dat zwarte haar echt mooi staan bij mijn kut,en ik ben een meisje van 17...Natuurlijk heb ik schaamhaar, duuuh!! Mijn vriendje had nog nooit een meisje met een flink harige kut echt gezien en had er best moeite mee een tijdje. Maar ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik gewoon mijn kut zo behaard ga laten. nu we 2 jaar samen zijn is mijn vriend het wel gewend dat zijn vriendin erg veel schaamhaar heeft, en vind het nu gewoon en zelfs erg geil om zijn gezicht lekker in mijn bos haar te stoppen. En hij beft me elke dagzonder een probleem. ts, laat je vriendin toch met rust, heb je echt niet in de gaten dat het meisje het echt behaard gaat laten??ze wil het duidelijk echt echt niet zelf,dus zeur nou nier over j bef problemen...er is toch niks geiler dan je meisje te zien genieten als je haar goed beft?? MET haar!!!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi jongen van 19, ik snap jou ook wel. Op zich vind ik het ook niet erg, ik heb mijn vriendin de afgelopen jaren ook altijd gebeft en dat was vrijwel altijd met harige schaamlippen. Maar ik vind het nu voor de verandering wel leuk dat ze weer eens glad zijn! Dat voelt wel heel lekker tijdens het likken!

    Overigens heeft ze nog steeds best veel schaamhaar, want ze heeft alleen haar schaamlippen geschoren. Aan de rest heeft ze niks gedaan, op haar venusheuvel staat nog altijd een flinke dot schaamhaar. Als ze staat lijkt het alsof ze gewoon nog steeds een volle bos heeft. Pas als ze ligt kun je zien dat de lippen glad zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • He jongen 23 mijn vriendin heeft ook echt heel veel schaamhaar. Maar ik vind het dus fantastisch. En totaal niet erg om harige lippen te likken. Vind echt opwindend om bij haar vagina....mn gezicht in haar schaamhaar te begraven. Voor mij hoeft ze nooit te scheren

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, voor haar maakte het niet echt een verschil, tenminste, dat zei ze. Vroeger schoor ze ook wel, toen we net verkering hadden had ze het zelfs helemaal kaal. Maar het maakt voor haar dus geen verschil in hoe het voelt, zegt ze. Ik vond het in ieder geval wel heel fijn om geen harige schaamlippen te likken!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze zal het wel een stuk prettiger gevoeld hebben. Werd ze natter en kreeg ze een heftiger orgasme? Dan weet je dat ze het vaker scheert

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen behoefte om mn schaamhaar eraf te scheren. Kan toch. Oksel scheer ik in de zomer wel alles eraf maar vagina nooit

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze zei dat het voor haar niet veel verschil maakte, al merkte ze wel dat ik uitgebreid de tijd nam om haar gladde lippen te likken. Voor mij was het wel een stuk prettiger!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Was het ook voor haar en beter befgevoel zonder haar?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, toch een kleine onverwachte update! Mijn vriendin had dus aangegeven dat ze er in de lente over na zou gaan denken, maar ik had er niks van verwacht. Maar dit weekend werd ik ineens verrast met gladde schaamlippen, die had ze speciaal voor mij geschoren! De rest van haar bos staat er nog wel, maar dit maakt het beffen toch zoveel anders!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er zelf geen behoefte aan om weer een hele bos te laten groeien, en ik vind het ook een beetje flauw om dat te doen alleen maar omdat zij haar poes niet wil scheren. Ik denk niet dat dat de oplossing is.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen van 23, ik had juist verwacht dat jij ook je schaamhaar liet staan aangezien je vriendin dat bij haarzelf prettiger vindt. Wat zou ze er van vinden als jij ook een lekkere bos zou laten groeien? Ikzelf moet er niet aan denken om zo'n 'kale' snikkel te hebben maar dat moet iedereen voor zich uitmaken uiteraard.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen van 22, ik ben zelf juist helemaal geschoren omdat zij dat het fijnste vindt. Ik heb er ook geen enkel probleem mee om geschoren te zijn daar beneden.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo TS. Wat ik me afvraag is, of jij zelf een flink behaarde pik hebt en hoe je meisje dat vindt als ze jou pijpt? Als ze het lekker vindt en schaamhaar in d'r mond niet erg vindt zou ik het haar ook niet vragen te scheren. Ik vind schaamhaar zelf behoorlijk geil en heerlijk om er lekker met mijn neus en mond in te woelen maar ja, ieder zijn ding natuurlijk.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, ik snap haar ook goed. Ze zei tegen mij ook dat ze het ooit had laten groeien omdat ik dat vroeg, en dat ze nu geen zin heeft om het weer te veranderen. Eerder schoor ze nog wel eens een enkele keer als ze met vriendinnen naar de sauna ging, maar mede door corona is dat al een tijdje niet meer gebeurd. Ze begreep dat ik wat verandering wel leuk zou vinden en ze sloot niet uit dat ze het ooit weer zou gaan scheren, maar ze zei heel duidelijk tegen mij: "Als ik ooit besluit weer te gaan scheren doe ik dat omdat ik het dan zelf wil, niet voor jou." En dat begrijp ik en respecteer ik. Ze zei ook dat ze er wel eens over gedacht had om weer te gaan scheren, maar dat ze dat zeker nu niet zou doen, alleen als ze er zelf zin in heeft en het echt wil.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb sinds mn 15 of zo niets meer aan mn schaamhaar gedaan. Tis best een bos. Maar het hoort bij mij. En ik scheer het niet voor niemand eraf. Snap je vriendin wel hoor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt gelijk meisje van 19, het is ook niet erg. Ik heb het verder laten rusten, ik heb het er niet weer met mijn vriendin over gehad. En dat ga ik ook niet doen. Wat ze met haar schaamhaar wil doen is volledig haar eigen beslissing.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey ts, het is je toch wel duidelijk dat ze er gewoon echt geen enkele zin in heeft om nu ineens weer te moeten gaan scheren?? Een
    meisje dat al zo lang een flinke harige kut heeft laat het niet voor niets behaard!! Een kut van een meisje is erg belangrijk voor haar, en ik denk dat net als meer meisjes ze
    helemaal niet meer kaal daar wil zijn. Laat je meisje toch lekker dr schaamhaar houden joh, ZO erg is een behaarde kut toch niet??

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten