Skip to content
2 reacties
958 weergaves

Ben ik de enige die het fijn vind als een jongen sneller klaarkomt?

Op tv enzo zie je vaak dat er geklaagd wordt als een jongen te snel is met klaarkomen terwijl ik het altijd wel prettig gevonden heb. Ik heb veel minder vaak zin dan hem en dan vind ik het wel handig als ik hem snel van zijn opwinding af kan helpen. Ik vind het ook gewoon leuk als ik hem sneller klaar krijg, het voelt toch als een soort compliment of beter gezegd enorm als falen als een jongen er heel lang over doet.

Mijn vriend is gelukkig ook wat sneller en als ik daarna zin heb dan vind hij het ook nooit erg om mij te helpen aan een orgasme dus dat scheelt veel denk ik. Ik kom ook moeilijk/niet vaginaal klaar maar alleen clitoraal dus dat speelt misschien ook mee.

Toch heb ik een beetje het idee dat ik hier alleen in sta, je hoort er verder nooit iemand over en als het gaat over snel klaarkomen dan is het altijd iets negatiefs en dat vind ik jammer. Zijn er meer die er hetzelfde over denken als ik?

23 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Gos, zo zouden er meer moeten zijn. Klinkt alsof jij en je vriend gewoon heel mooi op elkaar zijn ingespeeld. Dan is het toch totáál onbelangrijk of er meer zijn zoals jij? Er zijn zoveel meiden trouwens die niet vaginaal kunnen klaarkomen, dus met clitoraal is ook al niks mis. Wel is je clit veel meer en groter dan alleen dat kleine knobbeltje bovenin je kut, al zitten daar wel de meest zenuweindjes bij elkaar. Je vriend mag superblij zijn met je dat jij het als een compliment voelt om hem klaargemaakt te krijgen. Jongens komen vaker snel klaar dan meiden. Daarna hebben ze ook weer oog voor wat hun vriendin, jij dus, nodig heeft, en dat kan dus ook prima zijn dat je ook een orgasme wilt. Meiden hebben het vaak nodig dat er eerst een goed opgebouwede geile stemming is ontstaan voor ze kunnen klaarkomen. Jullie hebben het samen gewoon goed voor elkaar.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij kan het niet lang genoeg duren en ik wil wel 2 of 3 keer per avond of nacht komen en hoop altijd dat mijn bedvriendje dat ook kan. We doen daarom juist aan edge.
    Ik zit wel in een andere situatie dan jou want ik heb geen vast vriendje. Wel een bedvriendje maar we overdrijven het niet dus vaak maar 1X per week. We maken er dan een hele avond van borrel tot ontbijt van en dan lopen we bij het eten klaarmaken al te geilen en bij het douchen de volgende ochtend wassen we elkaar goed. Heerlijk maar ik begrijp dat als je het elke dag met elkaar doet het heel anders is. Ik heb dan weer de hele rest van de week vrij.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten