Skip to content
12 reacties
1093 weergaves

Meiden met een jongere vriend

Komt dat vaak voor? Of is de vriendin meestal jonger dan de vriend?

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Mijn vriendje is 15. Hij is een kop groter, heerlijk sportief, licht gespierd. Mensen die ons niet kennen denken ook dat hij ouder is. En met seks maakt het ook niet uit. Hij weet heel goed wat ie moet doen. Ik had verkering met een klasgenoot van mij maar daar voelde ik niets bij tijdens de seks. Ik denk ook dat je niet op leeftijd af moet gaan maar op je gevoel.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendje is 17 en ik ben dolgelukkig met hem. Ik vind iets jongere jongens vaak leuk !

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendje is 15 en we hebben het heel leuk. Het hangt dus echt van de jongen af en dan is het niet zo belangrijk. Ook de seks is heel goed tussen ons, hij is daar ook al verder en beter in dan mijn vorige vriendje die ouder was dan ik..

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin is 20 jaar. Wij houden echt van elkaar en denken niet zo na over leeftijd, maar over wie wij zijn en waar wij van houden. Mijn vriendin vindt vooral iets jongere jongens heel leuk. Ik vind haar heel bijzonder !

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje is 11 maar dat merk je niet aan hem want hij is niet kinderachtig. Alleen lichamelijk ben ik wel verder dan hem.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik schelen 10 jaar. Toen ik 16 was heb ik een ernstig verkeersongeval gehad en heb 8 weken in het ziekenhuis gelegen. Zij werkt op de afdeling waar ik lag en zo hebben we elkaar leren kennen. We hebben nu 2 kinderen en de 3de is op komst. Verschil in leeftijd maakt niet uit, als je er zelf maar achter staat.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel eens een vriendje gehad die 3 jaar jonger was. Ik was 15 en hij was 12. Maar qua denken en doen zaten we vaak wel op één lijn, hij was al best volwassen en zelfstandig voor zijn leeftijd.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend is 15. We hebben bijna een jaar verkering. Hij woont 2 huizen verder en onze vaders zijn collega's. We waren 14 en 10 toen we hier kwamen wonen. Vond het altijd al een leuke jongen maar in het begin hadden we natuurlijk niets. Hij is een kop groter dan mij en mensen die ons niet kennen denken dat we even oud zijn. Onze ouders weten het en hebben er ook geen problemen mee.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Vanwaar je vraag? Is jouw vriendin ouder en schaam je je daar een beetje over, bv? Ik denk dat er meer relaties zijn waarbij het meisje, de vrouw, jonger is dan de jongen, man, al is het maar omdat meiden vaak wat verder zijn in hun (emotionele) ontwikkeling dan jongens, en als de jonmgen dan wat ouder is valt dat verschil mooi weg. Maar bekijk het vooral per vriendschap en doe waar je je samen goed bij voelt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn vriend is 13 ik ben 1,5 jaar ouder.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Omdat jongens vaak wat later ontwikkelen dan meisjes op jongere leeftijd vaker een oudere vriend maar andersom kan ook en wat ouder gaat het vaker beide kanten op of gewoon gelijk

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meestal is het meisje jonger dan de jongen. Dit komt mede doordat meisjes over het algemeen volwassener zijn dan jongens.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten