Skip to content
12 reacties
1547 weergaves

Meiden, geschoren of ongeschoren?

Ik weet het, dit is waarschijnlijk de zoveelste herhaalde vraag. Maar kon geen vergelijkbaar topic vinden, dus bij deze. Hebben jullie een jongen liever geschoren of ongeschoren kwa lichaam haar? Ikzelf hoef het niet voor iemand te scheren dus doe het wanneer ik er zin in heb wat de onderkant betreft. Maar oksels en alles wat onder gezichtshaar valt haal ik wel weg. Maar hebben jullie wel voorkeuren?

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb het weg laten laseren. Duur en duurt lang maar dan blijft het ook vrijwel helemaal weg. Ik heb er geen spijt van en kan dus niet meer met de mode mee doen al schijnt het nadat je gestopt bent na een tijd wat terug te komen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet geschoren. Vind het wel best. Laseren vind ik echt te duur en scheren altijd al een hekel aan gehad. Mijn benen scheer ik nog wel, omdat ik harige benen zelf niet fijn vind. In de zomer scheer ik ook nog wel mijn oksels. Maar voor de rest niets. Dus een lekkere bos beneden. Mijn vriend hoeft zn ballen niet te scheren van mij. Beide prethaar dus

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Liever helemaal glad geschoren want ik wil geen haar in mijn mond en ik vind het mooi en schoon!
    Zelf heb ik me laten laseren en heb nu vrijwel geen schaam, oksel en beenhaar meer. Duurt lang, is kostbaar en ideaal!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben besneden en scheer mijn schaamhaar helemaal af.De piemel en balzak zijn kaal bij mij.Ik vind kaal bij de blote eikel ook mooier staan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • beide kaal ...ik zal ook nooit een behaarde pijpen ..

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend ziet mijn schaamlippen graag glad, dus die scheer ik geregeld. Hij vindt beffen wél zo pretttig als ie geen kans loopt op haartjes in zijn mond. Ik heb wel een bosje schaamhaar erboven nog, wat ik niet al te lang laat groeien. Ik lik en pijp mijn vriend graag maar wil ook geen haartjes tussen mijn tanden kunnen krijgen., Dus heb ik hem gevraagd zijn zak en stam kaal te scheren, en dat doet hij graag voor me, gelijk als ie zijn kin scheert. Ik scheer mijn oksels, hij de zijne juist niet. Waarom zou hij ook, het staat stoer, en ik lik hem daar tóch niet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zolang de jongen er zich prettig bij voelt is het prima voor mij. Ik heb liever niet teveel borst en buikhaar en geen hele grote bos bij de schaamstreek en ook geen hele lange onverzorgde baard.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer mijn baard omdat ik dat zelf mooier vind, en oksels en schaamhaar scheer ik vooral omdat mijn vriendin dat mooier vindt. Zij scheert zelf alleen haar oksels en soms haar benen. Haar schaamhaar scheert ze niet.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Liever laten groeien allemaal, ik vind dat mannelijk en mooier

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mn vriendin en ik hebben allebei een bos schaamhaar. Onze oksels scheren we wel en mn gezicht af en toe. Ze vind het wel sexy en mannelijk. Maar inderdaad het blijft een eeuwige 'discussie' als het om schaamhaar gaat. Jammer dat veel mensen het weghalen omdat het zo gezegd moet en schoner is. Dit is natuurlijk onzin. Je haalt je hoofdhaar toch ook niet weg? Kortom iedereen moet doen wat ie zelf het fijnst is

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Van mij hoeft het niet. Mijn vriend heeft een bos schaamhaar. Ik vind het wel fijn en mooi. Als ik hem pijp kriebelt het beetje aan mn gezicht als ik diep ga. Vind het wel opwinded. Zomers scheert hij wel zn oksels maar nu niet

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Getrimmed zowel gezicht, oksels als beneden (schacht wel haar vrij graag)

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten