Skip to content
12 reacties
1504 weergaves

Dickpic

Ik heb gisterenavond een dickpic gehad van een jongen bij mij op school. Ik weet niet goed hoe ik hier op moet reageren. Hebben jullie dit wel eens gehad en wat hebben jullie toen gedaan? Of moet ik gewoon niet reageren? Help please

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Gelukkig de site doet het weer TS hier. Zondag kreeg ik een excuus van hem. Een vriend had een geintje met hem uitgehaald en die foto op zijn mobiel verzonden. Hij is er achter gekomen en schaamde zich rot. Gisteren op school kwam hij nogmaals sorry zeggen. Ben wel blij dat het zo is afgelopen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad meisje van 20. Veel van die dickpics zijn natuurlijk van internet gehaald en de afzender zit met een wormpje in zijn broek. Ik zou pas naar de directeur gaan als de jongen niet voor rede vatbaar is. In beginsel is hij een beetje zielig als hij zich zo wil uiten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Idd aan de directrice doorsturen en dan nodigt die hem uit en zal controleren of het wel degelijk zijn dick was... hihihi

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Afkeurenswaardig, dit is sexuele intimidatie en dat is strafbaar als je er niet om gevraagd hebt. Zou met hem in gesprek gaan dat je dit niet wenst en bij herhaling gevolgen voor hem zal hebben. Zal de foto ergens parkeren en bewaren voor als dat nodig zal zijn. Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is inderdaad grensoverschrijdend seksueel gedrag. Zomaar een foto van een penis doorsturen is zowat hetzelfde als een exhibitionist. Ik zou hem zeggen dat je die niet opnieuw wil krijgen en als hij aandringt of jou er mee blijft lastig vallen heb jij alle recht om naar de directie van jouw school te stappen of zelfs naar de politie geloof ik. Er is wel één ding dat je moet onthouden: stuur de foto niet door! Als je dat doet verlies je alle om manieren om je tegen hem te weren want dan ben jij ook schuldig aan schending van de privacy. Praat er met hem over, praat er met je ouders over of zelfs met de directie, maar ga de foto niet verspreiden, zelfs als het gewoon is om advies te vragen aan vriendinnen. Niet reageren is daarentegen ook niet zo'n goede optie want dan gelooft hij dat hij dat ongestoord verder mag doen (bij jou en andere meisjes). Laat je weten wat je gaat doen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als die gast een lul of pestkop is die je niet mag: op de speelplaats waar er anderen bijstaan zeggen dat je geen vuile dickpicks van hem moet hebben, met zijn belachelijk en klein lulletje. Dat hij een loser is. En dat je ze volgende keer doorstuurt naar de directie. Zal snel gedaan zijn.

    Twee vriendinnen hebben dat eens gehad met een "potloodventer" toen ze door een park liepen. Ze hebben hem vierkant uitgelachen met zijn lulletje, en uitgelachen voor loser. Die gast kromp in elkaar en hij probeerde zo snel mogelijk weg te komen.

    Als het een goede maar domme jongen is die je wel mag: hem prive zeggen dat je dat absoluut niet wilt: niet, nooit, punt uit. Dat is sexueel grensoverschrijdend gedrag en strafbaar, daarvoor kan hij van school vliegen. Zeg dat vriendelijk maar wel duidelijk. Hopelijk dringt het door.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Negeren, hoogstens vuil aankijken op school wat een domme actie van die knul zo uit het niets

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat als iemand je ongevraagd een dickpic stuurt dat hij dan precies is wat er op die foto staat (een lul dus). Tenzij je hem erg leuk vindt zou ik hem hartelijk uitlachen. In ieder geval niet geshockeerd reageren want dat kan net zijn bedoeling zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat vind ik erg grof van die jongen, om zomaar ongevraagd een dickpic te sturen. Het belangrijkste is hoe jij je er zelf bij voelt. Vind je het geen probleem, of voel jij je er ongemakkelijk bij? Het kan natuurlijk best initimiderend zijn als iemand je zomaar seksueel lastigvalt.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is niet zo slim van die jongen. Waarschijnlijk vindt hij je wel leuk en probeerd hij zo indruk te maken. En hij realiseerd zich niet dat jij helemaal niet op een dickpic zit te wachten. Ik zou adviseren de foto te verwijderen (bewaren of zelfs doorsturen is gewoon heeel lullig) en hem een berichtje te sturen of hij geen dickpics meer wilt sturen, en als hij indruk wilt maken je benieuwd bent hoe hij dat op een normale manier gaat doen. Gewoon niet te onaardig zijn iig, hij heeft zich tenslotte wel letterlijk bloot gegeven aan jou..

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je hem niet wilt/er niet om gevraagd had zou je hem het best verwijderen en aan die jongen zeggen dat je zoiets niet wilt ontvangen. Hij hoort niet zomaar foto's van zijn geslachtsdeel rond te sturen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Blokkeren is de boodschap, dat soort 'metromannetjes' dienen direct geblokkeerd te worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten