Skip to content
10 reacties
1077 weergaves

Ruzie na seks

Sinds een paar maanden heb ik een nieuw vriendje. We hebben al een aantal keer seks gehad, maar een laatst kregen we ruzie na de seks omdat hij ergens klaarkwam waar ik dat niet wilde. Ik werd een beetje pissig omdat ik vond dat hij dat eerst had moeten overleggen. Hij zei dat hij zich van geen kwaad bewust was en niet wist dat ik er zo’n probleem van zou maken.

Toen ik er later over na zat te denken vond ik eigenlijk wel dat hij een beetje gelijk had. Ik twijfel nu aan mezelf of ik misschien te preuts ben of dat we over dat soort dingen van te voren hadden praten. Aan de andere kant heb ik gemerkt dat ik het best lastig vind om hierover te beginnen…

Hoe doen jullie dit? Weet je vriendje precies wat wel mag of wat echt een no-go is?

17 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • @ TS: dat je vriend in je kut klaarkomt is inderdaad heel natuurlijk, en lekker ook, zo in en aan elkaar klaarkomen.
    Of je alles moet 'communiceren' en dan ook nog eens vantevoren, ik vraag het me af. Laat komen wat er komt, en laat je gewoon verrassen.
    Overigens, mijn vriendin komt nou niet echt zomaar klaar als ik haar neuk en samen tegelijk klaarkomen lukt eigenlijk al helemaal nooit. Zij krijgt wel een heftig orgasme als ik haar bef en tegelijk met mijn vingers haar schaamlippen en soms ook haar clit bespeel.
    Maar, je hebt wel gelijk, ik vind het heel bevredigend om in haar kut klaar te komen. Al vind ik in haar mond klaarkomen ook heel erg geil, helemaal als ze mijn sperma dan een beetje naar buiten laat komen, op haar lippen, om het daarna dan gewoon weer in haar mond te nemen, en door te slikken. Maar, over haar borsten klaarkomen en die lekker insmeren met mijn sperma is ook echt mooi, haar van geil glimmende borsten en tepels. Is trouwens ook lekker om doorheen te glibberen met mijn pik, vindt mijn vriendin ook heerlijk.
    Jouw woordkeuze verrast me trouwens wel, 'in het heetst van de strijd'. Ik zie vrijen nou niet echt als strijden, al kan het er wel heet aan toe gaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Ja m’n vriendje kwam ervoor zonder condoom in m’n kutje klaar. Dat vind ik lekker en ook heel natuurlijk. Op de een of andere manier hoort z’n cum daar en niet op m’n borsten.

    Maar ik ben er nu achter dat ik beter van te voren had moeten communiceren en dat lijkt me beter dan in het heetst van de strijd. Dus thanks voor de reacties!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @ TS: goed dat je vertelt waar het om ging. Een eerlijk gezegd is klaarkomen over je borsten naar mijn idee heel onschuldig. Eigenlijk ben ik verrast dat je daar zo geschokt over was. In je haar, dat zou ik snappen, is er ook heel lastig uit te krijgen, helemaal met warm douchewater. In je mond is ook best even een ding, de smaak is niet zomaar prettig voor alle meiden. En je vriendje mag als ik je goed begrijp in je vagina klaarkomen, dus zonder condoom. Dát vind ik veel verder gaan dan klaarkomen over je borsten. Pers lot, je veegt het zo van je borsten af, en je geniet beiden van het hem zien klaarkomen. Tip: vraag hem, verlang van hem, dat hij zijn sperma van je borsten aflikt. En vooral, geniet van elkaar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • De schaamte om over seks en jouw wensen te praten ben je aan jezelf verplicht overheen te komen zeker als je al seks hebt, je grenzen moet je kunnen aangeven uiteraard succes daarmee

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mja, ik heb hier zo mijn twijfels over of dit nou zo vreselijk ongepast was. Als je als jongen voor elk nieuw ding bij het vrijen eerst vooraf moet uitleggen wat je gaat doen en ook nog toestemming vragen? Ik ben bang dat er dan niets spontaan meer is aan de vrijpartij. Ik bedoel : "en nou ga ik zo en zo doen. Zou je het erg vinden?". Een vrijpartij wordt dan een soort van overlegronde, naar mijn gevoel. Ik zou me in dat geval erg geremd gaan voelen en niks nieuws meer spontaan durven doen. Ik denk dat je dan al gauw hele saaie seks gaat krijgen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, ik zou zoiets wel eerst even vragen voor ik het zou doen. Maar aan de andere kant, over de borsten komen vind ik niet zo schokkend. Het is niet dat hij in je gezicht gekomen is, of dat het in je haar zit. Ik kan je vriendje wel begrijpen, hij was zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust. Over de borsten klaarkomen is nou ook weer niet zo'n big deal.

    Hoe moeilijk het ook is, ga toch met hem het gesprek aan en bespreek tot hoever je wil gaan. Als jij het echt niet wil, is het beter om duidelijk te zijn. Seks gaat voor een heel belangrijk deel om communicatie: geef je grenzen aan. Jouw vriendje dacht dat hij iets deed wat heel normaal is (en zoals gezegd, het is ook niet heel raar), maar voor jou ging dat een grens over. Het is, voor zowel jongens en meisjes, soms lastig om te weten waar de grenzen van anderen liggen omdat dat niet altijd vanzelfsprekend is. Dingen die de een heel normaal vindt, vindt een ander te ver gaan. Praat. Dat is het belangrijkste. En probeer het positief te benaderen. Geef aan wat jij wilt, waar je zijn zaad wil hebben. En als hij ergens anders wil klaarkomen, denk er dan over na of je het daar wil hebben.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Ik ben soms gewoon wat onzeker over bepaalde dingen en heb gemerkt dat ik het lastig vind om over dit soort dingen te beginnen.

    Hij kwam klaar over mijn borsten, die zaten helemaal onder. Hiervoor was hij gewoon alleen in mijn vagina klaargekomen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ergens klaarkomen waar jij dat niet wilde. Dat is wel heel erg vaag omschreven. Licht eens toe, het is tóch anoniem hier, waar je het over hebt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat hij het wel aan jou had moeten vragen. Als hij niet in jou vagina klaarkomt, dan zijn er genoeg andere plekjes op jou lichaam waar hij kan spuiten. Mag ik vragen waar hij op jou kwam en waar jij het niet erg vind?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Pratennnnnn

    Hij kan het niet ruiken waar ie mag, als je seks hebt moet me ook je mond over kunnen opentrekken dus gewoon keer voor gaan zitten. Je bent niet preuts omdat je iets niet wil wat iemand anders normaal vind iedereen heeft eigen grenzen maar je moet ze wel bespreken.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten