Skip to content
7 reacties
2934 weergaves

Mijn broer loopt weer bloot naar de badkamer

Hoe gaat dat bij jullie? Hij is nu 15 en wij zitten samen op de tussenverdieping en mijn ouders boven.
Een paar jaar geleden trok hij ineens een boxer aan op weg naar de douche. Ik jeb toen gezegd dat dzte niet nodig was maar kreeg geen reaktie. Toen ook maar slipje aangedaan. Ik heb nu alleen maar positief gereageerd dat dat veel leuker is en slipje is ook weer uit. Bespreken jullie dat wel of gaat dat ook zo.

17 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Is de puberteit. Bij mijn broer heb ik nooit meer gezien of zijn lul sinds zijn 12e is gegroeid. Nou ja je ziet hem in zijn onderbroek.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • J19, je moet niemand aanvallen op leesfouten. Jouw reactie is ook niet foutloos!

    TS, ik deel de zolderverdieping met mijn broer(tje). Hij is 16 en een kop groter... We hebben een badkamer voor ons samen. Wij zijn thuis met z'n zessen, dus wel handig om op onze etage ook een badkamer en wc te hebben. We zien elkaar iedere dag wel bloot, lopen ook zo bij elkaar binnen en ik "leen" kleren van hem. een hoodie of zo als ik het koud heb.
    Als ik naar beneden ga zie ik mijn andere broertje (14) en mijn zusje (12) ook wel bloot heen en weer rennen. Gewoon leuk dat het kan en mag. Geniet ervan zou ik zeggen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Jullie hebben alle vier gelijk hoor. Ook j19 die het erg slecht geformuleerd vond. We lopen hier uiteraard niet de hele dag naakt rond, er komen ook vrienden en vriendinnen. Alleen in de in de en de avond als we de badkamer gebruiken. Daar ben je bloot en dat doe je snel , want dan kan de ander hem gebruiken. Ineens drie jaar geleden kwam hij altijd in een boxer te voorschijn en mocht ik kennelijk zijn piemel niet meer zien. Ik heb geprobeerd om duidelijk te maken dat het niet erg is als ik dat zag, maar dat is toen niet gelukt. Deze week is de boxer ineens weer weg. Het is maar een klein dingetje ( niet zijn piemel ) maar ik ben er blij om,.
    Mijn vraag aan jullie was of jullie dit thuis bespreken of dat dat onbesproken vanzelf groeit. Ik was niet duidelijk, ook door tikfouten maar uit jullie antwoorden lijkt dat het vanzelf zo is. Verder denk ik dat het er mee te maken heeft dat hij een vriendinnetje heeft, maar dat is het topic niet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens krijgen meer dan wij een soort schaamte voor hun piemel als ze gaan puberen. Dat is heel normaal . Jouw broer is er kennelijk vroeg overheen.
    Ik heb geen broer maar wel een zusje. En wij lopen normaal net als mijn moeder naakt de badkamer in. Mijn vader heeft een short aan. Hoe en waarom weet ik niet. Hij is niet preuts want af en toe zienwe zijn piemel wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn zussen en ik wonen op het tweede. Daar is ook een badkamer en het gebeurt dat we wel eens bloot naar de badkamer gaan of ervan terugkomen. Geen zorgen daarom.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • In je hele tekst zit zoveel spel fouten het valt amper te lezen. Daarnaast snap ik je gewoon niet. Je broertje heeft een onderbroek aan wanneer hij naar de badkamer gaat en jij zei dus van ga maar zonder onderbroek? Waarom wil je uberhaupt hem zonder ondergoed zien. En waarom zijn jullie contstant naakt onderweg naar de douche dan?! Heel apart verhaal ik denk dat jij iemand rond de 10 of 11 jaar bent eerlijk gezegd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedoel je dan dat jullie nu beiden weer gewoon naakt rondlopen? Fijn toch dat dat kan. Zo hoort het.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten