Skip to content
11 reacties
1398 weergaves

Crop top

Ik zoek voor me vriendin een leuke crop top wat vinden juliie leuk?

22 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Nu, deze topic is meer dan 6 maanden oud, denk dat de Crop Top inmiddels wel is versleten. Gelukkig want ik vind ze niet uitzien.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag als jongen zelfs een crop top van de week had ik zelf gedragen in de bus

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20 sorry voor de late reactie ik had nog niet alles gelezen ??

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • hier topic starter
    ik heb er 1 besteld

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J20, bedankt voor je reactie. Ik zal de mijne ook wat nader uitleggen. Misschien bedoelde je dat niet maar als ik lees "alleen voor hun eigen partner" en ook nog eens in de slaapkamer krijg ik visioenen van volledig ingepakte dames waar 1 persoon, hun partner, een claim kan leggen. Een ondergeschikte rol dus. Dat past niet meer in een tijd dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zouden moeten zijn, wat helaas nog niet altijd zo is, en dus zelf kunnen bepalen wat ze doen en ook wat ze dragen. Als ik van jouw idee uit ga, zouden ook de jongens niet meer met ontbloot bovenlijf moeten lopen om hun spieren uit de sportschool te laten zien. Ook die moeten zich dan reserveren voor hun partner. Daarnaast heb ik er moeite mee dat een meisje wat zich volgens jouw idee te spannend kleedt het etiket "schaamteloos en oversekst" krijgt opgeplakt. Iemand die zich zo kleedt geeft niet automatisch een uitnodiging aan jongens. Als jongens vinden van wel, zijn zij eerder degenen die oversekst zijn. Je moet je kunnen kleden zoals je wilt zonder dat daar op die manier mee omgegaan wordt. Al geef ik toe dat sommige meiden overdrijven. Maar ik ben het ook nog met je eens. Aan one night stands doe ik ook niet. Het mooie van seksualiteit beleef je alleen met iemand waar je van houdt. Anders is het niet meer dan even de lusten bevredigen en dat is niet mijn ding. Ook niet nu ik al 2 jaar geen vriendje meer heb.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey M19, ik heb nooit gezegd dat ik vind dat meisjes geen bikini mogen dragen en daarnaast zijn er verschillende soorten bikini's. Bijvoorbeeld sommige crop tops laten wel wat décolleté zien, ik vind dat gewoon niks net als dat sommige bikini's voor mij teveel laten zien. Bovendien draag je bikini's op een strand tijdens het zwemmen bijvoorbeeld, en niet op straat. Dus een bikini is weer een ander verhaal. En iets als kledingvoorkeuren is heel persoonlijk en ik denk daarom dus niet dat het nogal terug in de tijd is om je intieme delen (of naakte lichaam) alleen maar aan je partner te laten zien. Het bestaat gewoon nog steeds en het zegt iets over jou, net als je partnerkeuze. Ik ben niet van plan om met de halve wereld seks te hebben en ik ben ook niet van plan om mijn halve lichaam aan anderen op straat te zien, ik wil dat soort dingen alleen met een partner. Maar goed, dat is een heel ander verhaal en het maken van bepaalde keuzes maken je niet meteen een slecht mens of zo. Dat zou alleen zo zijn als je andere mensen ermee pijn doet, wat bij kleding dus niet het geval is.

    Ik draag ook gewoon wat ik wil en dat moet iedereen vooral doen, maar ik vind onthullende kleding niks, want het komt voor mij te oversekst over en ik zou het als meisje zijnde ook niet doen. Dat is puur persoonlijk voor mij en als je anders daarover denkt, vind ik dat helemaal prima. Sommige van mijn vrienden hebben bijvoorbeeld al one night stands gehad en accepteren dat ik niet zo'n type ben. Geen stress, vrede op aarde, toch? :)

    Hopelijk kwam ik nu duidelijker over, want ik wil mensen echt niet aanvallen op hun kledingvoorkeuren. Dat doen fatsoenlijke mensen ook niet bij mij.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • en btw een crop top is echt niet hoerig, hou er wel rekening mee dat niet alle meisjes dat willen dragen

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • wees is niet flauw

    wollen crop tops en lila zijn in de mode

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • J20, ik vind jouw reactie nogal kort door de bocht. Je gaat er bij voorbaat al vanuit dat een meisje dat zich wat spannender kleedt schaamteloos en oversekst is. Als ik van mezelf uit ga, ik draag waar ik me op dat moment prettig in voel en dat kan de ene dag keurig netjes zijn en de andere een heel kort jurkje. Kleding is een wezenlijk onderdeel van wie je bent en als je je er goed in voelt geeft dat zelfvertrouwen. Voor zover ik weet laat een croptop ook geen intieme delen zien. En alleen aan je eigen partner in de slaapkamer klinkt wel erg als ver terug in de tijd. Betekent dat dat een meisje ook niet meer in bikini aan het strand kan zitten? Terwijl dat daar toch een heel normale outfit is. Maar ze laat natuurlijk wel wat zien. Dan moet je mij zeker niet zien. Ik draag aan dat strand alleen het broekje. Niet omdat ik oversekst ben maar omdat ik dat prettiger vind. Aan ts: als ze dat wil dragen, koop dan gewoon iets wat zij mooi zou vinden, maar doe het niet alleen omdat jij graag wilt dat ze dat draagt. Meisjes trekken nu eenmaal graag aan wat ze zelf willen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey jongen van 17 en TS, ik vind ze ook waardeloos. Natuurlijk ieder zijn ding, maar ik heb liever een meid die zich gewoon netjes gedekt kleed in casual kleren. Ik vind dat gewoon er mooier en liever uitzien, en voor mij komt het over dat ze haar eigen lichaam respecteert en niet zomaar aan iedereen laat zien, vooral niet in het openbaar en dan met name de INTIEME DELEN van haar lichaam. Ik waardeer het als een meid of vrouw haar lichaam alleen aan haar partner toont, ik zie dat als een teken van fatsoenlijkheid, en geen schaamteloze oversekstheid.

    Natuurlijk zeg ik niet dat een meid geen crop top mag dragen, maar ik heb liever een meid die haar lichaam alleen aan haar partner toont in de slaapkamer. En dat is gewoon mijn mening voor de rest.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets, vind ze hoerig uitzien.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten