Skip to content
9 reacties
2716 weergaves

Inhouden als je broers er zijn?

Hey, ik ben een boerenmeid van 17. Woon in een dorp met 2000 inwoners en we zitten vaak met een grote groep jongeren in "ons honk" in een oude schuur van een boer. De jongste is nog 15, de oudste is 23. Mijn broers (20 en 18) komen er ook vaak. Wij zijn nu met 7 meiden en de rest zijn jongens. Er gebeurt wel eens "iets". Zie mijn broers wel als vrienden maar als ik iets met een jongen doe vind ik het minder leuk dat zij er zijn. Mijn broers hoeven niet te zien hoe ik geneukt wordt. Zijn 2 meiden bij die dat niet uitmaakt. Die doen het ook gewoon waar anderen bij zijn. Zouden jullie er problemen mee hebben als je broer of andere familie ziet dat je seks hebt?

17 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Ben TS. Nee geen gangbang of orgie maar gewoon dat er een aantal duo's zijn die seks hebben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan TS, word het dan meer een soort orgie of gangbang?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap dat je bloedgeil kunt worden van geneukt worden in een klein groepje. Maar brr, nooit zou ik willen dat mijn broers me dan zien, dat ze zien hoe de pik van een andere jongen, die ze wél kennen, bij mij naar binnen gedrukt wordt. Maar, draai het eens om, hoe vindt jij het om een van je broers een meisje te zien neuken? Mijn antwoord zou zijn dat ik dat gewoon echt niet wil zien.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, ik ben TS. ik laat me ook niet pakken in een grote groep waar iedereen om heen staat. Wel als het een klein groepje is en waar meer bezig zijn in dat groepje, dan let je toch niet zoveel op elkaar. Maar als mijn broers er zijn, dan hou ik me echt in. Ze weten dat ik seks heb, mijn ouders weten dat ook. Maar wat en hoe dat hou ik dus liever privé en gelukkig ben ik daarin niet de enige.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat ik het doe, daar kan gewoon over gepraat worden. Met wie eigenlijk ook wel, maar pas als dat vriendje niet eenmalig is. En dan weet iedereen natuurlijk ook dat als hij er is of ik bij hem dat dat meestal gebeurt. Maar dat ze ons het zien doen, nou nee, alstjeblieft niet. Ik ben pas heel hard gekomen, dat hield ik echt niet. Dan kan ik om de opmerkingen mee lachen, maar schaapachtig, daar ligt echt mijn grens.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hebben ook zo'n keet. Maar dat zijn eigenlijk 2 schuren naast elkaar. 1 met een bar enzo. En de andere voor 'vieze dingen';) Als je het gezellig hebt met een meid in de bar dan neem je haar mee naar de andere schuur. Iedereen die daar is, is daar om te neuken. En het is er half donker dus je ziet niet alles. Zoiets zouden jullie ook moeten hebben denk ik

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zien mensen überhaupt dat je seks hebt, kick je daarop ofzo? Rare praktijken daar bij jullie.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn mening is dat je van sexualiteit moet genieten, maar het is voor mij ook iets intiems. Dus ik hou het graag voor mijzelf en mijn partner, laat staan dat er andere bij zijn en zeker géén familie. Sluit mij dus geheel aan bij m18. Buiten dat vind ik het hoerig en sletterig als je het in bijzijn van andere doet, wat heb je te bewijzen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • zelf zou ik het nooit doen omdat ik dat gewoon niet zou fijn vind, zou het sowieso niet fijn vinden als mensen het zouden zien, en al helemaal me familie niet.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten