Skip to content
18 reacties
3197 weergaves

Vingers bij broek vriendje

Ik heb nu een paar weken een vriendje. En laatst waren we aan het zoenen en pakte hij mijn hand en deed die onder zijn shirt bij zijn buik. Dus ik bewoog mijn hand over zijn buik en hij pakte mijn hand en bracht die meer naar beneden naar zn riem. Toen ik met mijn vingertoppen zn riem raakte deed ik mijn vingers weer snel naar boven. Later ging ik met mijn vingers toch een klein stukje in zijn broek, ik wilde naar z’n piemel. Maar zn riem en broek zaten zo strak dat ik half vast kwam met mijn vingertoppen. Wat moet ik doen om dit soepeler te laten verlopen de volgende keer? Zodat ik gewoon met mijn hand in zijn broek kan en achter zn riem kan komen zonder die los te maken. En hoe weet ik of hij dit wil en goed vindt?

14 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Wat leuk om te lezen dat jullie zo genieten van elkaar . En wanneer je / jullie sex kan - kunnen hebben ? Gelijk al maar ik zou het wel safe doen dus hij aan condoom jij aan de pil voor alle zekerheid . Heel veel plezier samen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, wat is dat voor een vraag wanneer je na start slikken pil kunt gaan vrijen. Ik mag toch aannemen dat je hierover bij aanvraag/krijgen van de pil bent geïnformeerd. Is dat niet het geval vraag ik mij echt af of je er klaar voor bent, want dat hoort tot jullie eerste verantwoordelijkheid om dat te weten, of is alles gebaseerd op geilligheid!!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier weer TS. Ja we gaan steeds wat verder en ik vind het echt zo lekker om met m'n lieve vriendje verder te gaan en zo van elkaar te genieten. Ik heb hem nu al best vaak afgetrokken en gepijpt en hij mij gebeft.
    We willen allebei ook nu echt sex gaan hebben en gaan neuken. Ik slik nu sinds een weekje de pil elke dag. Wanneer kunnen we dan echt sex gaan hebben?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Euh 1 keer aftrekken en dan al pijpen?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat lekker dat jullie zo van elkaar genieten en steeds een stapje verder gaan. Ik ben heel benieuwd wat je van neuken vindt. Dat komt zo snel dichterbij en zal je binnenkort ook wel gaan doen denk ik

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weer hier. Dank voor jullie reacties! Ja m’n vriendje geniet heel erg zo. Dat is echt zo fijn om te zien.

    We zijn alweer wat verder gegaan. Hij heeft me gevingerd, waarbij we gelijk ook getongd hebben. Dat was zo lekker en geil dat ik hem wilde pijpen, wat ik ook heb gedaan erna. Hij kwam nog heftiger klaar dan toen ik hem aftrok en hij spoot nog mee dan toen. Dat was even wennen in m’n mond, maar het smaakte beste lekker.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen14. Jazeker. Terwijl ik dat doe kijk ik mijn vriendje aan en hij kijkt met een mooi lachend jongensgezicht naar mij en dan weet ik dat ik dit goed doe en dat hij hiervan geniet. Mijn doel is vooral ook om hem te laten genieten. Daar word ik blij van.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @m14 en je vriendje geniet er hoogstwaarschijnlijk van dat jij dat bij hem doet ;)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik geniet er echt van om dit bij mijn vriendje te doen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 14. Dat schokkend klaarkomen van jouw vriendje is normaal. Geloof maar dat hij hier heel erg van heeft genoten. Dat heb jij heel goed gedaan. Ik heb als jongen dezelfde ervaring.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts, een meisje komt.toch ook schokkend klaar ??? Althans ik wel . Dus ja lijkt mij zeer normaal .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier: dank jullie voor je reacties. Ik heb nu wel gewoon zn riem los gemaakt voor we verder gaan. Zijn jeans en riem staan ook gewoon heel nice, dus ik vind het ook niet erg als hij die om heeft. Het is alleen irritant om verder te gaan.
    We waren op mn kamer en zijn voor het eerst verder gegaan. Dus toen ik zn riem losmaakte kon ik wel achter zn broek komen. Heb lekker daar gevoeld en hij was goed stijf. Hij deed bij mij hetzelfde. Zo hebben we een aantal minuutjes lekker gevoeld en erna heb ik hem voor het eerst afgetrokken. Dat was echt heel leuk om te doen en hij kwam echt heel heftig klaar met schokken en zo. Is dat gewoon bij jongens?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij doet niet voor niets je hand bij zijn riem/buik
    En laat maar weten hoe het ging

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wil niet stom doen maar dit had je zelf toch ook wel kunnen verzinnen.. Dat 1. hij het duidelijk wel wilt omdat hij jouw hand bij zijn riem brengt en 2. Dan maak je toch gewoon zijn broek en zijn riem los.
    Jongens en riemen zijn trouwens wel een ding. Ze vinden hun riem vaak erg belangrijk voor hun kleding en het staat natuurlijk gewoon stoer bij een jongen, maar bij sex zit het vreselijk in de weg. Als je verder wil gaan moet je gewoon zijn riem losmaken en niet proberen bij zijn pik te komen zonder zijn riem los te maken.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Probeer tijdens het zoenen zijn riem los te maken, zo kan je er makkelijk bij. Als hij het niet fijn vind zal hij er vast wat van zeggen, maar zoals je zelf zegt bracht hij jouw vingers naar benden dus er is een grote kans dat hij het niet erg vind en juist verder wil gaan. En maak je geen zorgen: bijna alle jongens willen dit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als hij je hand niet weg duwde toen je richting z'n lul ging zal hij het wel zien zitten. Gewoon doen en als hij niet wil zal hij dat aangeven

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Vragen idd of je merk het vanzelf of hij dit toelaat .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Door dat te vragen aan hem, met woorden

    'Kees' ik ben benieuwd naar je en zou graag zo en zo verder gaan, wil jij dat ook?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten