Skip to content
20 reacties
3121 weergaves

"Lang laten groeien, hij wil dat ik zo harig blijf"

Hoi, ik ben een meisje van 18 en heb me al
heel lang niet geschoren of echt niks er aan gedaan, m'n vriendje wilde m'n kut heel graag Helemaal vol schaamhaar hebben. Dat vond ik natuurlijk ok! Nu 1 jaar + later
heb ik wel een flink behaarde kut, maar m'n vriendje vroeg me gisteren of ik alsjeblieft m'n kut zo harig wilde laten, hij wil echt dat ik me niet weer ga scheren. Ik vind het wel goed eigenlijk, om me nooit meer te hoeven scheren. Maar ik ben echt heel behaard nu, je ziet m'n schaamhaar dus uit m'n badpak komen. Ik wil graag m'n vriendje zijn zin wel geven, en me nooit meer hoeven scheren... Dan maar een bad pak met pijpjes om m'n schaamhaar onder te verbergen...Ik denk dat ik m'n vriendje z'n zin geef, dan hoef ik me lekker nooit meer te scheren,!!
Wat zouden jullie doen? Ook harig laten??l

18 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik 18, was de eerste vriend van mijn nu 16 jarige huidige vriendin.Toen ze klaar was om de eerste keer intiem met mij te gaan kwam ik er achter dat ze me gewoon nooit had gezegd dat ze een vagina heeft die dus niet kaal is maar nogal veel zwart schaamhaar erop heeft. Ik keek dsn ook wel effe raar op toen ik geen kale, maar zeg maar een duidelijk onverzorgde, hariige kut.aantrof. En dat bleef zo.Ik heb er nooit wat over gezegd, enkel dat ik haar hoe dasn ook echt respecteerde, ik was al gek op dr dus...Zelf heeft ze nog nooit wat tegen me gezegd of gevraagd erover. Ze is niet anders gewend dan dat ze heel wat schaamhaar ´Beneden´heeft. Nu is ze 16 en heeft nog meer haar, En dat zal ook wel nooit veranderen. Ik houd van haar en accepteer alles van d´r, ook al dat haar. T is gewoon een heel bijzonder en uniek meisje, dat is wel zeker, en daarom ben ik ook best trots op haar! Zij is tenminste 100% zichzelf. Groeten

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe er nu nog niks aan maar het steekt ook nog nergens uit.
    Weet niet of ik meer ga krijgen, en wat ik dan ga doen. Mijn moeder heeft echt een hele grote bos, dus misschien krijg ik dat later ook wel haha. Maar dat zie ik dan wel wat ik doe. Heb ook nog geen vriendje dus dat maakt niet uit.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben nu 2 jaar singel en ook 2 jaar niets aan mijn schaamhaar gedaan. Ik hoop dat ik een vriendje krijg die het ook accepteerd. Vind het heerlijk om er niets aan te doen. Lekker makkelijk en stiekem vind ik het nog opwindender ook. Ik vind het super om er steeds zachtjes aan te trekken en doorhernbte woelen als ik vinger. Dus ik hoop maar dat ik net zon vriend als jij krijg

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Lekker behaard laten meisje Ts, ik ben 18 en ik heb echt
    heleboel donker bruin schaamhaar. Ik weiger te scheren
    maar mijn vriendje vind het heel opwindend dat ik zo n behaarde kut en veel okselhaar. Kan zijn wie ik wil en hoor te zijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje van 20, dan doe je het vrijwel hetzelfde zoals mijn vriendin het ook doet. Bedekt als er een kans is dat anderen het kunnen zien, maar anders draagt ze gewoon wat ze wil. Maar ze heeft ook veel hipsters en shorts, die haar harige poes wel helemaal bedekken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Precies jongen 23. Dat heb ik ook. Ik draag hipsters of meiden boxers als ik ergens ben waar anderen het zouden kunnen zien. Normaal gewone slipjes of string en ja dat is niets verhullend qua mijn schaamhaar. Dat piept er wel aan de zijkanten uit. Maar alleen mijn vriend ziet het. En hij vind het geweldig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou ja, prima toch? Als jullie er beiden blij mee zijn is het alleen maar lekker makkelijk om er niks aan te doen. Met een badpak met pijpjes heb je inderdaad ook geen probleem dat anderen het kunnen zien. En inderdaad, als alleen je vriend je te zien krijgt, kun je ook gerust iets dragen dat minder bedekt. Mijn vriendin heeft ook een aantal sexy lingeriesetjes met strings, maar die bedekken haar volle bos natuurlijk niet helemaal. Maar de enige die het te zien krijgt ben ik, dus dat maakt ook niet uit dat er dan schaamhaar aan de zijkanten uitsteekt.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het ook harig. Volledig behaarde poes. Ik heb er zelf zo voor gekozen. Echt waarom voor anderen weg halen. Ik heb het geluk dat mijn vriend van me houd zoals ik ben en hij vind het super. Ik beb ook badpak met pijpjes. En als ik alleen met hem ben in prive zwembad heb ik wel een bikini aan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Brrrr wat ranzig. Ik heb het weg laten laseren op mijn benen, oksels en schaamstreek omdat ik niet van haar hou. Duur en duurt lang maar dan blijft het ook vrijwel helemaal weg. Ik heb er geen spijt van en kan dus niet meer met de mode mee doen al schijnt het nadat je gestopt bent na een tijd wat terug te komen en dan moet je zo nu en dan weer een keer laseren. Daar blijf ik ook zeker mee doorgaan indien nodig. Mijn vriend vindt het ook fijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mooi toch, jongen van 19? Mijn vriendin heeft het ook al een paar jaar harig, de laatste keer dat ik een geschoren kut gebeft heb zal zo'n twee jaar geleden geweest zijn toen ze het een keer had geschoren voor een saunabezoek, en toen had ze een streepje laten staan. Helemaal kaal zal zo'n drie jaar geleden zijn geweest, ook vanwege een saunabezoek. Beide keren was het maar een eenmalige scheerbeurt, daarna liet ze alles weer groeien. Beffen is op zich wel iets makkelijker als het geschoren is, maar dat maar vind ik erg opwindend en het stoort me absoluut niet. Ik vind het juist erg spannend om zo'n behaarde kut te mogen beffen. Mijn vriendin is echt zo'n dametje, super vrouwelijk, en dan vind ik het juist erg bijzonder dat ze zo'n harige kut heeft. Ze is niet bepaald het type waarvan je dat zou verwachten.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, ik heb nu 4 maanden wat met een echt zoo schatje van een meisje.jk ben echt wel verliefd ze is echt cute.en 16. .Toen we dus voor samen het bed deelden moest ze me wat intiems vertellen, misschien zou ik het "Raar" en "onverzorgd " vindeen, maar mn mmeisje zou zo graag vinden als ik het gewoon heel fijn zou vinden. M n schatje probeerde mij te zeggen dat ze heel blij zou zijn als ze dr kut harig en behaard. Ik mocht naar de haar kut kijken...
    Ik keek en zag dat echt wel een flinke zwarte harige kut had.ik had nog nóóit harig Oerwoud
    In het echt gezien!Natuurlijk vond ik dat super!
    Ach, dan maar een meisje met veel , heel veel schaamhaar, en een blij harig! Nu kan ik me echt al niet indenken een kut te beffen zonder mn .Echt mannen, er gaat echt niks boven een lekker meisje met een harige poes.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn zusje is 14 en heeft ook al veel schaamhaar

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey mensen. Mijn meisje is 16 en we hebben nu al 1 1/2, een relatie, Toen we echt zeker waren dat we elkaar Echt leek vinden heb ik haar gevraagd .ze zei gelijk JA!. Ze was nog een jong meisje en ik bleek haar 1e vriendje.
    na een half naar wilde ik heel graag een stap verder, en het liefst intiem. De 1e avond was super spannend hoor, ik zat al heel lang met en een paar vragen aan mn meisje, ik was echt benieuwd hoe ze dr vagina had, ik vind het dus enorm opwindend als een meisje een stoere bos schaamhaar heeft, mooi en vrouwelijk... Ze moést me toch wat vertellen....Vond ik het Echt niet erg dat ik .dus een meisje had die oksel haar en een grote puur natuur harige zwarte bos schaamhaar op dr kut had?Ik vroeg of ze zicht dus nooit scheerde.Echt niet.was dr antwoord.Nou, onze eerste keer kwam mijn droom uit. Ik had echt nog nooit een meisje dat zo veel zwart schaamhaar had gezien! Ze was zichtbaar erg blij toen ik mn meisje vroeg of ze misschien alles behaard wilde laten...
    Nou, nu we 1 1/2 jaar een gelukkig stel zijn is mn meisje op dr 16e al een echt dametje. En als we in se Sauna of het naaktstrend zijn , word er wel gekeken, maar ze geeft er echt iets om , maar als ze in de zomer i n een topje loopt worden dr harige oksels super duidelijk, o.dat het echt wel veel haar is.maar we zijn een gelukkig stel!


    .

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk moeten meiden zelf bepalen wat ze doen met hun schaamhaar, maar ik denk dat er genoeg meiden zijn die het niet veel uitmaakt en best bereid zijn het te veranderen als hun vriendje dat graag wil. Mijn vriendin heeft het laten groeien toen ik het vroeg, maar als ze het persé kaal had willen houden had ik dat ook gerespecteerd. Ook nadat ze het had laten groeien heeft ze het nog wel een enkele keer kaal geschoren, omdat ze daar zin in had of omdat ze met vriendinnen naar de sauna ging en daar niet met een volle bos wilde rondlopen. Ze bepaalt gewoon zelf wat er dan gebeurt, en dan scheert ze het gewoon. Ook al weet ze dat ik behaard mooier en leuker vindt.

    En ik ben het met je eens dat het wel het mooiste is als de bikini alles bedekt. Mijn vriendin heeft het geluk dat ook als ze niet scheert alles er net in past, mijn ex werkte alleen de bikinilijn een beetje bij zodat er aan de zijkanten niks uitstak, maar onder haar bikinibroekje zat alsnog een behoorlijke bos. Je hoeft natuurlijk echt niet helemaal kaal te gaan om netjes een bikini te kunnen dragen, tenzij je van die piepkleine stringbikini's wil dragen. Maar dat komt al niet zo vaak voor en ik denk dat de meiden die een bos schaamhaar hebben ook wel weten dat zulke kleding niks voor hun is.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • iedereen moet het zelf weten en wil je het kaal en vind hij het niet leuk ...jammer dan het is jou lichaam ... ik ben zelf kaal en dat bepaal ik ook zelf . ik vind ook dat als je een bikini aan hebt en de haar komen er buiten uit dat een beetje onverzorgd lijkt maar dat is mijn mening

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • De eeuwige discussies over wel of niet scheren. Iedereen moet lekker zelf weten wat ie doet op de eerste plaats. Haar is sowieso niet vies zolang je het maar wast net als je hoofd. Ik heb ook een volle bos beneden. Ik ga ook zo naar de sauna of in de zomer op vakantie naar naaktstrandje soms. ik persoonlijk vind her volwassen eruit zien en ook wel spannend maar nogmaals je moet doen wat jij wilt.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is in een relatie soms een beetje geven en nemen en als je partner iets leuk vindt en jij er zelf geen probleem mee hebt, dan is er niks mis mee. Ik zie het ook graag behaard en ik heb het mijn vriendin ook gevraagd. Nu is het bij haar niet zo harig dat het erg uitsteekt onder haar bikini of badpak. Ze heeft dus ook geen broekje of badpak met pijpjes nodig, maar ze de kleinste bikinibroekjes ook niet dragen. Maar gewoon een normaal badpak of bikinibroekje dat breed genoeg is bij het kruis is voldoende om haar bos te bedekken.

    Ze vindt het nu wel makkelijk om niet te scheren, en ondanks dat ze het zelf soms wel erg harig vindt, heeft ze ook geen zin om weer te scheren omdat het dan weer gaat jeuken. Dus laat ze alles gewoon staan. Bijwerken doet ze ook niet.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb al een tijd het landingsbaantje en als mijn nieuwe vriend het wat voller zou willen dan zou ik daar wel in meegaan. Maar ik wil wel een klein bikinislipje aan, dus daar ligt de grens. Wel bikini lijn dus. Het is hier omgekeerd. Hij gaat het wat trimmen bij zich zelf. Vooral wat korter rondom zijn piemel. Dan lijkt zijn piemel wat groter onder de douche op school en bij zijn club. Er wordt daar uiteraard vergeleken. Ik vind er niks mis mee, maar een beetje verzorgder vind ik niet nodig maar wel leuker.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik trim het wel een klein beetje, het blijft lekker vol maar de langste haren (deze die onder het badpak uit komen) maak ik wat korter.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat je gewoon moet doen wat jij het beste vindt. Als jij je liever niet constant wilt scheren en je haar gewoon wilt laten staan dan moet je dat zeker doen, maar niet omdat je vriendje dat van je vraagt. Het is jouw lichaam, dus is het jouw beslissing. Over dat badpak: het maakt echt niet zoveel uit als er links en rechts enkele haartjes uitsteken.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten