Skip to content
41 reacties
5504 weergaves

Is een cameltoe erger dan een bobbel?

Ik heb dat wel eens. Het weer voor bikini’s en strakke dune shorts is weer over, maar toch kreeg ik zondag weer gefluister in mijn oor van vriendinnen en zag ik blikken, niet alleen van jongens. Ik trok het gelijk recht maar waarom?
Bij die jongens zag ik toch ook in hun broek een bobbel waar iets op een piemel leek. Iedereen vindt dat normaal. Waarom dat gezeik over onze cameltoe?

19 jaar
3 jaren geleden

41 Reacties

  • J19 Ik loop altijd expres naakt van de badkamer naar mijn kamer en terug als mijn broers vrienden bij ons thuis zijn.
    Niet dat ik wat met ze wil maar ik vind het geweldig spannend om naakt te zijn terwijl ze naar me kijken.
    Ik blijf dan rustig nog ff een praatje met ze maken op de overloop.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @M16. Ik denk dat ze het zelfde doet als jij, want zo zichtbaar heb ik nog nooit meegemaakt. Ze deed toen haar broekje wat strakker om hoog Altijd als ze met mij zat te praten. En de rest zag dat niet zo erg maar wel mijn stijve. Dus mijn vriend en haar vriendinnen. Toen ik bij die vriend bleef slapen liep ze die morgen totaal naakt de badkamer in en uit. Duidelijk maar ze is de zus van mijn vriend. Morgen hebben we een afspraak om naar het strand te gaan. Gelukkig alleen met ons twee, ik ben benieuwd of ze dan ook zo durft.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 ja tuurlijk hoef je je niet te schamen voor je stijve piemel.
    Dat is juist de reden waarom ik voor een cameltoe zorg.
    In mijn vrienden groep krijgen de jongens ook steeds een stijve en mijn broers en hun vriendjes ook.
    Ik haal altijd dat witte stukje stof uit het broekje en uit het topje.
    Dan wordt mijn cameltoe nog duidelijker en steken mijn stijve tepels bijna door de stof.
    Ik koop altijd licht kleurige bikini' s die een beetje doorschijnend worden als ze nat zijn.
    Je kunt dan mijn rooskleurige schaamhaar ook zien.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen weet dat een jongen/man een piemel in zijn broek heeft en een meisje/vrouw een kut in d'r broek heeft. Dus wat maakt het uit of een jongen een bobbel heeft en een meisje een cameltoe. Een ander weet toch dat het er zit. Tja, en bij een ander er naar kijken.... Wie doet dat niet??? Dat is ook de natuur. Ik wil iets met dieren gaan doen. Wat weet ik nog niet, wij hebben thuis heel veel dieren, honden, katten, konijnen, geiten en nog meer. Bij dieren is het heel normaal. Ja, wij hebben kleren aan, dieren niet...... Maar daarom hebben mensen ook wel iets dierlijks in hun aard..... Na apen bijvoorbeeld. Loopt een leuke jongen met witte sneakers, dan kopen andere jongens ze ook....

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @M16, Als jullie zulke dingen doen net zoals de zus van mijn vriend hoef ik me er toch niet voor te schamen dat ik een stijve krijg? Ze was duidelijk op de versiertoer, dat bleek al een dag later, toen ging ze nog verder. En ze weet dat ik met zussen van vrienden heel voorzichtig moet zijn.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zorg er juist voor dat ik een cameltoe heb in mijn bikini.
    Ik vind het heel gaaf als ik dan de bobbels in de zwembroeken zie groeien.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Eigenlijk is het zo dat van een cameltoe mijn bobbel erger wordt. De zus van een vriend van me draagt vaak een rood bikinibroekje met korte pijpjes. Dat is minder bloot maar daarin tekent de cameltoe meer af dan in een bikinislipje. Soms lijkt het daar ook donkerder rood. Daar moet ik niet teveel naar kijken en over nadenken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Helemaal mee eens meisje 21, ik kijk er ook graag naar bij jongens en laat ook wel expres mijn cameltoe zitten vooral als ik strakke shorts aan heb. Ook voor mij genieten.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben ik helemaal met je eens. Ik denk er ook zo over en schaam me er niet voor. Bij jongens vind ik het toch wel leuk om er na te kijken. Hebben we beide wat hahaha

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Omdat ik mijn schaamhaar heb laten laseren zie je bij zo'n dun ?? broekje al snel de vorm van je schaamlippen. Ik ga vaak naar de sauna en heb geen enkele moeite met naaktheid waardoor ik een cameltoe heel natuurlijk vind. Niets om je voor te schamen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat je zegt J20. Ze trok haar jeans hard omhoog onder haar tafeltje en daar had ik vol uitzicht op. Wat andere meiden wisten kennelijk dat ze dat ging doen. Als dat op het strand wordt gedaan zoals M17 bij een jongen die zit te staren is het anders en snap ik best dat ze er lol om hebben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Er zit wel echt een verschil tussen een cameltoe en een cameltoe. Je hebt meiden waar het perongeluk gebeurd, geen probleem. Staat soms wel mooi. En je hebt meiden die hun low waist jeans/leggings/shorts etc naar hun oksels trekken en dat je dan letterlijk een rails voor een nieuwe intercity hebt liggen. Dit is gewoon ranzig en staat ook gewoon niet. Tuurlijk, als je broek snel omhoog kruipt en het dan tevoorschijnkomt, prima toch. Ff snel goed trekken en klaar. Word er zelf niet per se geil van, maar als het perongeluk is staat het wel prima.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat heb ik ook m18. Altijd al hoor maar nu met mijn nieuwe vriendje en je bent zo dichtbij is het nog erger. Gewoon al bij naast elkaar TV kijken en een beetje aan elkaar zitten, dan hou ik het goed in de gaten. Hij weet dat nu dus denkt hij weer aan wat er bij mij gebeurt. Dan gaat het heel vlug.
    Ook wel eens een jongen die op het strand teveel naar mij en vriendinnen lag te gluren. Dan gaan wij ook gekke dingen doen en ja hoor daar ging hij en wij juichen. Maar hij had eens moeten weten. Gaan jullie dan ook blozen? Daar verraad ik me mee.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent de enige zeker niet jongen 16. We halen daar wel vaker grapjes mee uit. Zelf wordt ik heel snel nat als ik een jongen een stijve zie krijgen. Dus echt dat moment dat je een bobbel ziet groeien is zo geil. Dat meisje dat het bij jou deed zal er ook geen vervelend gevoel van gekregen hebben.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Een echte cameltoe dus in je spleet daar krijg ik meteen een stijve van. Niet alleen in een bikini maar ook in een lange broek.
    Bij mijn spreekbeurt deed een het expres in de klas.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou dat echt niet willen dat " alles " zichtbaar is bij me .heb er moeite mee eerlijk gezegd .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan m19
    Dat kan jij dan wel mooi vinden, maar van mij hoeven ze niet alles te zien. En ik denk dat die meisjes van 10 en 11 dat ook niet willen. Jij bent 19 en dan kijk jij er anders tegen aan omdat je bijna volwassen bent

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom iets verbergen dat zo mooi is? Meisjes hebben een soort vertikale scheidingslijn die van helemaal bovenaan tot onderaan loopt: neusbrug, neus, mond, lijn tussen de borsten, navel, een vaag streepje over hun buik, spleetje, en twee benen. Vanachter ook, met ruggegraat, schouderbladen, en billen. Ik vind dat prachtig, al die glooiende symmetrische vormen, dat is toch pure kunst? Ik zie niet in waarom je zoveel schoonheid in vormeloze lompen zou steken? Zo troosteloos. Je wilt toch mooi zijn?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn badpak is blauw dus dat helpt niet maar volgende keer neem ik zwart ofzo. Of misschien heb ik dan al schaamhaar en er minder last van.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan m10
    Dat is idd erg awkward
    Dan maar een cameltoe, maar dan schaam ik mij toch nog wel

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten