Skip to content
14 reacties
945 weergaves

Tips/ervaringen

Hey, ik heb ongeveer een half jaar een relatie met een jongen van 16. We zijn nog geen enkele keer samen naakt geweest ofzo. Als we samen in bad gaan of douchen wilt hij dat ik een bikini aandoe en hij doet een zwemshort aan. Ook als we moeten omkleden doen we dat appart of onder de lakens. Alleen omdat hij dat wilt. Ik heb een keer spontaan mn bh uitgedaan met de hoop dat er meer zou komen maar hij gaf er niet echt aandacht om. Heeft iemand tips om hem wat losser te maken zodat we eindelijk samen naakt kunnen douchen, omkleden of zelfs kunnen vrijen? Thnxx alvast. Groetjess

15 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik denk dat hij dacht dat jij misschien wel zou schrikken als jij die grote piemel van hem zou zien. Omdat hij hem verborgen hield, maar volgens mij ben jij wel blij met zijn formaat

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Ik schat dat zijn lul toch wel al zo'n 18-19 cm is. Schaamhaar heeft hij niet maar dat wist ik wel bijna zeker. Want als hij een hele bos had kwam het boven zijn boxer uit.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat vind jij groot dan, 16,18 of misschien wel 20cm wat hij heeft? En heeft hij wel of geen schaamhaar omdat je dat niet zeker wist?
    Veel plezier zaterdag en ga niet te snel met alles. Er is nog tijd genoeg om je leven

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Samen masturberen is een mooi begin. En ja, kan best zijn dat hij zich schaamde voor zijn blijkbaar behoorlijk forse erectie. Jongens zijn best onzeker over hun uiterlijk, en helemaal als het hin geslachtsdelen betreft. Geniet maar lekker van elkaar, en wie weet, gaan jullie zelfs wel neuken, al is gebeft worden eigenlijk nóg lekkerder, gewoon omdat je er geheid van klaarkomt. Moet jij hem wel pijpen ook natuurlijk. Durf je dat, en slik je zijn sperma dan ook?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. In het begin ging het erg moeizaam. Ik ging naakt onder de douche maar hij twijfelde eerst ff. Maar besloot om ook naakt te gaan. Hij kreeg ook meteen een stijve. En OMG zijn piemel was gwn gigantisch!!! We hebben ook een goed gesprek gehad en we gaan het nu opbouwen. We hebben mekaar eens goed bekeken en gevoeld bij elkaar. De zaterdag wat nu komt, komt hij bij mij slapen en gaan we samen masturberen. Ik kijk er echt naar uit om eens te neuken!!!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe is het zaterdag gegaan?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga zaterdag bij hem slapen. En we gaan ook in bad dan en of ie wilt of niet. Ik ga naakt in bad, ook ga ik niks meer afdekken met omkleden. Hopelijk gaat hij ook naakt. Ik ben echt benieuwd of zijn lul zo lang is als ik hoop.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan ook je hand op zijn boxer doen zodat je toch ook zijn piemel vastpakt. Als hij het lekker gaat vinden zal hij misschien bloot gaan. Of je gaat voorzichtig met je hand in zijn boxer. Als jij iets wilt doen, moet je wat stout zijn. Maar let op zijn houding. Hij moet het wel willen. Anders heb je ruzie

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier
    @M15. Zijn pik vastpakken tijdens het douchen gaat nog al moeilijk als hij een zwemshort aanheeft... En gelovig is hij niet

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts nog eens
    @m15 nog eens, was wat vergeten. Hij heeft een heel grote bobbel. Ofwel heeft hij te kleine boxers aan, ofwel is zijn lul en ballen zo groot dat het er nauwelijks inpast. Schaamhaar heeft hij niet, dat weet ik heel zeker want dan moest het boven zijn boxer uitkomen. Als hij een korte os lange broek aandoet heeft hij soms moeite mijn zijn rits dicht te doen. Het bovenste gedeelte komt meestal terug los

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk ook dat je erover moet praten. Niet zomaar overvallen, maar langzaam aan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Door erover te praten op een rustig moment, niet van ik wil nu dit maar vooraf aangeven. Vertel waarom jij rat graag zou willen en vraag hem naar zijn mening.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij is er nog niet aan toe dus wachten

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Schaamt hij zich over zijn piemel of schaamhaar denk je omdat hij bv te klein is? Zie jij een kleine of een grote bobbel zitten of krijgt hij wel een erectie van jou? Misschien is hij gelovig en mag hij het niet van de kerk.
    Je zou een keer onverwacht zijn piemel vastpakken tijdens het douchen en wachten op zijn reactie.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten