Skip to content
24 reacties
5206 weergaves

Naaktzwemmen op het gewone strand

Ik was gisteren met twee vriendinnen op het strand wandelen. Het was geen mooi weer dus heel rustig, maar er kwam een grote opklaring en door die zon werd het best even lekker dus zijn we in ons slipje gaan zonnen. We hadden geen bikini meegenomen. We zijn ook nog naakt gaan zwemmen (ook om in zee te plassen) want we hadden geen tijd om ons slipje daarna te laten drogen. De opmerkingen van van twee groepjes jongens waren wel leuk en hielden ons een beetje warm, maar toen kwam er eenstel voorbij en die wilden dat we uit het water kwamen en ons aankleedden. Deden we niet en we hebben geroepen dat ze er geen last van hadden als ze doorliepen.
Het mocht niet en ze hingen op ons wachten.Dat wijf was nog erger dan die man. We zijn toen gaan liggen drogen en toen zijn ze boos weggegaan. De politie zou zo komen. We hebben gezegd dat we daar wel naakt op zouden wachten.
Er was dus bijna niemand daar op het strand. Hebben jullie ooit zo iets meegemaakt en gaan jullie weleens naakt zwemmen niet op het naaktstrand als het rustig is?

17 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • M22, wat jammer dat er mensen opmerkingen over maakten. Dat gebeurt gelukkig niet altijd. Ik ga zelf altijd topless. Soms zijn er mensen die er wat van vinden maar daar trek ik me niets van aan. Als ik thuis oude foto's kijk zie ik dat het een tijd heel gewoon is geweest dat vrouwen en meisjes er zo bij liepen. Ik snap dan ook niet dat het nu niet meer zou kunnen. Dan zijn we weer heel erg preuts geworden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 22 wat leuk dat je topless was raar die opmerkingen mischien volgende zomer naar het naaktstrand gaan? Dan krijg je geen opmerkingen

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Deze zomer heb ik op het strand van Scheveningen zonder bovenstukje te liggen. Een oudere vrouw voelde mijn voorbeeld en dat was erg fijn.

    Toen ik naar de zee liep kreeg Jezelf ik echt opmerkingen dat het niet kan enzo.
    Het was inderdaad vrij druk... maar waarom mannen wel en vrouwen niet.
    Op het strand ga ik voortaan alleen als het rustig is topless als ik dat wil. Verder ga ik altijd naakt in de sauna en niemand heeft er dan problemen mee.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • je bent Naakt, Geboren, en je gaat ook zo Naakt dood.
    dit is normaal, de mensen die kleding hebben zijn dat niet.
    dat zijn de schaamteloze mensen. die zich schamen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het weer voor morgenmiddag ziet er redelijk uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meld je hoe het gegaan is m18. Lijkt me heel spannend, zelf ga ik net als je vriendin niet verder dan topless, maar voor een keertje en niet te lang miss toch wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Oef, toen ik dat las moest ik toch ineens wel heel erg plassen meisje van 18. Nee er is daar geen strandtent maar Willy Zuid en Katukkerzandt zijn een kwartier wandelen daar ten noorden van. Daar kan ook het Peugeotje parkeren. Neem je het zonnetje mee? Bikini hoeft dus niet ;-)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wie het laatst lacht lacht het best jongen 19. Dat is goed 30km van mij af. Naar de duinen en dan doorfietsen. Mijn beste vriendin heeft een Peugeotje dan ben je er in een half uur of zo, alleen die durft niet helemaal naakt bij jongens. Maar kijken durft ze als de beste. Kijken of er een strandtent in de buurt is, dus kijk maar uit.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Namen en nummers mogen alleen niet meisje van 18. Er is een stil stuk strand tussen Katwijk richting Wassenaar, daar doen we strandvolley en voetbal en daarna lekker alles uit als het weer redelijk is. Normaal zaterdagmiddag weer maar het wordt steeds minder. Het water gaat nog wel. O ja je mag uiteraard kijken, maar wel afblijven want anders beïnvloed je de meting haha.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • OK jongen van 19,:dat kom ik dan wel ff doen ;-)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe je mijn thermometer precies af moet lezen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou bijna vragen waar en wanneer jullie dat doen jongen van 19, maar dat mag hier niet. Het lijkt me heerlijk zoals ik al zei, zelfs als het water behoorlijk koud is. Ik durf nog niet maar als ik het eenmaal durf zou ik het best samen met jongens durven. Uiteraard jongens die ik vertrouw. Zo’n thermometertje heb ik niet, maar ik mag wel even op die van jullie kijken toch?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo goed dat je dat lekker doet meisje van 17 en ook dat de twee meisjes van 18 dat ook willen en des te klootzakkeriger dat iemand dat flikt. Jij kunt daar niets aan doen en hoeft je dus niets te voelen. Je zou gelijk mijn lange shirt en shorts krijgen en mijn handdoek kunnen gebruiken. Ik denk dat iedere jongen er zo over denkt en dat doet. Meiden die even in een blootje gaan skinny dippen zijn bij ons altijd in de minderheid. Dat er wel komen kijken is niet erg want dan zien ze hoe lekker en onschuldig het is en zullen ze ook wel willen. Dus meiden van 18 kom lekker kijken, geeft niks, we praten gewoon en je mag grapjes maken, dat doen we ook. Wel snel want half oktober wordt het te koud, ons thermometertje hangt tussen onze benen haha.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat heb ik ook ander meisje van 18. Ik zou dat ook wel willen en op het strand waar het niet mag is dat nog spannender dan op het naaktstrand. Jongens krijgen dan door het koude water van die stevige ballen met een piemel die naar voor wijst. Stevig maar klein dan. Wij tenminste ik krijg stevige tepels die ook naar voren wijzen. Ik heb het ook nog nooit helemaal naakt gedurfd, maar ga het een keer doen, misschien eerst op het naaktstrand op een stuk waar ook jongeren zijn. Daar heb je ook minder kans dat je broekje weg is. Ik heb wel een vriendin die ook topless durft maar niet helemaal.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja m18 moet je idd niet alleen doen, mijn kleren en handdoek zijn een keer weggehaald na een blote duik :( ja daar sta je dan. Met een rood hoofd vragen aan iemand of ze please iets hadden wat ik aan kon doen. Want naakt naar huis kan echt niet. Ik voelde me echt een slet. Echt zo ongemakkelijk.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie het ook wel eens dat mensen bloot in het water gaan waar het niet mag. Soms ouderen maar ook wel jongens. Erg leuk om te zien, inderdaad stoer. Ik zou dan zelf eigenlijk ook wel willen, maar ik durf niet en ook het weer is dan koud, want als het druk is wordt er denk ik tegen opgetreden. Eens doe ik het maar ik moet net niet alleen zijn. Ze zullen je spullen stelen of voor de grap weghalen daar sta je dan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @ meisje 17, ts heeft het je al uitgelegd. Het is wel zo dat veel meiden het maken om je verlegen te maken ook als hij niet zo klein is.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt best J17. Een echt naaktstrand is meer dan 10km verder en het ging ons niet om naakt zwemmen of lopen. Het was ineens even mooi weer en we hadden geen zwemkleding bij ons. Een vriendin deed dat daar wel vaker als het stil was en verderop deden mensen dat ook. De opmerkingen van de jongens waren eigenlijk leuk en als jij langs was gekomen om uit te leggen waarom het toch niet mocht en waarom het je hindert hadden we met respect naar je geluisterd. Dat stel was aanmatigend. Ondanks dat gedoe was het heel lekker, maar als we ooit een hele middag gaan, gaan we wel naar een echt naaktstrand.

    Ken je dat gebaar niet andere m17? Pleit voor je. Geven we mee aan dat zijn piemel maatje pink is. Doen we ook als een jongen staat te plassen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Technisch gezien is wat je deed ook niet geheel legaal. Ga in het vervolg misschien naar naaktstranden als je naakt wilt zwemmen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey j18
    Pinkje omhoog? Hoezo? Sorry als ik nu heel dom overkom haha. Maar ja ik vind het alsnog wel stoer hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten