Skip to content
19 reacties
1958 weergaves

Wel schaamhaar of geen schaamhaar

Wat vinden meiden beter/fijner ? Dat iemand zijn schaamhaar wel scheert of niet scheert

14 jaar
3 jaren geleden

19 Reacties

  • Omdat ik het pijnlijke harsen zat was heb ik heb het weg laten laseren. Het duurt lang, ook wel een beetje pijnlijk, maar dan blijft het ook vrijwel helemaal weg al schijnt het nadat je gestopt bent na een tijd wat terug te komen. Dat weet ik nog niet of dat gebeurt. Dan laat ik het weer laseren. Mijn vriend haalt het weg of houdt het gelukkig heel kort.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft een bos schaamhaar. Scheert niet. Kvind het wel mannelijk. Ik heb nu ook een bos schaamhaar. Hij vroeg of ik wou stopoen met scheren, en dat bevalt me erg goed. Nu 1,5 jaar niets meer geschoren

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer alles helemaal kaal,dan lijkt je piemel ook groter en je kunt de ballen beter zien,dat vind ik mooier.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor mezelf doe ik wat mijn vriendin het fijnste vindt. Het maakt mij zelf niet zoveel uit hoe ik het heb, ik pas me wel aan. Mijn vriendin ziet het bij mij het liefste kaal en dus scheer ik het regelmatig. Ik heb bij mijn vriendin wel het liefste schaamhaar en ik vroeg haar om te stoppen met scheren, wat zij wel best vond maar ze gaf aan dat ze dan ook echt alles zou laten groeien en het ook niet zou trimmen. En ze gaf aan dat ze verwachtte dat ik haar nog steeds net zoveel zou beffen als toen ze kaal was en er niet over zou gaan klagen dat het te harig is. Daar ging ik mee akkoord en binnen een paar maanden stond er een flinke dot haar op haar poes. Ze was zelf ook wel verbaasd hoe harig het was geworden, maar ze voelt zich er goed bij. Scheren en trimmen doet ze nog steeds niet. Ik heb dus altijd een kale pik en zij heeft altijd een harige poes.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Kaal bij een jongen is ook heel mooi en ik ga geen behaarde pijpen ..zelf ben ik ook kaal en dat blijft ook zo

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe kaal. Maar bij jongens ligt het aan de rest van de beharing. Bij een behaarde buik of een pikwijzer is het raar om een stukje om de piemel kaal te scheren. Als je buik kaal is mag de rest ook kaal. Kort getrimd schaamhaar staat ook wel stoer.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben dus zon meisje die niet scheert. Ben blond en heb ook blond schaamhaar. Bij mij komt t wel onder mijn slipje uit als ik mijn benen uit elkaar doe. Maar wie doet dat nou bij anderen. String draag ik bijna nooit, vind ik niet fijn. Maar na een aantal keer kaal te hebben gehad vond ik het wel best. Nu veel en lang schaamhaar. Duurde wel best lang dat alles weer helemaal terug gegroeid was.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat snap ik wel meisje van 14, want anders krijgen anderen dat ook te zien als je voor of na de gymles staat om te kleden. Mijn vriendin heeft me ooit verteld dat ze daarom begon met scheren, omdat bijna iedereen in haar klas een string droeg en zij dat ook wilde.

    Tegenwoordig is ze weer gestopt met scheren en trimmen en laat ze alles groeien, maar behalve ik ziet verder niemand haar in ondergoed. Als ze nu een string draagt komt het er aan de zijkanten wel wat bij langs, maar dat maakt ons beiden niks uit. Maar ze zou zich er niet prettig bij voelen als anderen dat te zien zouden krijgen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik trim het wel scheer ik de uiteindes zodat het niet tezien is als ik een string draag.

    Dat is echt zo chenant.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beetje verzorgd vind ik toch wel prettig, zeker bij orale sex.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn bff is kaal en vind mooi om te zien zelf heb ik wel schaamhaar maar het nog niet heel veeel

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb me nog nóóit geschoren. Heb flinke bos haar voor een meisje van 14, en ben er erg trots op! Echt grote zwarte driehoek van haar al! M'n bff heeft ook een harige kut, wij zijn de meisjes die allebei het meest
    schaamhaar hebben van de klas, sommige hebben nog bijna niks. Gaan ons nooit ever scheren, lekker altijd een harige poes.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik weet dat iemand het gaat zien scheer ik of zorg ik dat het in ieder geval kort is, naar mijn idee ligt hier de voorkeur van de meeste meiden. Vind scheren wel echt vervelend wat het jeukt ontzettend en met een mesje bij je ballen vind ik stressvol haha. zou het leuk vinden als bij meiden meer schaamhaar meer een trend word vind iets haar daar en zelfs een mooie volle bos wel leuk staan. Als mensen het vies vinden vind ik zon onzin het is gewoon natuurlijk en heeft niks te maken met hoevaak je doucht ofzo

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Juist wel! Ik heb ook gewoon volle bos! Alleen zomers knip ik bikinilijn beetje bij, maar verder niets. Bij jongens vind ik veel schaamhaar mannelijk. Misschien ben ik anders dan andere meiden daar in maar een kale kip vind ik verre van sexy

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind met schaamhaar mooier. Heb het zelf ook.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • lekkere volle bos is volwassen. Schaam me er niet voor . Is normaal. Beter dan zo'n kinderlijk kale oppervlakte

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Een volle bos of getrimd maakt me niet uit, zolang je maar niet helemaal kaal scheert. Dat ziet er zo kinderlijk uit! En als je wel been of buikhaar hebt, heb je zo random kale plek rond je piemel. Dat is echt raar

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat verschilt per persoon, ik vraag het altijd aan bedpartner

    Mijn voorkeur is schacht kaal rest kort en bij mijzelf alleen bovenop kort

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer alles daar onder zo glad als een biljartbal.
    Vind mijn vriendin ook heerlijk en het ziet er beter uit als ik mijn fietsbroek aan heb, dan prikken er geen beenhaartjes doorheen

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten