Skip to content
11 reacties
1323 weergaves

Lengte gezien

Ik zie bij de jongensvragen allemaal vragen over de lengte van hun piemel. Bij de antwoorden zie ik dat de meeste een lengte hebben van meer dan 16 cm. Ik vraag mij af of dit klopt. Ik heb 3 vriendjes gehad waar dit zeker niet het geval was en dat vond ik ook prima hoor. Hoe zijn jullie ervaringen?

16 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Die van mijn vriendje is 9 of 10 cm ofzo.
    Voor mij is dat prima want we hebben toch nog geen seks

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Poolse jongens zijn gemiddeld kleiner geschapen dan Nederlandse en bij ons is het gemiddelde 14-15 cm. Slechts 2% heeft en grotere dan 18cm. dus al die verhalen lijken mij onzin en ook niet lekker voor de meiden. Die hebben liever een wat dikkere. Niet allemaal natuurlijk, maar uitzonderingen blijven er altijd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @m18 hoezo Poolse jongens hebben gemiddeld 3 cm meer dan wij? Vreemd... Mag ik vragen hoe je dat weet en waar dat vlgs jou aan ligt?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • De meeste jongens overdrijven. Je kan ook op verschillende manieren meten vanaf bovenkant, zijkant of onderkant dat is een groot verschil. Ik denk dat wel klopt dat gemiddeld 16 cm is gemeten aan bovenkant, bij Poolse jongens is dat 19 cm

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik lees ze ook meisje van 16. Ik ben ook nieuwsgierig zoals bijna iedereen, maar ik heb dezelfde ervaring als jij. Mij huidige bedvriendje heeft 15cm en dat is gemeten. De andere zijn niet gemeten, maar waren zeker kleiner. Was altijd groot genoeg en hoeft van mij zeker niet groter te zijn.
    Nu ben ik 1,76 en maar 58 kilo. Een meisje van 80 kilo zal meer ruimte daar hebben. En een jongen van over de 80:kilo zal mogelijk ook een grotere hebben dan een van 65 (mijn vriend).
    Het hoeft dus niet zo te zijn dat jongens die dat zeggen fantaseren. Er zullen ook meiden zijn die dat lekker vinden.
    Ook zullen jongens met zo’n supergrote eerder antwoorden. Dan krijg je een vertekend beeld. Wel al tijd leuk dat onderwerp.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongetjes van 13 die aangeven een piemel van 21 cm te hebben...

    Nog even geGoogled en volgens Quest is de gemiddels lengte stijf 13,12 cm. Als je de jongens hier moet geloven is het gemiddeld 18 cm. Absolute onzin dus.

    De gemiddelde diepte van de vagina ligt tussen de 7 en 10 cm waarbij deze tijdens de seks zich kan aanpassen/oprekken aan de penis. In principe is alles boven de 10 cm dus geschikt. Veel belangrijk volgens veel vrouwen is de breedte van de penis.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Een forum als deze is natuurlijk geen wetenschappelijk bureau, dus of er naar waarheid wordt ingevuld is nog maar de vraag, als het überhaupt bij onderzoeksbureaus wel juist aan bod komt. Het kan natuurlijk zijn dat meer jongens met grotere piemels reageren, maar dat is ook niet te achterhalen. Gever maar vanuit dat wetenschappelijk vastgelegde onderzoeken kloppen!!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens overdrijven. De mijne is 14 stijf.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens scheppen over t algemeen altijd op. Tuurlijk kunnen ze de waarheid spreken maar goed waar is het niet altijd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook al meerde partners gehad. Ik heb van 11 cm tot ongeveer 18 gehad en persoonlijk vindt ik 12cm-13cm en nogal dik het fijnst. Verder ben ik er vrij wel zeker van dat ze niet allemaal zo eerlijk zijn want lengte van een penis is nou eenmaal iets waar ze ze onterecht voor schamen. Ach ja, de bedpartners zullen de waarheid toch wel achterhalen en natuurlijk zijn er ook eerlijke hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Normale jongens scheppen 2 cm op, de echte opscheppers 4 cm.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten