Skip to content
11 reacties
824 weergaves

Schaamlippen

Ik vraag dit puur uit nieuwsgierigheid

Ik vraag me al enige tijd af of er een soort verband is tussen het postuur, borsten en schaamlippen ? Men zeg wel dat dames met een ronder postuur, een grotere boezem hebben. Maar is er een gelijkaardig verband met de schaamlippen? Zijn deze wat dikker of heeft dit geen invloed. Kortom ik zou graag eens weten welk postuur jullie hebben en hoe jullie er tussen jullie benen uitzien ( grote / kleine schaamlippen en of de binnenste zichtbaar zijn of niet )

Merci voor jullie reacties

17 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • @M19 :Ik denk niet dat we er achter komen hoe klein die is bij J20. Maakt me ook niets uit want mannen zonder humor zijn in bed ook een ramp.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Reactie meid 19

    Het feit dat je me nogsteeds niet snapt zegt al weer genoeg...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Even nalezen wat ts vroeg jongen 20..hoe zie jij er tussen je benen uit bij onderwerp schaamlippen. En dat specifiek en in relatie tot je andere vormen.
    Ik vind dat prima, ik antwoord en doe er een opmerking bij.
    Als hij mij nooit beantwoord had zou ik echt niet meer gereageerd hebben. Ik reageerde op jou, die mij er op aansprak dat ik het redelijk vond dat ik hem dezelfde vraag stelde.
    Hij heeft echt geen verdediging van je nodig. Ik vind dit alleen maar grappig. Hoe hij reageert en dan jij.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee jongen 17, ik vind het zelf niet ongemakkelijk, want dan had ik het niet gedaan. Maar ik denk zoals je zelf al zegt, dat veel meiden het gelezen hebben, maar bijna niemand antwoordt. Ik was bij soortgelijke onderwerpen ook al een van de weinigen. Omdat ik hier anoniem ben wil ik hier best op antwoorden, als ik dat niet ben hangt dat uiteraard af van wie en waarom. ik ben best nieuwsgierig hoe een jongen down under in elkaar zit. Interessanter nog hoe je het beschrijft, maar het meest hoe je op me reageert.Normaal dus. Niets mis mee om anderen naar intieme dingen te vragen, maar je moet ze minimaal zelf willen beantwoorden. Leuk dit en
    Jij uiteraard ook bedankt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 19,

    Heb jij uberhaupt ooit biologie les gekregen dame? Hij vraagt een dood normale vraag. Heeft niks met broeken uit te maken, hij vraagt zich gewoon af of ze allemaal hetzelfde zijn of dat er een groot verschil in kan zitten. Ipv te zeggen "Trek je broek uit en beschrijf (net niet in detail) hoe het bij jou in elkaar zit" kan je ook gewoon normaal reageren met "Ja, dit is bij elke vrouw anders. De ene heeft grotere en de andere kleinere (etc etc)". Snel op je teentjes getrapt zijn heeft echt geen nut. De goos is nieuwsgierig. Ik geloof niet dat jij nu naar je vader gaat om hem diezelfde vraag te stellen als dat je dat bij mij en die jonge doet.

    Ff nadenken. Ik raad je oprecht aan om terug naar school te gaan en desnoods een cursus biologie: Het lichaam, door te nemen. Want vrouw je mist wat mensen kennis.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier
    Meisje 19, ik snap heel goed dat je ook neiuwgeirig bent en dat je het graag ook weet van de jongens. Maar als iedereen die dit gelezen heeft, zou reageren dan was er nu al veel meer reactie geweest. Als je echt zo nieuwsgierig bent, kun je best een topic starten hierover.

    Ik wil je graag wel beantwoorden omdat jij het blijkbaar heel respectvol vind en het anders ook ongemakkelijk vind dat jij het wel gedaan hebt .

    Mijn postuur is noch dik noch mager , ik ben niet echt gespierd. Slap is mijn piemel ongeveer 8 cm en stijf zo'n 16 cm. Hij staat ietswat gedraaid door een besnijdenis in mijn jeugd , hierdoor komt het vel er aan de ene kant iets over mijn eikel en de andere kant niet. Door het vaak mastruberen is mijn eikel wat gekerft( lijkt wat op soort van rimpels ) ( door het zuur dat in sperma zit heb ik ooit gelezen)
    Mijn balzak is niet groot , het omsluit mijn ballen die elke zo'n 5 a 6 cm zijn

    Hoop dat dit specifiek genoeg is?
    Alleszins merci voor de antwoorden

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben je nou boos jongetje van 20?
    Hij vraagt ons om weliswaar in woorden onze broek uit te trekken. Dat heb ik vroeger letterlijk ook wel een voor een nieuwsgierige jongen die ik wel kende gedaan. Niet meer dan logisch dat hij dat dus ook deed. Al was het maar dat ik niet alleen in mijn blootje stond en natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig. Dus jij hebt nu ook gekeken dus hup met je billen en vooral je zaakje bloot. Geeft toch niks, ik heb wel meer kleintjes gezien.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 19

    Waarom zou hij nu zichzelf moeten beschrijven? Hij heeft een eerlijke en normale vraag (die geloof ik best wat jongens hebben) en wil hier antwoord op. Ik kan die link met dat hij zichzelf nu moet beschrijven "want dat hoort hier"?? Heb dat nog nooit iemand zien zeggen en zit al een lange tijd op dit forum

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel enkele meisjes naakt gezien en je hebt allerlei schaamlippen. Heb daarover ook met mijn zussen en enkele vriendinnen gepraat. Je kan echt aan hun postuur niet weten welk soort schaamlippen ze hebben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel vaker hier antwoord op een dergelijke vraag gegeven. Ik ben dun/tenger en heb kleine maar stevige borsten met best grote tepels zeker al ik opgewonden ben. Mijn beste vriendin ook maar met kleine tepels.
    Met mij benen bij elkaar zijn mijn schaamlippen ( wat een kutwoord) net gesloten en lijken klein dat heet dan model barbie. Wordt ik opgewonden dan worden ze dikker en gaat het open en zie je de binnenste lippen die gaan dan glinsteren van het nat. Bij die vriendin is het altijd open en lijkt het veel groter.
    Nu wel even jezelf, jouw piemel en je ballen eerlijk zo beschrijven, want zo hoort dat hier.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als iemand heel zwaar is dan vaak (lees vaak dus niet altijd) overal meer vetopslag maar dat heeft nul invloed op de lengte van de schaamlippen nee. De buitenste zullen wat voller kunnen zijn ivm vet maar ook door opwinding (=meer doorbloeding) zwellen ze op.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten